Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elképesztő verseny volt és a kommentár minősége sem maradt el.fcbarca0827 írta:Inkább ezt nézzétek meg.Így közvetít egy normális kommentátor. (DHP-t rossznak tartom, nagyon hiányzik az M1-ről Füli.
)
http://www.youtube.com/watch?v=xior63G4 ... ideo_title
Tök jó látni végre azt, amit mindig hallgatok.Valahogy így viselkedtem az utolsó 50-en én is, mikor néztem.
kitadzsima a szemén meg fülén vette már a levegőt... semmi ereje nem maradt a végére, valszeg ők arra épitettek a taktikat, hogy 100-150 m oriasi tempoban és azzal annyi elonyt össze tudnak szedni amivel az utolso 50-re kitart. nem tartottcsababarca írta:Inkább az volt a meglepő,hogy a japán nem fáradt el a végére.
Ha nem fáradt volna el, akkor nem éri be Dani. Kitadzsima nagyon gyorsan kezdett, utcsó 50re elfáradt, de tudta,h nagy előny kell az utolsó 50re,csak így se jött össze.csababarca írta: NAgyon lazán úszott végig,szépen fel volt építve az úszása. Inkább az volt a meglepő,hogy a japán nem fáradt el a végére.
Bravó Dani!
ha annyit mondok, h amikor mi támadni akartunk (tehát, éppen csak megkaptuk a labdát), akkor is azonnal kiállítottak tőlünk vkit, az elég?Sanama írta:Nem láttam a meccset, mi volt a hosszabbításban?
pedig ez vízilabdában így megy.én azon a vonalon indulok el, hogy ilyen nézett eseményen, egy nyílt világbajnokságon elég nehéz lenne direkt hátráltatni egy csapatot.
Az a baj, hogy ez nem újdonság, Pekingben is voltak furcsaságok és amitől én nagyon félek, igaz Peking előtt is tartottam tőle, hogy egyszerűen nem fogják engedni/ hagyni, hogy zsinórban négyszeresen legyünk olimpiai bajnokok.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/vizes_vb/kem ... om-2088092
pedig sztem illene egyszer tényleg az asztalra csapni! a 3.-4. negyedben is kedveztek a szerbeknek, de az még "elmegy"...
de amit a hosszabbításban műveltek, az egyszerűen nem normális!
Ja, a 2. helyen továbbjutott.FtcSikiHun írta:Most Gyurta megmutatja a világnak
én azon a vonalon indulok el, hogy ilyen nézett eseményen, egy nyílt világbajnokságon elég nehéz lenne direkt hátráltatni egy csapatot. ráadásul úgy, hogy nem is ez az első ilyen eset.B. Tamás írta:Nem hiszem, hogy olimpiai győzteseknek tele lenne a nadrágjuk, pláne, ha 3 ilyen negyed után vannak. az előző években nem követtem, de akkor volt a generációváltás, ha jól tudom, szóval az akkori bírózások minden bizonnyal jogtalanok. Ezt viszont egyáltalán nem érzem annak, sőt, amikor 12:10-re feljöttek az utolsó negyedben, még így is tudtunk lépni és 13:10 lett. de amikor már támadásnál is minket állítanak ki, akkor már nem tudom, milyen jó vízilabdázónak kell lenni, hogy ezt áthidalja egy csapat.Vito írta:nehezen fogadom el, hogy minden spori gyűlöli a magyar vízilabda sportot.
minden egyes vesztes szerb meccs után bírózni kezdünk, ami nekem is jól esett sokszor, de talán azt kellene megvizsgálni, hogy miért engedjük meg azt, hogy egy nyertes meccsbe bele tudjon nyúlni a bíró.
bosszantó a sok emberhátrány, de szinte minden meccsen az utolsó negyedben dől el, hogy nyerünk-e vagy sem. volt ma is három negyed, amikor lazán és egyértelműen vezettünk, az utolsóban pedig mindig tele a nadrág és izgulni kell. sajnos nem láttam a meccset, csak foszlányokban, de itt írtak olyat is, hogy ilyen jól talán még nem játszottunk. ezt a meccset meg kellett volna nyerni, bíró ide, vagy oda!
pontosan az ilyen versenyek miatt nem érdekel az úszás... elkapott a hányinger, amikor láttam, h a két amerikai külön versenyt nyomott... Laci viszont a gyorssal jött előre a 3. helyre a 6.-ról!Vito írta:szegény Cseh Lacit sajnálom.. pont kifogta ezt a két amerikai laborszökevényt.
ha valakinek, akkor neki igazán nehéz lehet így a rajtkőre állni.. egy normális világban sokkal többre vihette volna.
azért grat neki!