Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2002-ben a gyenge McLarennel majdnem megverte az időmérőn Schumachert. 2003-ba nem volt. 2004-be gyenge Mercivel nyert. 2005-be megint nyert. 2006-ba nem volt. 2007-be nyert megint. 2008-ba első helyről esett ki az utolsó előtti körbe. 2009-be gyenge Ferrarival győzelem. Persze mondjuk Senna-Monaco, Schumacher-Montreal statok se rosszak, de Kimit ezen a pályán még nem nagyon tudták elverni.ozsimiki írta:Azért ez óriási túlzás,h Kimi annyira uralná azt a pályát, még mint sose senki semelyik másikat...Monte Carlo, Senna. Montreal, Schumacher. Csak kettő, de még van kismillió mindkettő klasszishoz, többi nagyágyúról nem is beszélve.
Azért ez óriási túlzás,h Kimi annyira uralná azt a pályát, még mint sose senki semelyik másikat...Monte Carlo, Senna. Montreal, Schumacher. Csak kettő, de még van kismillió mindkettő klasszishoz, többi nagyágyúról nem is beszélve.Alexander Mahone írta:Vagy ezen a hétvégén, vagy a következőn Monzában Schumi nyerni fog, érzem.El fanático írta:Szombaton időmérő Spa-ból, ha a hosszúra nyúlt szünet után valaki nem lenne képbenEz a két pálya nagyon fekszik a Mercinek és Schuminak is. Az egyetlen baj, hogy pályát jobban még nem uraltak, mint Raikkönen Spát, ráadásul az új Renault szintén jó lesz erre a gyors pályára. Na majd meglátjuk.
Vagy ezen a hétvégén, vagy a következőn Monzában Schumi nyerni fog, érzem.El fanático írta:Szombaton időmérő Spa-ból, ha a hosszúra nyúlt szünet után valaki nem lenne képben
Mondtam én hogy nem?Mihu írta:És az nem balszerencse, hogy leáll a motor a felvezetőkör után, a rajtrácson állva?Sanama írta:igazából semmit nem említettél, csak a balszerencsét. csak gondoltam leírom, hogy azért ne a balszerencsének tudjuk már be azt az áthajtásos büntetést.
Mclaren hozta a formáját, oh yeah, 4.2 kerékcsere...jol van vissza is kapta legalább
És az nem balszerencse, hogy leáll a motor a felvezetőkör után, a rajtrácson állva?Sanama írta:igazából semmit nem említettél, csak a balszerencsét. csak gondoltam leírom, hogy azért ne a balszerencsének tudjuk már be azt az áthajtásos büntetést.
Mclaren hozta a formáját, oh yeah, 4.2 kerékcsere...jol van vissza is kapta legalább
Ki beszélt itt erről?Sanama írta:Jó mondjuk az nem szerencse kérdése, hogy gyorsabban megy mint a megengedett sebesség, nem?!Mihu írta:Történelemkönyvekbe illő balszerencse sorozat, ami Schumachert végigkíséri a szezon alatt...![]()
![]()
![]()
Nem Vettel meg Hamilton érdemelné meg, hogy a szerencse melléjük álljon, hanem Schumacher...ember még ennyit nem szívott egy szezon alatt, mint Ő...
Egyébként csak engem idegesít, de rohadtul, hogy állandóan behallatszik Wéberék mikrofonjába az autók hangja, mikor elmennek a célegyenesben?
Jó mondjuk az nem szerencse kérdése, hogy gyorsabban megy mint a megengedett sebesség, nem?!Mihu írta:Történelemkönyvekbe illő balszerencse sorozat, ami Schumachert végigkíséri a szezon alatt...![]()
![]()
![]()
Nem Vettel meg Hamilton érdemelné meg, hogy a szerencse melléjük álljon, hanem Schumacher...ember még ennyit nem szívott egy szezon alatt, mint Ő...
Egyébként csak engem idegesít, de rohadtul, hogy állandóan behallatszik Wéberék mikrofonjába az autók hangja, mikor elmennek a célegyenesben?
Tudom, ezért is írtam.Castiel írta:pedig a meteorológiai előrejelzések esőt jeleznek kora délutánra sajna... Hajrá Alonso!Scooby Bent Bwoy írta:...McLareneknek láthattuk kifejezetten nem fekszenek ezek a körülmények, így most kivételesen nem örülnék esőnek.
pedig a meteorológiai előrejelzések esőt jeleznek kora délutánra sajna... Hajrá Alonso!Scooby Bent Bwoy írta:...McLareneknek láthattuk kifejezetten nem fekszenek ezek a körülmények, így most kivételesen nem örülnék esőnek.