Alexander Mahone írta:Hamilton az idei VB-t is simán nyerhette volna, ha nem ennyire forrófejű.
Bocs hogy csak ezt emeltem ki, de ezzel nem értek egyet.Lewis idén volt talán a legnyugodtabb, s nem is állt harcban a fél világgal, ugyanúgy csak a győzelemre koncentrált, de higgadtabban, volt 1-2 pech, meg a csapatmunka se volt mindig olyan a bokszban, ami egy vb-ért küzdő csapatnál elvárható.
Számomra az egész évet tökéletesen jellemezte, mikor az egyik futamon valamelyik hátsó pilóta rommá törte a kocsit, darabok maradtak a pályán, bejött a SC Lewis a 8-9 hely valamelyikén kóricált, előtte 7en átmentek a törmeléken, ő volt az egyedüli aki defektet kapott

Alonso-Vettel témában, meg szerintem az fáj ozsinak ( s nem csak hogy Vettel csak kocsi miatt) hogy egekbe van magasztalva Alonso, mert hogy ebből a szerencsétlen Ferrariból (bár lenne tényleg kuka autó

) 150%okat hoz ki (ami már önmagában érdekes, mert max 100at lehet

) míg ugye Vettel alatt meg jó kocsi van.
Először is, nincs erkölcsi győztes meg vesztes, másodszor meg a Ferrari versenytempója jó, s kicsit tényleg néha mártírnak van beállítva Alonso.S megmondom őszintén ez nekem se nagyon tetszik.
Na de nem akarok ebbe belefolyni, meg már régen rossz ha pont én "védem" ozsit

De tényleg ez az állandó önsajnálat Alonso felé, már néha kicsit komikus.
(most nekem be ne írja valaki, hogy mutassak ilyen hsz-t konkrétan, de tisztán előttem van, hogy hányszor beírta ide xy hogy Alonso túlautózta a Ferrarit, meg hogy jaj szegény nem is top autóval milyen jó, meg hasonlók, igen jó éve van, de a ferrari meg nem olyan gyenge mint beállítjuk. )
Na részemről ennyi, ne essen nekem senki

De hogy ezen rugóztok napok, hetek hónapok óta, az azért elég kemény.