1;Bledsoenak volt egy komolyabb sérülése és mindenki temeti. Sok ez a pénz én sem adtam volna meg, de Parsons-Hayward és lehetne sorolni emberek is horror pénzeket kaptak. Pár év múlva lehet egy parádés szerződésről beszélünk. Idén abban a fél évben All-Star szinten volt Bledsoe. Hangsúlyozom én sem adtam volna ennyit, de ha Hayward kap 4 évre 63 milliót akkor Bledsoe röhögve megér 5 év 70-et. Ő meg nyilván mindent megtesz, illetve tett, hogy minél több pénzt kapjon. Első nagy szerződése, meg amúgy is pénzből él.
2-3-4; Ok
5; Ez megint az hogy az árat a piac határozza meg. Ha elfognak gurulni a gyógyszerek, akkor bizony mindkettő maxos lesz. És mindenki annyit ér, amennyit kiadnak érte. Én is fogok mosolyogni, meg remélem nem mi adunk Rondonak maxot (Ainge nem akar), de ahogy egy cipő nem ér 40 ezret és boldog boldogtalan abban járkál, így kénytelen azt mondani az ember ennyit ér. Ennyiért ellehet adni. Attól még persze józanul gondolkozva nem veszi meg az ember. Tehát érted.

Rondo és Rubio is fog maxot kapni, de ahhoz legalábbis nagyon közeli szerződést.
Egyébként:
To recap: Rondo broke left hand during fall in his home last night, Celtics say. Had surgery today. Estimated 6-8 weeks for return.
Elcsúszott zuhanyzás közben.....Lucas III így marad a keretben. Smart viszont majd megkaphatja a lehetőséget a szezon elején, körülbelül 1-2-3 hetet nem játszik a szezon elején Rondo.