USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2014.10.22. 21:12:09

Cumbee írta:
MichaaBee írta:NBA-vel kapcsolatos szakirodalmat tudna valaki ajánlani? :) Elsősorban a liga üzleti oldalával kapcsolatban. Angolul vagy magyarul egyaránt tökéletes. Ha bárki tud valamilyen neten elérhető irományra asszociálni ennyiből, ne habozzon, ossza meg! :D Örök hálám.
Ilyesmi nekem is jól jönne, szakdolgozati témának valami NBA-val kapcsolatos dolgot szeretnék választani, de nagyon nincs ihletem. Neked is hasonló terveid vannak?
http://scholar.google.hu/scholar?q=nba+ ... 5&as_vis=1" target="_blank
http://scholar.google.hu/scholar?q=Nati ... 5&as_vis=1" target="_blank
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.22. 21:02:55

MichaaBee írta:NBA-vel kapcsolatos szakirodalmat tudna valaki ajánlani? :) Elsősorban a liga üzleti oldalával kapcsolatban. Angolul vagy magyarul egyaránt tökéletes. Ha bárki tud valamilyen neten elérhető irományra asszociálni ennyiből, ne habozzon, ossza meg! :D Örök hálám.
Ilyesmi nekem is jól jönne, szakdolgozati témának valami NBA-val kapcsolatos dolgot szeretnék választani, de nagyon nincs ihletem. Neked is hasonló terveid vannak?
PCsabi
aka Game90

2014.10.21. 12:30:28

George már dobálgat:
http://youtu.be/s_vZWG7PJ08" target="_blank
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2014.10.19. 21:04:46

NBA-vel kapcsolatos szakirodalmat tudna valaki ajánlani? :) Elsősorban a liga üzleti oldalával kapcsolatban. Angolul vagy magyarul egyaránt tökéletes. Ha bárki tud valamilyen neten elérhető irományra asszociálni ennyiből, ne habozzon, ossza meg! :D Örök hálám.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
PCsabi
aka Game90

2014.10.15. 16:59:07

33 Crazy Predictions for the NBA Season:
http://grantland.com/the-triangle/33-cr ... ba-season/" target="_blank
1. Cleveland will lead the league in points per possession.
2. Boston will keep Rajon Rondo and trade Jeff Green.
9. Philadelphia will win fewer than the 19 games it won last season.
14. The same eight teams will make the Western Conference playoffs.
28. Someone will max out DeAndre Jordan in the summer.
csababarca írta:az miért van,hogy az OKC nem igazol évek óta normálisan?
elment Harden,jött Martin,de ő is elment, meg Sefolosha is mostmár...
Beszűkültek pénzügyileg vagy mi?
OKC kisebb piac, mint LA vagy NY, korlátozva vannak a lehetőségek, asszem most is a luxusadó alatt vannak. Ezen kívül három játékosuk alapból elvisz 48 milliót + Perkins szerződésével is kellett volna valamit csinálniuk + valamiért a veteránok sem ide igazolnak.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.10.14. 20:26:54

nem követem olyan részletesen hogy tudjam,de az miért van,hogy az OKC nem igazol évek óta normálisan?
elment Harden,jött Martin,de ő is elment, meg Sefolosha is mostmár...
Beszűkültek pénzügyileg vagy mi?

Azért egy RW,Durant,Ibaka 3as köré lehetne építeni, ott van Jackson is, néhány veteránnal megszórni a csapatot,padot, és kész lenne.
Egyszerűen mintha nem lenne koncepció,egyhelyben topognak,vagy inkább lépegetnek minden évben vissza.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.14. 11:44:09

PCsabi írta:The Thunder has announced that Kevin Durant has been diagnosed with a Jones fracture in his foot. He'll need surgery and miss 6-8 weeks.

This is Durant's first major injury as a pro. The Thunder star had only missed 16 games total in his previous seven seasons, including playoffs.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Chris Singleton missed almost exactly 2 months with a Jones fracture last season, but other recoveries have taken far longer.
Yao is the most famous sufferer of a Jones fracture, but I'd be hesitant comparing KD with a 7-6 giant.

Westbrook played only 41 minutes without Durant last season: Attempted 35 (!) shots in those 41 minutes.
Azért kezd kijönni rajtuk, hogy öregszenek és az eddigi években szét lettek hajtva. Mindkettőjüket kb vasembernek tartották évekig, játszatták őket orba-szájba, mert ugye ha ők ketten nincsenek, akkor a Thunder nem egy túl jó csapat (finom voltam) most meg szépen sorban dőlnek ki. Remelem azért normálisan fel tud majd épülni ebből a sérülésből. Bár nem egy Yao, de nem is úgy játszik ahogy Yao.

Ezt meg csodálom, hogy senki nem linkelte még. Jamesnek úgy tűnik még megvannak a régi beidegződések.:D
http://espn.go.com/video/clip?id=11684236" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2014.10.12. 17:48:02

The Thunder has announced that Kevin Durant has been diagnosed with a Jones fracture in his foot. He'll need surgery and miss 6-8 weeks.

This is Durant's first major injury as a pro. The Thunder star had only missed 16 games total in his previous seven seasons, including playoffs.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
Chris Singleton missed almost exactly 2 months with a Jones fracture last season, but other recoveries have taken far longer.
Yao is the most famous sufferer of a Jones fracture, but I'd be hesitant comparing KD with a 7-6 giant.

Westbrook played only 41 minutes without Durant last season: Attempted 35 (!) shots in those 41 minutes.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2014.10.11. 22:22:01

22:45 Sport2 Élő

Cleveland Cavaliers - Miami Heat 8)

(NBA Global Games, Rio de Janeiro)

Fura lesz így hirtelen a Heat ellen látni Jamest. Remélem jó meccs lesz...
Irving nem lép pályára, de más nagy hiányzó nem lesz!
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.10. 10:11:13

varnagykrisztian írta:Hali, én is tolom a karriert...
Privátba válaszolok akkor! :wink:

Szerk.: neo, majd a megfelelő topikban válaszolj please, köszi! :wink: Csabi[/quote]

Tudom főnök tudom. :oops: :D Ezért is írtam:
neobarca írta:Tudom, hogy nem ide való, de meg akartam osztani veletek! =D> =D> =D>

Csak vágom, hogy Bob is szokott játszani vele és kíváncsi vagyok a véleményére. Akkor ezúton szeretnék átcsábítani mindenkit aki játszik vele a Gamez csoportba. :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.09. 15:47:36

neobarca írta:Nemtudom tolja e már valaki itt az NBA 2K15-öt PC-n de aki még nem annak csak ajánlani tudom. Egyszerűen fantasztikus lett. Megkapta a konzolok motorját ha jól tudom. Reggel kezdtem el nyomni és abba se tudom hagyni. Tudom, hogy nem ide való, de meg akartam osztani veletek! =D> =D> =D>
Hali, én is tolom a karriert de nem tudok pontot dobni, minden mellé megy, állítható ez valahol?Billentyűzettel játszom, az előző részben simán szórtam a kosarakat.Valami ötlet?KÖSZI :mrgreen:

Szerk.: neo, majd a megfelelő topikban válaszolj please, köszi! :wink: Csabi
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
neobarca
Director del Fútbol

2014.10.09. 13:03:38

Nemtudom tolja e már valaki itt az NBA 2K15-öt PC-n de aki még nem annak csak ajánlani tudom. Egyszerűen fantasztikus lett. Megkapta a konzolok motorját ha jól tudom. Reggel kezdtem el nyomni és abba se tudom hagyni. Tudom, hogy nem ide való, de meg akartam osztani veletek! =D> =D> =D>

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2014.10.06. 20:10:46

Amerikai idő szerint ma reggel jelenti be Adam Silver hivatalosan is, hogy a liga megegyezett az ESPN-nel és a TNT-vel a TV-szerződés meghosszabbításáról. Az új kontraktus a New York Times értesülései szerint 9 évre 24 milliárd dollárról szól majd - nagyjából 2.7 milliárd éves szinten, ami körülbelül háromszorosa a jelenleginek -, és a 2024/25-ös idényig lesz érvényben.

Kezdő5:
Top10 C
Top10 PF
Top10 SF
Top10 SG
Top10 PG
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2014.10.02. 13:11:22

Nemsokára kezdődik......addig is egy kis visszatekintő: :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=u9jJSbdSC2A#t=3279" target="_blank
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
PCsabi
aka Game90

2014.10.01. 21:17:55

Ha már Kobe...az a póló :mrgreen:

Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2014.10.01. 04:38:10

http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... um=twitter" target="_blank

Kobe laza az indoklásnál. Szép dolgok lesznek idén abban az öltözőben, a ligának el kéne gondolkodnia egy Lakerses valóságshown. Vagy csak mikrofonozzon be mindent és tegye elérhetővé a felvételeket.:D
WokyESPN
Barça C

2014.09.30. 10:51:04

Sziasztok,

Akik játszanak az ESPN-es Woky's Basketball League-ben, kérem lassan állítsák be a keepereiket és szavazzanak a draft dátumára.

Ha jól tudom a következő csapatok managerei látogatják ezt a fórumot:

Team kanty
Cumbee Lamantines
Boston Bad Boys
The Drama Melodrama

Üdv,
Woky
PCsabi
aka Game90

2014.09.29. 16:13:49

Power Rankings:
http://espn.go.com/nba/powerrankings" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2014.09.27. 16:24:49

Bob_Marley írta:1;Bledsoenak volt egy komolyabb sérülése és mindenki temeti. Sok ez a pénz én sem adtam volna meg, de Parsons-Hayward és lehetne sorolni emberek is horror pénzeket kaptak. Pár év múlva lehet egy parádés szerződésről beszélünk. Idén abban a fél évben All-Star szinten volt Bledsoe. Hangsúlyozom én sem adtam volna ennyit, de ha Hayward kap 4 évre 63 milliót akkor Bledsoe röhögve megér 5 év 70-et. Ő meg nyilván mindent megtesz, illetve tett, hogy minél több pénzt kapjon. Első nagy szerződése, meg amúgy is pénzből él.

5; Ez megint az hogy az árat a piac határozza meg. Ha elfognak gurulni a gyógyszerek, akkor bizony mindkettő maxos lesz. És mindenki annyit ér, amennyit kiadnak érte. Én is fogok mosolyogni, meg remélem nem mi adunk Rondonak maxot (Ainge nem akar), de ahogy egy cipő nem ér 40 ezret és boldog boldogtalan abban járkál, így kénytelen azt mondani az ember ennyit ér. Ennyiért ellehet adni. Attól még persze józanul gondolkozva nem veszi meg az ember. Tehát érted. :D Rondo és Rubio is fog maxot kapni, de ahhoz legalábbis nagyon közeli szerződést.
Attól, hogy más csapatok kiosztják a brutális szerződéseket, a Suns-nak még nem volt muszáj.

Tényleg fantasztikusan játszott Bledsoe tavaly, ha azt a színvonalat teljes szezonon keresztül hozta volna, akkor azt mondom, hogy megérdemli a nagy lóvét, de a sérülése miatt arra a 40-45 meccsre kapta a hatalmas szerződését. (Mondjuk ahogy emelkedik a salary, 2 év múlva tényleg egész korrekt szerződés lehet az övé.)

Ha egy kicsivel jobb center túl van fizetve, azt megértem (sőt, a Jazz-t is megértettem, muszáj volt túlfizetniük Hayward-ot), de hogy Rondo és Rubio maxot kapjon, az a világ vicce lenne. Főleg, hogy gyakorlatilag minden második bokorban lehet találni egy normális PG-t.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.27. 10:58:38

1;Bledsoenak volt egy komolyabb sérülése és mindenki temeti. Sok ez a pénz én sem adtam volna meg, de Parsons-Hayward és lehetne sorolni emberek is horror pénzeket kaptak. Pár év múlva lehet egy parádés szerződésről beszélünk. Idén abban a fél évben All-Star szinten volt Bledsoe. Hangsúlyozom én sem adtam volna ennyit, de ha Hayward kap 4 évre 63 milliót akkor Bledsoe röhögve megér 5 év 70-et. Ő meg nyilván mindent megtesz, illetve tett, hogy minél több pénzt kapjon. Első nagy szerződése, meg amúgy is pénzből él.
2-3-4; Ok
5; Ez megint az hogy az árat a piac határozza meg. Ha elfognak gurulni a gyógyszerek, akkor bizony mindkettő maxos lesz. És mindenki annyit ér, amennyit kiadnak érte. Én is fogok mosolyogni, meg remélem nem mi adunk Rondonak maxot (Ainge nem akar), de ahogy egy cipő nem ér 40 ezret és boldog boldogtalan abban járkál, így kénytelen azt mondani az ember ennyit ér. Ennyiért ellehet adni. Attól még persze józanul gondolkozva nem veszi meg az ember. Tehát érted. :D Rondo és Rubio is fog maxot kapni, de ahhoz legalábbis nagyon közeli szerződést.

Egyébként:
To recap: Rondo broke left hand during fall in his home last night, Celtics say. Had surgery today. Estimated 6-8 weeks for return.
Elcsúszott zuhanyzás közben.....Lucas III így marad a keretben. Smart viszont majd megkaphatja a lehetőséget a szezon elején, körülbelül 1-2-3 hetet nem játszik a szezon elején Rondo.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2014.09.26. 13:45:16

Kevin Durant Plays NBA 2K15 as LeBron James:
http://youtu.be/io9hCBz3yWs" target="_blank
Bob_Marley írta:
neobarca írta:Bledsoe Suns 5év 70milla :!: Az úgy elég kemény... =D>
+
One source familiar w/deal says Zoran Dragic gets two-year pact worth $3.5 million from Suns.
Marcus Morris, Markieff Morris, Goran Dragic, Zoran Dragic
Valakinek van kosaras tesója? Azonnal üljön repülőre és irány Arizona. :D

The Boston Celtics and the Cleveland Cavaliers are helping each other out once again this offseason, as they will be exchanging a number of non-guaranteed contracts, including shooting guard Keith Bogans. According to Jeff Goodman, the Celtics will receive Dwight Powell, Erik Murphy, John Lucas III, Malcolm Thomas, and Cleveland's 2016 and 2017 second round draft picks. Boston will also get a trade exception worth $5.3 million.
Ráadásul Powell nem egy elveszett gyerek.
Ainge megint szépet húzott. Bledsoe szerződése viszont Rubiot meg Rondot is val. maxra fogja sarkalni, nyáron nagy tárgyalások lesznek még. Viszont tele vagyunk lehetőséggel, én már azt várom igazán nem is ezt a szezont. :P
1. Bledsoe-nak a sérülékenysége miatt nem adtam volna ekkora szerződést. És gyakorlatilag egy jó fél szezonra kapta ezt az 5 év/70 millát.
2. Zoran leigazolása egyértelműen azért történt, hogy Goran Dragic-ot könnyebben meg tudják tartani.
3. Mason Plumlee még beférne a Suns-ba.
4. Emellett jövő nyáron Bogans 5.5 milliós, teljesen nem garantált szerződése mellett ott lesz Brandan Haywood 10.5 milliós, ugyanilyen kondíciókkal bíró papírja is, tehát 16 milliónyi nem garantált szerződést tudnak majd felhasználni a cserepiacon, azonnal spórolni vágyó csapatoknál könnyedén nézelődhetnek majd.
5. Kiröhögöm azt a két csapatot, akik Rubio-nak és Rondo-nak maxot fognak adni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.09.26. 08:38:20

neobarca írta:Bledsoe Suns 5év 70milla :!: Az úgy elég kemény... =D>
+
One source familiar w/deal says Zoran Dragic gets two-year pact worth $3.5 million from Suns.
Marcus Morris, Markieff Morris, Goran Dragic, Zoran Dragic
Valakinek van kosaras tesója? Azonnal üljön repülőre és irány Arizona. :D

The Boston Celtics and the Cleveland Cavaliers are helping each other out once again this offseason, as they will be exchanging a number of non-guaranteed contracts, including shooting guard Keith Bogans. According to Jeff Goodman, the Celtics will receive Dwight Powell, Erik Murphy, John Lucas III, Malcolm Thomas, and Cleveland's 2016 and 2017 second round draft picks. Boston will also get a trade exception worth $5.3 million.
Ráadásul Powell nem egy elveszett gyerek.
Ainge megint szépet húzott. Bledsoe szerződése viszont Rubiot meg Rondot is val. maxra fogja sarkalni, nyáron nagy tárgyalások lesznek még. Viszont tele vagyunk lehetőséggel, én már azt várom igazán nem is ezt a szezont. :P
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2014.09.25. 08:10:46

Bledsoe Suns 5év 70milla :!: Az úgy elég kemény... =D>

PCsabi
aka Game90

2014.09.22. 20:49:05

NBA 2K15 Presents The Beard Guru feat. James Harden:
http://youtu.be/VP0r1XfPL_8" target="_blank

Lehet rendelni ilyen feliratú pólókat. Szemetek.

Kép
PCsabi
aka Game90

2014.09.20. 16:27:22

Baltimore-ban be lehet váltani a Rice-mezeket egy másik Ravens játékos mezére.

Kép

Kép
Válasz küldése