Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.18. 21:20:51

gergo9 írta:
És mégis mi miatt? :D Az unszimpátiád miatt vagy miért? :lol: Mert szabály ellen nem vétett.
Olvasd el mit mondott Ortiz ő sincs ezen a véleményen, elismeri hogy nem figyelt és saját hibája miatt ütötték ki.
ez egy gusztustalan cselekedet volt tőle,azért. mint amikor pepét szidjuk a dolgai miatt,nah most ez is olyan dolog volt.
A bíró volt a hibás az egésznek,mert nem kellett volna továbbot mondania,mikor még volt beszélnivalója kifelé.

Mindegy, mert teljesen jobb volt Mayweather, és amúgy is kiütötte volna Ortizt,csak azért ez így mégsem egy tiszta győzelem tőle.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2011.09.18. 20:11:06

a bíró hülye volt, mert ha már bemondja a folytatást, akkor ne dumálgasson kifelé a ringből, hanem törődjön a meccsel.
ortiz is hülye volt, nem tudom, miért kellett fejelni, amikor már megszórta a kopaszt, utána meg miért rohangált bocsánatot kéregetni olyan kitartóan? azt hittem, szerenád is lesz...
mayweather meg úgy viselkedett, mint egy pleknis versenyző a nyolcból.
ez van.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.09.18. 16:17:12

gergo9
Director del Fútbol

2011.09.18. 15:35:52

csababarca írta:Remélem elveszik ezt a meccset Floyd-tól.
Sportszerűtlen volt.
Az meg,hogy engedélyt adott a folytatásra: de akkor miért beszélgetett még a zsűriasztallal? :shock:
Először megütötte,és akkor fordult oda a bíró,hogy ez meg mit csinál.

Mindegy,jobb volt az amerikai,de nálam nem ilyen egy nagy bajnok.
És mégis mi miatt? :D Az unszimpátiád miatt vagy miért? :lol: Mert szabály ellen nem vétett.
Olvasd el mit mondott Ortiz ő sincs ezen a véleményen, elismeri hogy nem figyelt és saját hibája miatt ütötték ki.
Replay
Director del Fútbol

2011.09.18. 12:14:45

Nadal a pályán, méghozzá Tsonga ellen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.09.18. 12:11:20

Remélem elveszik ezt a meccset Floyd-tól.
Sportszerűtlen volt.
Az meg,hogy engedélyt adott a folytatásra: de akkor miért beszélgetett még a zsűriasztallal? :shock:
Először megütötte,és akkor fordult oda a bíró,hogy ez meg mit csinál.

Mindegy,jobb volt az amerikai,de nálam nem ilyen egy nagy bajnok.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.18. 11:09:20

Ott a let's go és a kézmozdulat nincs miről beszélni hogy szabályos-e.
Maximum sportszerűséget lehet megkérdőjelezni ill lehetne ha előtte nem fejelt volna.
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.18. 10:41:40

Kezdeném azzal, h Floyd még mindig zseniális, végig oktatta Ortízt. Sajnálom, h így lett vége, mert normálisabb körülmények között is kiütötte volna a mexikóit. Szerintem semmi sportszerűtlenség sem történt. Az a fejelés fura, Ortíz egy profi bokszoló, nem egy utcai harcos. Nem is értem, h jött ez a fejelés. Utána akart békülni, May egyet intett, h oké utána pedig tette a dolgát.
Itt egyedül Joe Cortezt lehet hibáztatni, ha egyáltalán valakit kell hibáztatni. Ha Mayweather szabálytalan volt, akkor le kellett volna léptetni. De mondom a profi boksz nem babazsúr, s főleg Amerikában ez a nagy ölelkezés, kibékülés nem nagyon divat.
Kár, h így ért véget, de az biztos, h Floyd reflexei semmit sem koptak. :)

Szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=0SOTR2OppzU

Itt a videó, a bíró mondta, h lehet folytatni. Ortíz volt a figyelmetlen, bár lehet, h így jobban járt.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.09.18. 09:52:53

socio66 írta:na majd erről a mayweather-kiütésről biztosan elmondják a véleményüket a hozzáértők,nekem nem tűnt fairnek.
a bíró oda sem nézett,így gondolom engedélyt sem adott a boxra.
az, hogy a szakertok mit magyaraznak bele a kutyat sem érdekli. jutubon meg lehet nézni, 1000 kamerábol vissza van már lassítva, nem hangzik el a szájából a fight on. innentol kezdve nincs mirol beszélni. azért megkérdezném tőle h vajh mire számolt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
socio66

2011.09.18. 09:50:13

na majd erről a mayweather-kiütésről biztosan elmondják a véleményüket a hozzáértők,nekem nem tűnt fairnek.
a bíró oda sem nézett,így gondolom engedélyt sem adott a boxra.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.09.17. 17:51:23

Be is következett, amiről nemrég beszéltem, Yohan Blake 200m-en félelmetes 19.26-ot futott, ami a valaha mért 2. legjobb idő, és csak 7 századdal marad el Bolt világcsúcsától. Nem olyan biztosak Bolt olimpiai aranyai, most már 200-on se.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.17. 16:50:20

http://www.profiboksz.hu/beharangozok/a ... ayweather/

Végre újra ringbe lép(számomra) napjaink legjobbja. Ortíz veszélyes fiatal bunyós, de Mayweather klasszisokkal jobb nála. Persze kérdés, h a kihagyás mennyire fog meglátszani rajta. Szerintem végig Floyd fog dominálni, esetleg az elején nyerhet a mexikói 1 max. 2 menetet, de úgy a 10. menet körül Mayweather kiüti. :)
A gála másik meccsén Erik Morales is ringbe lép. Nem rossz a felhozatal.
:wink:
krampusz
Jugador d'estrella

2011.09.17. 15:13:14

Igen, HUMORISTA volt elsősorban!!!! Kevés magyar van-sajnos csak volt-akit ennyire elismernek, elfogadnak és tisztelnek(pláne, hogy"kívülről jött"), Agostini, Rossi és még folytathatnánk.... Mindent tudott erről a sportról.....!!!!

Hiányozni fog közvetítések alatt... :cry: :cry: :cry:
ozsimiki írta:
krampusz írta:Nyugodjon békében Pepi!!! :((( Sajnos várható volt....

http://www.youtube.com/watch?v=-9ikOeU0 ... re=related

Miatta volt érdemes nézni Eurosporton 125,250& MotoGP-s futamokat!!!!
:cry: Számomra inkább humorista volt, de kétségtelen nagyon jól megoldotta a közvetítéseket, és mindent tudott erről a sportról.

nemrég írtam róla a mozis topikban, akkor még reménykedtünk...

Nyugodjék Békében!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.17. 14:10:48

krampusz írta:Nyugodjon békében Pepi!!! :((( Sajnos várható volt....

:cry: Számomra inkább humorista volt, de kétségtelen nagyon jól megoldotta a közvetítéseket, és mindent tudott erről a sportról.

nemrég írtam róla a mozis topikban, akkor még reménykedtünk...

Nyugodjék Békében!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
krampusz
Jugador d'estrella

2011.09.17. 13:21:21

Nyugodjon békében Pepi!!! :((( Sajnos várható volt....

MatyiG
Adminisztrátor

2011.09.13. 17:13:58

Huh hát én csak az első szettet bírtam megnézni. utána bealudtam. :D

Mindenesetre Grat Djokonak!

fél6kor 1-másfél órás "összefoglaló" a meccsről.
ha már egyben nem is, de a pontosabb gémeket így megtudom nézni. :)
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.13. 15:01:02

Gratulálok Djokovicnak, megérdemelten nyert. Ebben az évben ő volt a legjobb, ez nem vitás.
Ha lehet ilyent mondani Rafael Nadal tovább nőtt a szememben, fantasztikus ember és sportoló.
Djokovic nyerjen akármit és akármennyit, én sose fogom a legjobbak között emlegetni, mert emberileg kevés. Persze a tenisz tudása megkérdőjelezhetetlen, de mint tudjuk ez nem minden.
Jövőre remélem tovább folytatódik ez a rivalizálás, de az eredmény az fordított lesz. :)
Tényleg hatalmas meccs volt.
:wink:
piton
Capitá del Barça

2011.09.13. 02:47:04

Nem érdemes ezzel az ápolási szünettel jönniük a Nadal drukkereknek, mert pár éve ő is rengetegszer használta ki ezt a lehetőséget. Már haldoklott a pályán, aztán jött az ápolás, és utána úgy teniszezett mint akinek semmi baja, és fordította meg a játszmákat, vert helyzetből. Nem egyre emlékszem.

Ezt a US Open nagyon megérdemelte a szerb, nem csak a döntőt hanem az egész tornát figyelembe véve. Nehezebb útja volt a döntőig, mint a spanyolnak. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

senki (én sem) írtam,hogy ezen múlt, csupán Djoko anno erről híresedett el,és most elővette. Nadal meg a szerinted kamu ápolásai után, heteket szokott kihagyni,vagy következő tornán rásérülni. Nem egyenlő kategória azért az. Amúgy azért érdekes,hogy szerinted annyira megérdemelte az egészet,amikor Federer ha kicsit észnél van, most simán 2. vagy 1. az US Openen :) Persze így hogy bejutott Nole, meg is érdemelte végül az egészet. Ozsi
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 02:43:44

Jah, bocsi, azt hittem,hogy nem tetszene neked ez,és hogy nem feltételezed ezt róla. Ezek szerint még tetszik is :D :shock: Nah nembaj, kulturáltan elbeszélgettünk, az a lényeg, azt meg amúgy is megszoktam,hogy tőlem távol álló dolgok fognak meg téged. (védekezés fociban, esetleg egy szép akció megakasztásának hiányolása....most meg az teniszben,hogy kizökkentse az ellenfelet ilyen eszközökkel) Nálad rafkó, nálam nem a legszimpatikusabb "eszköz".

Viszont a lényegi dolgokat leírtam, megérdemelten nyerte meg a döntőt, a másik srác meg a legnagyobbakhoz méltóan viselkedett ismét, végig.

béke,jóéjt
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.13. 02:35:28

ozsi ne forgasd ki, ezért írtam azt, hogy kellett az ápolás, s tökéletes volt Nadal megfogásárra is, rutinosan kikérte és picit pihent!Okos döntés volt!Federeres dologra s el lehet ítélni, de itt a győzelem a legfontosabb mind akár a svájcinak mind a spanyolnak!Ott is picit őrjöngött, s talán kibillent a svájci, ezt rafkónak hívnám!

Viszont tényleg gratulálnom kell Nadalnak, mert talán szerencsétlen is volt, fontos pontoknál nem jött ki neki a lépés, s néha besegített Djokonak a háló, viszont az elején nagyon a szerb diktált, s ez döntő volt!remek meccs volt

3ik GS + a Masterek sem elhanyagolhatók, s idén 6/6 Nadal ellen ha minden igaz
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.09.13. 02:32:59

Mekkora
meccs
volt
!!!

Le a kalappal mindkét teniszező előtt, hogy ilyen magas színvonalú játékot mutattak be több, mint 4 órán keresztül!

Grat Djokovic-nak, megérdemelten nyert! 3. GS győzelme idén =D>
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
piton
Capitá del Barça

2011.09.13. 02:29:34

Hatalmas gratula Djokovicnak, hihetetlen,hihetetlen játék volt.
Óriási meccs volt, ha akartam volna se, tudtam volna elaludni, jó kis fordulatos meccs volt, benne volt a játékba hogy Nadal fordít, de Djoko feltámadt :D:D
Örülök h végre vki meg tudja verni Nadalt GS döntőkben! :D

grt mind2 játékosnak, Nadalnak is.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.13. 02:27:45

Gratulálok Djokovicnak a tornagyőzelemhez!

Gratulálok Rafael Nadalnak,hogy ismét megmutatta, mi az,hogy sport, sportszellem, akarat! Jövőre remélem picit jobb formában, visszavágunk párszor a szerbnek!

Bob! Azért azt te sem hiszed el szntem,hogy ha valaki a 4.szett elején rászorul az orvosi segítségre ÚGY IGAZÁN, akkor az egy 4perces kezeléstől, hirtelen magas szinten játszik :) mintha mi sem történt volna. Ettől eltekintve, megérdemelten nyert, 3 szettben jobb volt, egyben rosszabb.

Rafa szemszögéből, a jövőben sem fog beleférni,hogy két szetten át rosszul szervál,és nem mer kezdeményezni. Agyban helyre kell most tenni a dolgokat,és ott folytatni,ahol a 3.szettben abbahagyta!

VAMOS RAFA!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2011.09.13. 02:26:20

Rafa megadta magát.

Djokovic nem Federer, nem olyan lelkizős, sokkal erősebb és nagyon okos is.

Megérdemelte a győzelmet, megérdemelte ezt az évet.

Óriási dolog, hogy a két király mellett 3 GS-t nyert.

Rafael Nadal óriásit küzdött, ráadásul emberileg is fantasztikus személyiség.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.13. 02:25:08

Nem írtad, hogy szabálytalan, csupán negatívként kiemelted!
Okos döntés volt, s amúgy is szüksége volt rá!Színészi allűröket én nem éreztem!
Nadalt dicséret illeti, mert 3ik szett is elúszni látszott, s visszajött!
És 2 ember kellett, hogy ilyen nagyszerű meccs legyen!
Djoko már már úgy nézett ki, hogy gödörbe is kerülhet és elúszhat, de ő is tanúbizonyságot tett arról, hogy fel tud állni!
Szép győzelem, s az első 2 szett abszolút magabiztos volt!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése