Hatékonysági mutató.
Player Impact Estimate (PIE). PIE measures a player's overall statistical contribution against the total statistics in games they play in. PIE yields results which are comparable to other advanced statistics (e.g. PER which I discuss below) using the following formula: (PTS + FGM + FTM - FGA - FTA + DREB + (.5 * OREB) + AST + STL + (.5 * BLK) - PF - TO) / (GmPTS + GmFGM + GmFTM - GmFGA - GmFTA + GmDREB + (.5 * GmOREB) + GmAST + GmSTL + (.5 * GmBLK) - GmPF - GmTO).
Mi tegnap pont a Rockets-szal játszottunk, nyilván nem ők a mi szintünk, de azért nem is a verhetetlen kategória lett volna, mert szerintem nem fognak PO-ba jutni. Viszont borzasztóan kezdtünk, nagyon nem estek a dobások az elején és jöttek az indítások. Ráadásul faltgondok is voltak, minden összejött az elejére. Tavaly szinte ugyanezt produkáltuk ellenük. Volt némi fellángolás a harmadikban, de utána én már bele is aludtam.

Látom fordítani nem sikerült, nincs semmi gond. Egy egész triplát dobtunk be a meccsen 25 próbálkozásból ez azért elég sok mindent elmond. Nets ellen nagyon sült a keze mindenkinek, a sors most visszaadta. És ez minden idők legrosszabb Celtics triplázása.
Favors is karriercsúcs és Klay is karriercsúcs. Utóbbinál félő volt, hogy megkapta a sok zöldhasút és leereszt a szezonra, jól bekezdett ennek ellenére.
PP tegnap kicsit túlpörgött.

Addig reklamált, míg kiették.
https://www.youtube.com/watch?v=lGVtkAHi0Oo
KG viszont eddig legjobb Brooklynban lejátszott meccsét tolta le, Pistons meg is verték Detroitban.