salas9 írta:Csütörtökön hajnalban kezdetét veszi az idei NFL szezon. Ki az aki követni fogja az eseményeket, és ki mit vár a csapatoktól?
Én, mint Eagles szurkoló örülnék ha minél tovább jutna a csapatom, a tavalyi év végén kezdett kirajzolódni Kelly elképzelése. Sajnálom, hogy két kedvencem DeSean Jackson és Michael Vick is távozott(

). Utóbbi helyére Mark Sanchez jött, aki szerintem nem rossz választás Foles mögé irányító poszton. A támadósorral szerintem tavaly sem volt nagy baj (a második legtöbb támadóyardot értük el) viszont a védelemtől kicsit tartok. Nagyon böszmék (

) voltunk tavaly, de örülök, hogy sikerült megszereznünk Malcolm Jenkinst (múlt héten a Steelers ellen, passzjátékoknál nagyon jól védekezett). Bízok benne, hogy Ő és Allen összeállnak és akkor nem lesz baj. Bár az már magában nagy baj szerintem, ha nekik kell szerelni...

Az pedig szerintem mindenki számára egyértelmű, hogy az idei szezonban (is) LeSean McCoy lesz a sztár a mi kis csapatunkban. Fly Eagles
Mmúgy ha jól tudom van még itt olyan aki Ígölsz szurkoló, igaz

Vagyook!
A 2 nagy távozót én is sajnálom, lényegében miattuk lettem sas szurkoló! Vick ideje itt lejárt, a sérülése és utána Foles tavalyi parádéja nem sok választást hagyott neki, DJ-t pedig reményeim szerint csapat szinten sikerül majd pótolni (gondolok itt a Cooper-Maclin-Ertz-Sproles-Mccoy ötösre és a 2 újonc elkapóra).
Az offenseben minden adott a tavalyi parádé megismétléséhez: Shady ligaelit, Sproles elvileg beleillik a Kelly féle rendszerbe, Cooper ugyan nem elit, de tavaly elég megbízható teljesítményt nyújtott, Maclin és Matthews biztatóan mozogtak eddig, Ertz Top5 közeli TE lehet idén, a fallal meg már tavaly se volt gond és ott nagy változás azért nincs.
A védelem is foltozva lett, remélhetőleg meg is látszik majd, de csodát tőlük azért nem várok.
A playoffnak mindenképp meg kell lennie ebből a csoportból, a másik 3 csapatnál elég harmatos a DEF, és csak a Dallasról tudom elképzelni, hogy 1-1 meccsen az offense tudja majd tartani a lépést a saját védelmével, de az kevés lesz. Még az is benne van, hogy csak nekünk lesz itt pozitív a mérlegünk!
Utána a playoffban 1-2 nyertes meccset még el tudok képzelni, főleg ha beválnak a védő igazolások, és összeáll egy kicsit a csapat hátsó fele is, de ez még odébb van!