Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha egyáltalán visszacserélhetnék. Amúgy szeretem mikor a vb esélyessel lőnek ekkora bakot.ozsimiki írta:Versenyen gondolom megkapja már, nem hiszem,h nagyon bekavarna a beállításaiba, rosszat nem tenne.
Mintha mondták volna Gáborék a műrsorban, hogy Hami a kvalifikáció elött ki twittelte, hogy átalakították az autóját a szabadedzés, és az időérő között...Scooby Bent Bwoy írta:Egyébként Hamiltonék a régi hátsó szárnyat választották, Buttonnál viszont az új volt fent, amivel csak az egyenesben négy tizedet vert csapattársára.
Hamilton 8., de Webber büntije miatt 7. végül.Bob_Marley írta:Lewis csak hatodikKicsit csalódás, de legalább Buttoné a pole
Jó kis csat várható, Maldonao és Kobayashi elől ez külön öröm, a Raikkonen-Perez-Alonso-Hamilton meg elég pikán
Valahogy Lewisnak túl kellene élni az első kanyart, mert megint a daráló kellős közepén van
Ha már Kimi, akkor kíváncsi leszek arra, hogy ismét kiszélesíti-e az első kanyart? Bár sztem már tudom a választ, mert biztos, hogy ki fogja. A kérdés, hogy ezt csak ő teszi-e meg, vagy mások is?Alexander Mahone írta: 2002-ben a gyenge McLarennel majdnem megverte az időmérőn Schumachert. 2003-ba nem volt. 2004-be gyenge Mercivel nyert. 2005-be megint nyert. 2006-ba nem volt. 2007-be nyert megint. 2008-ba első helyről esett ki az utolsó előtti körbe. 2009-be gyenge Ferrarival győzelem. Persze mondjuk Senna-Monaco, Schumacher-Montreal statok se rosszak, de Kimit ezen a pályán még nem nagyon tudták elverni.
Tavaly elég jól mentek itt szárazon, azért feltételezem, hogy idén is van esély. Nyilván Monzában mégtöbb.REMY írta:A nagy kérdés, hogy a merci mennyit tudott fejleszteni az 5 hét alatt. Száraz pályán esélytelenek. Mindenképp kell eső, ahhoz, hogy Schumi dobogóra érjen. Spa-ban meglehet. Monza meg talán tényleg az egyetlen ahol jó lehet szárazon is a merci. Leggyorsabb pálya és a merci végsebessége az egyik legjobb. Hátha.
A nagy kérdés, hogy a merci mennyit tudott fejleszteni az 5 hét alatt. Száraz pályán esélytelenek. Mindenképp kell eső, ahhoz, hogy Schumi dobogóra érjen. Spa-ban meglehet. Monza meg talán tényleg az egyetlen ahol jó lehet szárazon is a merci. Leggyorsabb pálya és a merci végsebessége az egyik legjobb. Hátha.Alexander Mahone írta: Jók az esélyek az esőre meg a Safety Carra, de azért voltak már tiszta versenyek is. Schuminak szerintem most pont egy tiszta jönne jól, majd Koreában vagy más Mercinek kevésébé fekvő pályán ráér esni.![]()