Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te sem lehetttél már nagyon szomjasvisca el barca írta:.......
gondolom, előtted állt a patikában, amikor a kalmópirin mellé vett egy adag cuccot is, onnan tudod ilyen jól, h merre, hány méter...kanty írta:Amiket ő szedd még nyugodtan benne van a pakliban.visca el barca írta:
...![]()
Amiket ő szedd még nyugodtan benne van a pakliban.visca el barca írta:
komolyan mondom pacmant kellene felghizlalni egy 20 kiloval... hátha történne valami...
Akárhányszor visszajátszották azt a jobbost, felszisszentem...még én is beleremegtemozsimiki írta:Már bőven tart a felvezetés a Dunán.
Nem semmi monológot mondott Vladimir a sajtótájékoztatónHaye robotos szövege egy nudli volt ahhoz képest.
Meg ahogy a Klicsko fivérek tudnak nézni az ellenfélre, tisztelem a bokszolókat a bátorságukértSzerintem vhol mind defektes
Persze van az a kategória is, akik odaállnak egy kisebb vagyonért megveretni magukat, ezt eljátszák egy évben 3-4 szer,és megélnek belőle...
nah HAJRÁ VLADIMIR!
szerk:
egyhangú pontozással nyert Klicskó! Kicsit én már untam a kommentátor: már megint lefogja szövegét...Haye végig beugrált úgy,hogy közben a fejét lehajtotta,így kb az Vladimir gyomránál volt. Hova tegye a kezét? Háta mögé?
Szerintem nem volt annyira vészes,mint azt hangsúlyozták.
Haye pofája legalább a gyorsaságával egyenes arányosságban van, kegyetlen gyors volt, és az se volt semmi, hogy az 5.menet végén kibírta lábon azt az óriási Klicskó jobbost.