Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
miihii
KHAL

2011.08.16. 12:50:22

Nah,ismét pankráció ügyben jelentkezem. Olvastam valahol,h Goldberg idén elvileg visszatér,ha minden igaz,akkor októberben. Erről hallottatok vmit? 44 évesen reaktiválja magát? :shock:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.10. 19:57:03

Krojf írta:Pankráció?
Nem is tudom, hogy egyáltalán ez a vásári komédia belefér-e a sport kategóriájába?
Az MMA, a ketrecharc, a kungfu, a kyokushin karate, az őszinte boksz, a szumó, a K-1 nekem sokkal hitelesebb, mint ez a sok szájhős, akik színházat csinálnak estéről estére a sok buta amerikainak.
Sok szabályt sem vélek felfedezni ebben a ripacsjátékban, márpedig egy küzdősport szabályok nélkül nem létezhet.
Persze így is megasztárokká válhatnak az izomagyú színészek, de ha egyszer van rájuk hülyíthető kereslet, akkor ugye miért ne???
Egy szó, mint száz: én a pankrációt nem sokba nézem és nem is nézem azóta, amióta rájöttem, hogy csak egy markáns porhintés az emberek szemébe. Közben Amerika eladja a sok egészségtelen kajáját a reklámok képében, meg a különféle eldobható műanyagjátékot, számítógépes agyhalált a gyerekeknek, aztán ezzel eléri a célját.
Inkább a "világ legerősebb embere" sorozatra fordítanák a figyelmet!
Ebben legalább nekünk is van egy Fekete Lacink...
K.
A pankrációnak azért komoly hagyományai vannak, kb. 200 éves dolog, de az előzményei egészen az ókorba nyúlnak vissza.
Amiket de felsoroltál az sportok. Ez pedig sportszórakoztatás, és igen nagy különbség van a kettő között.
Ennek is megvannak a maga sajátos szabályai, és mint mondtam már feljebb, nem küzdősport, ahova sokan tévesen odasorolják.
Tényleg megasztárokká válnak. Mondjuk nem mind izomagyú. Sőt, sokan közöttük komoly küzdősportmúlttal rendelkeznek. Van köztük volt MMA-s, olimpiai bajnok birkózó, jiu-jitsu-s, sambo bajnok, stb... Szóval azért nem képzetlen gyerekek. És, h miért sztárok? Mert az embereket szórakoztatják, remek show-t csinálnak hétről hétre, és ez rengeteg munkát igényel. Közben a karrierjüket, az egészségüket, az életüket teszik kockára. Mert ige, megrendezett dolog. De az ütések igen is valósak. Ha hátba vágnak egy székkel igenis fáj. A leugrassz egy 8 méteres ketrec tetejéről igenis fáj. A vérük a sajátjuk, nem paradicsomlé.
Amúgy nem csak a hülye amerikaiak vevők erre. Japánban és Mexikóban is igen komoly hagyományai vannak. De Európában is egyre inkább terjed a dolog. Már magyar profi szervezetek is vannak, egy-két pankrátor nem is ügyetlen. Van pl. egy Icarus-szunk, aki olyan technikás, h simán megállná bárhol a helyét.
Végezetül: Nagyon sok ember úgy szólja le ezt a dolgot, h nincs egyáltalán tisztában vele mi ez egész, miről szól, mi a lényege. Elfogadom, ha vkinek nem tetszik, nem érdekli. De egy olyan embertől, aki semmit nem tud a pankrációról, csak vmiket halott, meg tele van előítéletekkel, nem korrekt dolog az ilyen szintű lehúzás. A népbutítással kapcsolatban Miihii már megfogalmazta a lényeget.
Az erős emberek teljesítményét pedig elismerem de pankrátorok mögött is kb ugyanilyen komoly munka van. Viszont valljuk be, azért az erős ember sportban nincsenek igazán látványos dolgok, nincsenek váratlan fordulatok, nincs pörgés, nincsenek story-k. Szóval valahol érthető, h inkább utóbbira vevők az emberek szvsz.
miihii
KHAL

2011.08.10. 18:07:02

Bizony ez már cs egy ilyen sport.Nem titkoltan megrendezett körülmények irányítják az egészet,de aki ezt tudja és ennek megfelelően kezeli,annak remek szórakozás is lehet a látványelemek és a show miatt.Meg a (nagyjából) kiszámíthatatlansága miatt,mert sosem lehet tudni,h a végén kit hoznak ki győztesen (és hogyan).

Mondtam,h elismerem ha vki hülyeségnek tartja az egészet,de azért annyit hozzáteszek,h nagyon le van húzva,mert színjáték az egész.Na és?Bevallottan az.Ellenben a sok elismert sportággal,amiben szintén jelen vannak a bundák,csalások cs ott épp kendőzni próbálják...Melyik a rosszabb?Melyik vezeti meg jobban a népet?Ez,ahol teljesen nyilvánvalóvá teszik,h tulajdonképpen egy showműsor az egész vagy az,ahol a tippmixcsalások,torpedógyors úszók,a földet egy levegővel körbetekerő bringások csinálják a művészetet?És mégis nézik ugyanazok,akik ezt lehúzzák,mert színjáték.Pedig ott is megvannak a parasztvakítások,bár nyilván nem 100%-ban,mint a pankrációnál...De az a valahány % sztem sokkal károsabb porhintés az emberek szemébe.

Én sportként kezelem,mert komoly fizikai igénybevételt,hosszas felkészülést,edzéseket igényel.Bár találóbb a sport szórakoztatás,ami korábban lett írva,de ezzel együtt is én ide sorolom.Ha a sakk sport,meg a pohárrakosgatás sport,akkor ez sem kérdés h az :D

Ez a hülyíthetőség meg :lol:
Most komolyan,mitől lennék hülyébb,ha ezt nézem és adott esetben még szurkolok is vkinek?Sztem nem zabálja az agysejtjeimet ennek a bámulása,sok kárt nem hiszem h tudna okozni (bár nem is nagyon van miben :mrgreen: ).Szal ezt a néphülyítő megbélyegzést nem értem.Nem tudom,de gondolom h a nézők,rajongók 90+ %-ban tisztában van vele,h ez nem éles bunyó,tehát nem hülyítik ezzel.Aki meg nem látja be ezt,azt meg nem a műsor fogja elhülyíteni :lol:
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.08.10. 16:55:38

Pankráció?
Nem is tudom, hogy egyáltalán ez a vásári komédia belefér-e a sport kategóriájába?
Az MMA, a ketrecharc, a kungfu, a kyokushin karate, az őszinte boksz, a szumó, a K-1 nekem sokkal hitelesebb, mint ez a sok szájhős, akik színházat csinálnak estéről estére a sok buta amerikainak.
Sok szabályt sem vélek felfedezni ebben a ripacsjátékban, márpedig egy küzdősport szabályok nélkül nem létezhet.
Persze így is megasztárokká válhatnak az izomagyú színészek, de ha egyszer van rájuk hülyíthető kereslet, akkor ugye miért ne???
Egy szó, mint száz: én a pankrációt nem sokba nézem és nem is nézem azóta, amióta rájöttem, hogy csak egy markáns porhintés az emberek szemébe. Közben Amerika eladja a sok egészségtelen kajáját a reklámok képében, meg a különféle eldobható műanyagjátékot, számítógépes agyhalált a gyerekeknek, aztán ezzel eléri a célját.
Inkább a "világ legerősebb embere" sorozatra fordítanák a figyelmet!
Ebben legalább nekünk is van egy Fekete Lacink...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.10. 08:36:15

maki írta:Miznél inkább a championship run volt a túlzó szerintem, az hagyján, hogy mikrofonnal tényleg nagyon jó, viszont a ringben nem valami nagyszám...
Miért Cena nagy szám a ringben? Nála még is Miz is technikásabb szerintem. Én Miznek nagyjából végigkövettem a WWE-s pályafutását. Amikor bemutatkozott, egy idiótán kinéző, dagadt gyerek volt, és akkor még valóban nem nagyon volt jó a ringben. De azóta óriásit fejlődött. A testalkata teljesen megváltozott, mára már tiszta izom. A ringben is folyamatosan fejlődik, egyre jobb bunyót mutat be. E mellett nagyon jól játssza a szerepét, és ugyanolyan karizmatikus, mint Cena, csak ugye ő heel. És azt hallottam róla, h egy nagyon szorgalmas, sokat dolgozó ember, ezért is pusholták fel.
Főleg ugye Cenával akadt össze a bajszuk egy időben és nem túl jól jött ki abból sem...
Viszont a WrestleManian Miz győzött, ami azért nem kis dolog. Bár benne volt The Rock keze is a dologban, ez tény. :D
miihii
KHAL

2011.08.09. 23:21:59

Ez a még jobb megközelítés Makitól.Eleve fura volt,h ilyen hirtelen felfuttatták a Mizt,pedig annyira sztem sem nagy durranás.Aztán a pünkösdi királyság meg még furább volt.Bár én ugye le vagyok maradva sztem,de mostanában A-Ry lenyomta vagy háromszor,mire sikerült visszavágnia.Ezen kívül a "Miz-öv" elvesztése után még gyorsan lenyomták néhányan néhányszor,uh rendesen visszaesett.Főleg ugye Cenával akadt össze a bajszuk egy időben és nem túl jól jött ki abból sem...
maki
Jugador del Barça

2011.08.09. 23:00:29

Miznél inkább a championship run volt a túlzó szerintem, az hagyján, hogy mikrofonnal tényleg nagyon jó, viszont a ringben nem valami nagyszám...
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 22:43:21

miihii írta:
Tényleg úgy nézem én is,mint egy teleregényt :D Ügyesen csavarják a sztorit,a különböző szálak rendesen fel vannak építve itt is. Mondjuk nekem fura h a Mizt miért vették ennyire vissza.Nemrég még úgy nézett ki h uralkodhat egy ideig,annyira tolták.Aztán most meg lassan mindenki elverheti.Főleg ez az A-Ry vonal,pfff...
Ezt is gyakran alkalmazzák a story írok, a bajnoki cím után szokott egy kis visszaesés lenni(kivéve Cenánál és Ortonnál, mert ők mindig csúcson vannak).
Meg fel akarják/ták futtatni Riley-t is vele. Hogy miért, nem tudom. Sztem Riley egy abszolút tömegpankrátor, sem a technikája, sem a megjelenése nem kiemelkedő.
De szerencsére most már ismét magára talált Miz, leverte Rileyt is végül, most Rey Mysterioval van komoly viszálya.
miihii
KHAL

2011.08.09. 22:12:32

Goldberg is említve lett az előbb,nah őt borzasztóan imádtam.Eszméletlen amit művelt,egy vadállat.Goodrigde volt még ilyen ragadozó,kőkeményen tolták.

Én bírom Cena stílusát,de mondtam h én a bevonulózenéje miatt szerettem meg :D
Nagy a hype körülötte,amivel nem is lenne baj,de amit mondtok az tényleg jogos.Kicsit sablonos már ez a forgatókönyv,h szétdarálják negyed óráig,aztán egyszer odacsapja a másikat és vége a meccsnek. Amiről írtam a Punishmenten a 6 fős tag teamen.Ott is ők nyertek úgy,h hátrányból fordítottak és a végén a háromnegyedholtra vert Cena egy magatartás módosítóval le is üttette R-Truth-t :? Ez anniyra kiszámítható volt,h ebben a formában ez nekem sem tetszik,függetlenül attól h kedvelem.

Tényleg úgy nézem én is,mint egy teleregényt :D Ügyesen csavarják a sztorit,a különböző szálak rendesen fel vannak építve itt is. Mondjuk nekem fura h a Mizt miért vették ennyire vissza.Nemrég még úgy nézett ki h uralkodhat egy ideig,annyira tolták.Aztán most meg lassan mindenki elverheti.Főleg ez az A-Ry vonal,pfff...
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 20:52:51

Abban is van igazság, amit mondtok. Sőt, Hogan-t anno még Cenánál is sokkal jobban nyomták. Az is igaz, h mostanában sok nagyobb név hagyta el a szervezetet, vagy ha magát a WWE-t nem is, de ringbe már nem lépnek: HBK, HHH, Taker, Edge, Jericho, Batista :arrow: hogy csak a legnagyobb neveket mondjam az elmúlt bő egy évből, akik távoztak. E mellett Rey Mysterio is már tervezi lassan a visszavonulását, és Big Show is elég keveset szerepel mostanság.
De sztem akkor sem kéne csak Cenára, és Ortonra építkezni, bár most kezd azért javulni vmelyest a dolog. Az tetszik, h Del Rio, Daniel Bryan, Cody Rhodes egyre komolyabb szerepeket kapnak, meg, h CM Punk a sok hozzá nem méltó szerep után most végre középpontba került. The Miz sztem fantasztikus pankrátor, a top heel jelenleg. A kelta harcos is elég ütős. Szóval kiöregedett egy nagy generáció, de van utánpótlás. Kell egy kis változatosság, + egy kicsit nagyobb pörgés, és rendben lesz ez.
A PG dolog meg állítólag Vince McMahon felesége, Linda miatt van, aki politikai pályára készül( vagy már ott is van?), és jó színben akar feltűnni.
maki
Jugador del Barça

2011.08.09. 18:42:28

LG írta:
A másik dolog, h az utóbbi években elkezdődött a WWE PG, azaz gyerekbarát politikája. E miatt nem folyhat vér a meccseken, nem ütnek egymás fejére székkel, erősen korlátozzák a pankrátorok mozdulatait, és emiatt nincsenek igazán jó balhék. Szóval ami most megy az kb. babazsúr a 2000-s évek elejéhez képest, amikor Austin, Rock, Brock Lesnar, Goldberg, Foley, HHH, Taker, Jericho és hasonlók nyomták az ipart.
Szerintem meg ugyanazt próbálják, mint korábban. Azért nem kell azt képzelni, hogy a WWF/WWE megalakulásától kezdődően olyan durva dolgokat nyomtak, mint az Attitude Era végéig. Előtte is volt egy "lightosabb" korszak, amikor Hoganből, azt csinálták ami, tulajdonképpen hasonló volt, mint most Super Cena (és van kisebb mértékben Super Orton is), őt is nagyon sok gyerek imádta. Ezzel kint megfogtak szinte egy teljes generációt, majd amikor ők nagyobbak lettek, akkor elkezdtek igazán durva dolgokat nyomatni. A közelmúltban olvastam pár nyilatkozatot, amiben utaltak rá, hogy ez a PG csak egy ilyen átmeneti korszak.

Amúgy én is imádom a WWE-t, bár most le vagyok maradva 2-3 héttel, nem gondoltam volna, hogy pont nyáron nem lesz rá elég időm :D Nálam Orton, CM Punk, Del Rio és Daniel Bryan a kedvenc, most felkeltette az érdeklődésemet ez a storyline, amit írtál, végre rá is érek pár napig, be is hozom a lemaradásomat :D
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.09. 18:29:49

LG írta:l

Amúgy én Cenát pont emiatt nem szeretem, mert részben miatta is lett ilyen a WWE. Ő a gyerekek kedvence, és szinte mindig nyer, vagy csak nagyon nagy csalással lehet legyőzni. A meccsei sablonosak, 15 percig agyonverik, aztán hirtelen feltámad, aztán jön az FU, v. az STFU és vége van a meccsnek, nyer Szuper Cena. Cena már nagyon meg is osztja a közönséget, a meccsein ezt lehet hallani:
Közönség egyik fele(főleg nők és gyerekek): Lets go Cena!
Közönség másik fele(főleg férfiak): Cena sucks!
Amióta Cena a WWE-ben azóta kb. ilyen megosztó személyiség, persze, ahogy egyre jobban előtérbe került ez még hatványozottabban is igaz lett. Cenába hatalmas lehetőségek vannak, és a WWE vezetősége hülye lenne ezt nem kihasználni.
Említetted The Rock, Austin féle korszakot. Akkor izgalmasabb volt persze, de köszönhető ez annak, h akkor jóval nagyobb volt karizmatikus pankrátor száma Talán most azért van minden annyira Cenára kihegyezve, mert ő az egyetlen olyan, akinek olyan egyénisége ami igazán eladható. Talán még HHH és Orton említhető egy lapon Cenával ilyen tekintetben.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 17:23:26

kanty írta:Pár éve minden RAW és SmackDown adást megnéztem, mára ez egy kicsit alábbhagyott. Valahogy nem tudom, h miért, de meguntam, túl sablonos kezdett lenni az egész. Tudtam, h nincs olyan, h pl. van egy címmeccs és az tartson fél percig, hanem, ha címmeccs, akkor legalább 20 perc. Ezért oda jutottam, h csak a meccsek végére kapcsoltam oda. :lol:
Amerikában nagyon zabálják ezt a dolgot az emberek, valóságos hősök a szemeikben a pankrátorok, persze tisztában vannak vele, h mi merre meddig. Itt Európában, azért annyira nem népszerű, de itt is vannak azért fanok. Pl itt Romániában nagyon népszerű, köszönhető annak, h két igazi rajongó a kommentátor és látszik rajtuk, h tudják is, h mi a szitu és élvezik is az egészet.

Nálam Cena a nr.1. Valahogy én a tisztességes palikat bírom és persze Undertaker is a kedvencek között van. Elképesztő meccsei voltak az öregnek, egy igazi legenda.
A kedvencem egy pár évvel ezelőtti Royal Rumble meccs, ahol Cena és a mára már elhunyt Umaga vívott. Volt ott vér, kötél és minden, emlkékszem, hatalmasat drukkoltak.
http://www.youtube.com/watch?v=1RHuobHnt-Q
Ja és abban az időben voltak a Khali vs Cena meccset, azok sem voltak gyengék, amikor Cena felkapta az indiait és egy efjut(nem tudom, h írják :lol: ) lenyomott.
Sztem a WWE az utóbbi 1-2 évben lett nagyon unalmas, és kiszámítható. Emiatt kaptak sok kritikát, és a nézettségi adatokon is meglátszott. De ha mondjuk követed az mostani eseményeket, akkor most pont elkezdődött egy jó story CM Punk, HHH és Cena főszereplésével.

Amúgy én Cenát pont emiatt nem szeretem, mert részben miatta is lett ilyen a WWE. Ő a gyerekek kedvence, és szinte mindig nyer, vagy csak nagyon nagy csalással lehet legyőzni. A meccsei sablonosak, 15 percig agyonverik, aztán hirtelen feltámad, aztán jön az FU, v. az STFU és vége van a meccsnek, nyer Szuper Cena. Cena már nagyon meg is osztja a közönséget, a meccsein ezt lehet hallani:
Közönség egyik fele(főleg nők és gyerekek): Lets go Cena!
Közönség másik fele(főleg férfiak): Cena sucks!

A másik dolog, h az utóbbi években elkezdődött a WWE PG, azaz gyerekbarát politikája. E miatt nem folyhat vér a meccseken, nem ütnek egymás fejére székkel, erősen korlátozzák a pankrátorok mozdulatait, és emiatt nincsenek igazán jó balhék. Szóval ami most megy az kb. babazsúr a 2000-s évek elejéhez képest, amikor Austin, Rock, Brock Lesnar, Goldberg, Foley, HHH, Taker, Jericho és hasonlók nyomták az ipart.
kanty
Llegenda del Barça

2011.08.09. 16:01:59

Pár éve minden RAW és SmackDown adást megnéztem, mára ez egy kicsit alábbhagyott. Valahogy nem tudom, h miért, de meguntam, túl sablonos kezdett lenni az egész. Tudtam, h nincs olyan, h pl. van egy címmeccs és az tartson fél percig, hanem, ha címmeccs, akkor legalább 20 perc. Ezért oda jutottam, h csak a meccsek végére kapcsoltam oda. :lol:
Amerikában nagyon zabálják ezt a dolgot az emberek, valóságos hősök a szemeikben a pankrátorok, persze tisztában vannak vele, h mi merre meddig. Itt Európában, azért annyira nem népszerű, de itt is vannak azért fanok. Pl itt Romániában nagyon népszerű, köszönhető annak, h két igazi rajongó a kommentátor és látszik rajtuk, h tudják is, h mi a szitu és élvezik is az egészet.

Nálam Cena a nr.1. Valahogy én a tisztességes palikat bírom és persze Undertaker is a kedvencek között van. Elképesztő meccsei voltak az öregnek, egy igazi legenda.
A kedvencem egy pár évvel ezelőtti Royal Rumble meccs, ahol Cena és a mára már elhunyt Umaga vívott. Volt ott vér, kötél és minden, emlkékszem, hatalmasat drukkoltak.
http://www.youtube.com/watch?v=1RHuobHnt-Q
Ja és abban az időben voltak a Khali vs Cena meccset, azok sem voltak gyengék, amikor Cena felkapta az indiait és egy efjut(nem tudom, h írják :lol: ) lenyomott.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 15:54:12

Nos azt tudni kell, hogy régen nem igazán voltak hajlandóak a szervezetek beismerni, hogy mik is ők valójában és teljes mértékben a birkózással azonosították magukat. Ez mára természetesen megváltozott, olyannyira, hogy Vince McMahon egy új fogalmat is kitalált ennek az egésznek. Sports Entertainment. Lefordítani nem igazán lehet, sport szórakoztatás. Tehát a pankráció e kettőnek a keveréke.
Sztem ez korrekt megfogalmazás. Van a sporthoz is köze, hisz kemény fizikai edzettség kell hozzá. Viszont mégsem az, amiatt amit te is írsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.09. 15:40:30

LG írta:
Megrendezett dolog, de ezért még nem kell lehúzni. Mert akkor ennyi erővel filmeket se nézzünk, + színházba sem menjünk.
butaság, a sport,sport, a film film. Sportban nem szeretem az előre levajazott dolgokat, érthető talán.

LG írta:
Úgy kell tekinteni egy dologra, mint pl. egy sorozatra. Rendesen vannak itt is story irók, akik megírják a történetet a dolgokhoz, szóval nem arról van szó, h csak agyatlanul püfölik egymás kigyúrt emberek. Ráadásul nem csak izomagyak vannak benne, hanem kisebb testű, de brutálisan technikás pankrátorok is. http://www.youtube.com/watch?v=rNcNqngF ... re=related
igen, erre utaltam is, csak nehéz, ha már sportként tekintik. De azhért a nagyobb eseményeket megnézem, a show értéke miatt, sport értéke nálam nincs.

szóval mint sportot, lehúzom. mint showt, elismerem. ahhoz respekt nekik,h különböző mozdulatokra képesek és nem lesz bajuk se legtöbbször.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 15:36:18

Az ilyen balhék miatt elsősorban: http://www.youtube.com/watch?v=zxa_1GM-Zxc Underaker vs. Mankind Hell in a Cell

Megrendezett dolog, de ezért még nem kell lehúzni. Mert akkor ennyi erővel filmeket se nézzünk, + színházba sem menjünk.

Úgy kell tekinteni egy dologra, mint pl. egy sorozatra. Rendesen vannak itt is story irók, akik megírják a történetet a dolgokhoz, szóval nem arról van szó, h csak agyatlanul püfölik egymás kigyúrt emberek. Ráadásul nem csak izomagyak vannak benne, hanem kisebb testű, de brutálisan technikás pankrátorok is. http://www.youtube.com/watch?v=rNcNqngF ... re=related
ozsimiki írta:Miihii ezeket vágom, természetesen a show része meg van pöpecül csinálva, amiatt nézem is ritkán,csak hát nem megy ki a fejemből,hogy hülyének vagyok nézve az áll pofonok és egyebek miatt :D

Címmeccseket is vágom, meg,h egymásba eresztenek olykor többeket,és minden egyéb eszközzel vágják egymást:D de mi alapján döntik el,h kinek kell nyerni? mert előre le van zsírozva, gondolom mint a sorozatoknál, mire van nagyobb kereslet. Egy Cena korszakra, vagy azokra a különállókra, akiket rühelt a többség, stb,stb,stb.

Szóval igazából hiába találják el véletlenül egymást tényleg komolyabban olykor, úgy is az nyer,meg az lesz ,amit előre leírtak nekik.
Igen, előre el van tervezve, h ki nyer, és ki lesz a bajnok. De az öveknek igenis van jelentőségük. Az bajnoki öv mindig a pankrátorok munkájának az elismerése. Az lehet csak bajnok aki szorgalmas, jól teljesít a ringben, jól játssza a szerepét, jól bánik a mikrofonnal.

Amúgy itt tökéletesen le van írva a pankráció lényege:
http://wwetv.5mp.eu/web.php?a=wwetv&o=3k1Fh905vz
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.09. 15:31:51

Miihii ezeket vágom, természetesen a show része meg van pöpecül csinálva, amiatt nézem is ritkán,csak hát nem megy ki a fejemből,hogy hülyének vagyok nézve az áll pofonok és egyebek miatt :D

Címmeccseket is vágom, meg,h egymásba eresztenek olykor többeket,és minden egyéb eszközzel vágják egymást:D de mi alapján döntik el,h kinek kell nyerni? mert előre le van zsírozva, gondolom mint a sorozatoknál, mire van nagyobb kereslet. Egy Cena korszakra, vagy azokra a különállókra, akiket rühelt a többség, stb,stb,stb.

Szóval igazából hiába találják el véletlenül egymást tényleg komolyabban olykor, úgy is az nyer,meg az lesz ,amit előre leírtak nekik.
Kép
miihii
KHAL

2011.08.09. 14:51:39

ozsimiki írta:Néha megnézek egy két adást, de....

LG,Miihii!

Írjátok már le nekem,ebben mit lehet élvezni? még kiskoromban azt hittem,hogy ezek tényleg adnak egymásnak,és a jobb győz, aztán utána kiderült,h az egész meg van rendezve, tökéletesre van hangolva az ellenfelek mozdulatai,de egy előre megírt forgatókönyv alapján megy az egész.

ezek mi alapján döntik el,h ki az aktuális legjobb?:D mert számomra egy kigyúrt emberekkel történő ovis szájkarate az egész :D

jól megmondják egymásnak,majd a megbeszélteket bemutatják, aztán jön egy brazil szappanopera, hát...

sport értéke nulla, ha csak nem annyi,h kell rengeteget gyakorolni ezeket a mozdulatokat,és felpakolnak magukra jó pár kiló izmot, de ennyiben kimerült. A többi mint egy sorozat, csak kevesebb benne a jó nő :cry: :lol:
Mit lehet élvezni? A showt! :wink:
Attól függetlenül,h ez cs műbalhé,annak nagyon komoly.Látványos dolgokat mutatnak be a srácok és azért adnak is közben egymásnak rendesen.Múltkor volt pölö egy létrameccs,ami után Christian háta elég durván nézett ki.Itt is lehet szurkolni egy-egy meccsen annak,aki szimpatikus vmiért.Plusz a sava-borsa az egésznek,h bármikor lehet benne csalás :vki v vkik bejönnek és elverik az egyik srácot v akár mindkettőt, "véletlenül" találnak egy kendókardot,kalapácsot a színpad alatt és nem félnek használni ... :lol: A maga nemében igen komoly,amit előadnak a srácok,persze el kell vonatkoztatni attól,h kamu az egész... :wink: Sztem élvezhető ez a sport,de természetesen értem h a többség számára hülyeség az egész.Nekem bejön és kész :)

Mi alapján döntik el,h ki a legjobb?Hát van nem is egy bajnoki öv,amikért lehet küzdeni.Amikor vki felszállóágban van,lehet ácsingózni a kötelező kihívó címért,ennek is külön előélete van.Nem ritka,h 4-5-6 srác érzi úgy,h kijárna neki a címmeccs és nem ritkán ezeket egyszerre eresztik egymásnak,aztán ereszd el a hajamat :lol: Aztán jöhetnek a visszavágók meg az egyéb finomságok,uh meg van szervezve ez is olyan amcsisan :P

Nem túl sokat mutogatják őket,de azért vannak nénik is a mezőnyben,méghozzá nem is akármilyenek a dívák :P Egy-két fogást rajtam is megcsinálhatnának 8)

LG!

Köszi a linket,élni fogok vele :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.09. 14:42:38

Néha megnézek egy két adást, de....

LG,Miihii!

Írjátok már le nekem,ebben mit lehet élvezni? még kiskoromban azt hittem,hogy ezek tényleg adnak egymásnak,és a jobb győz, aztán utána kiderült,h az egész meg van rendezve, tökéletesre van hangolva az ellenfelek mozdulatai,de egy előre megírt forgatókönyv alapján megy az egész.

ezek mi alapján döntik el,h ki az aktuális legjobb?:D mert számomra egy kigyúrt emberekkel történő ovis szájkarate az egész :D

jól megmondják egymásnak,majd a megbeszélteket bemutatják, aztán jön egy brazil szappanopera, hát...

sport értéke nulla, ha csak nem annyi,h kell rengeteget gyakorolni ezeket a mozdulatokat,és felpakolnak magukra jó pár kiló izmot, de ennyiben kimerült. A többi mint egy sorozat, csak kevesebb benne a jó nő :cry: :lol:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 13:59:03

miihii írta:
LG írta: Legion of Doom?

Igen,ők azok. Komoly a design :P
Nálam ez a korszak volt a fénykor,rengeteget néztem pankrációt akkoriban,sosem hagytam ki.Aztán pár hónapja reaktiváltam magam és rákaptam megint és még mindig jó móka 8)
Sztem azért én maradok a viasatnál,bár lehet h majd szedek is le oridzsi műsort.
http://video247.tv/?cat=3607
Ha kedved támad az eredetihez, ezen az oldalon általában már másnap fent vannak az adások. Raw, Smack Down, Superstars, Impact, WWE és TNA PPV-k.
Letöltés nélkül meg lehet nézni, akár HD minőségben is.
miihii
KHAL

2011.08.09. 13:54:06

LG írta: Legion of Doom?

Igen,ők azok. Komoly a design :P
Nálam ez a korszak volt a fénykor,rengeteget néztem pankrációt akkoriban,sosem hagytam ki.Aztán pár hónapja reaktiváltam magam és rákaptam megint és még mindig jó móka 8)
Sztem azért én maradok a viasatnál,bár lehet h majd szedek is le oridzsi műsort.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.09. 13:45:57

Én is az eredeti adásokat nézem. Már meg is néztem a tegnapi Raw-t. Nem is volt rossz, főleg a vége ütött. 8)
meg az a páros,akiknek nem jut eszembe a neve,de mindig ilyen amcsifocis vállvédőben jöttek be,amikből nagy "szögek" álltak ki.
Legion of Doom?
socio66

2011.08.09. 13:34:01

LG írta:A jelenleg aktívak közül pedig Alberto Del Rio, aki megfogott, illetve még Sheamus-szal és Cody Rhodes-szal és Daniel Bryan-nel szimpatizálok. Illetve MITB gála, vmit az azt megelőző, és követő események miatt CM Punk is óriásit nőtt a szemembe.
Cenát és Orton pedig rühellem.
nem ez a tipikus mainstream ízlés,az biztos. :)
egyébként del rio-t én is bírom,ő tényleg újat hozott,de a másik hármat kimondottan nem szeretem.
LG írta: A TV6-ot meg nem tudom fogni, de arra is sokan panaszkodnak. Eleve 2 hónappal le vannak maradva, + sokakat idegesít a szinkronizálás.
szörnyű a szinkron.
látszik rajta,hogy nem értenek hozzá,csak simán lefordították az egészet magyarra és így néha baromi hülyén hangzanak a dolgok.
meg engem a hangok is idegesítenek,szóval nem is szoktam nézni.
általában letöltöm szerda-csütörtökön a hétfői rawt eredetiben,hd minőségben,az adja vissza igazán a hangulatot.
miihii
KHAL

2011.08.09. 13:14:56

LG írta:
miihii írta:Mostanában egyre jobban rákattanok megint a pankrációra.Most is épp azt csekkolom a Viasat6-on,ahol elég sokat nyomják.Óriási a műsor,a show és nagyon komoly,amit előadnak a srácok.Főleg a mexikói ugrabugrák,Sin Cara meg Rey M. 8) Cenát nagyon bírom,meg tetszik a bevonulózenéje :) R-Truth egy állat,nagy arc :lol: Durva 6fős tag-team meccs jön: Cena,A-Ry,Orton vs. Miz,R-Truth,Christian 8)

Ha valaki tudja,akkor a Halott emberrel mi van?Undertaker volt gyerekkoromban is a kedvencem,de a WrestleMAnia győzelme óta nem láttam sztem képernyőn.
Undertaker gyakorlatilag már nyugdíjas, a következő Wrestlemanian TALÁN még visszatér egy meccsre. De nincs jó állapotban, ez látszott rajta a HHH ellenni meccs után, és a felesége(Michelle McCool) is azért hagyta ott a szervezetet, h vele lehessen. Hogy pontosan mi baja van, senki nem tudja, azt biztos, h a csípőjével és a vállával már eddig is komoly problémákat voltak, de olyan pletykákat is lehetett hallani, h infarktusa volt a WM után. Persze, ez valószínűleg nem igaz, bár ahogy kinézett ot Taker...hát nem tudom. :roll:
Amúgy nekem Undertaker az abszolút kedvencem. A jelenleg aktívak közül pedig Alberto Del Rio, aki megfogott, illetve még Sheamus-szal és Cody Rhodes-szal és Daniel Bryan-nel szimpatizálok. Illetve MITB gála, vmit az azt megelőző, és követő események miatt CM Punk is óriásit nőtt a szemembe.

Cenát és Orton pedig rühellem.

Amúgy neten szoktam nézni az adásokat, mert a This Weak az Eurosporton csak egy 20 perces összefoglaló, és azért 2x2 órás műsorból az nem sok. + a PPV-ek nem adják.

A TV6-ot meg nem tudom fogni, de arra is sokan panaszkodnak. Eleve 2 hónappal le vannak maradva, + sokakat idegesít a szinkronizálás.
Igaz,ami igaz,Taker már időtlen idők óta nyomja a művészetet,uh nem csodálom ha kevesebbet pörög már.Emlékszem még gyerekkoromban mekkora hősöm volt,nagy rajongója voltam már akkor is.Volt egy segédje,aki ilyen vicces figura és ő hordozott egy urnát meg olyan fejeket vágott,h kééész :lol: Aztán egy csomó idő kimaradt és miután újra láttam Takert,azt gondoltam h menet közben kicserélték,mert vhogy nem ilyen arcra emlékeztem.A séró akkor is ugyanez volt,ilyen vörös hullámos,de a pofalemeze mintha nem az lett volna.Azt hittem,h mivel ő a halott ember,nem lehet nyugdíjazni,ezért cserélik az alteregókat,mint a Tildát a BK-ben :lol: De akkor ezek szerint tévedtem és ugyanaz a pali,cs eljárt az idő felette... Sajnálom,mert tényleg nekem ő a NR 1,nagyon szurkoltam neki a régi időkben is,amikor Hogan,Macho MAn,stb... generáció volt a kirakatember. Köszi szépen az infókat,rem azért még meglesz a 20:0 a WM-eken és utána szögre akasztja a kalapot meg a Tombstone-t 8)

Ahogy látom kábé Taker az egyetlen közös pontunk,mert a többi szimpatizáltadat nem állhatom vmiért :lol: Főleg del Rio-t,irritáló feje van. CM punkot és csapatát sem bírom,de a Mizt,Ziglert,Swaggert,A-Ry-t sem.
Akik valamiért bejönnek,azok Cena,R-Truth,Kofi K. ,Ezekiel J. és Orton megjelenése is elég kemény,egyre jobban bejön.

Az Eurosporton ritkán kapom el,de ezek a 20 percek tényleg elég haloványak.A Viasaton mostmár rendszeresen nézem,ők elég sokat nyomják.Vasárnap lenyomták a Capitol Punishmentet 3 és fél órában,aztán hétfőn összefoglaló és a baltimore-i Hatalmat a népnek estről is volt egy bő műsor,szal is is takarta a 3 órát.
Kicsit egysíkú dumákat nyomnak a szinkronban,de gondolom ez élőben is hasonló lehet.Viszont időnként elép jópofa szövegeket nyomnak,amikor oltják egymást Lawlerék.Booker stílusa kicsit zavaró,de neki elnézem,mert az egyik kedvenc tag team csapatom embere volt anno a Harlem Heat-ben :) A legnagyobbak a Nasty Boys meg az a páros,akiknek nem jut eszembe a neve,de mindig ilyen amcsifocis vállvédőben jöttek be,amikből nagy "szögek" álltak ki.
Válasz küldése