Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
persze,korai még örülni,de jó volt végre látni Rafát így pörögni,és küzdeni.ozsimiki írta:Öregedtem 5 évet.
Jön az 5.szett.
Uram Ég...
de nagyon ne örüljünk mi Rafa fanok, mivel az US Open döntőjénél, szintén volt egy nagyon fontos tie break, azt hittük, ha az megvan akkor Rafa fordít,mert Djoko kivolt mint a liba, ehelyett simán hozta az utána lévő szettet.
DE MOST AZ 5. SZETT JÖN! Ott kell folytatni Rafa ahol a 4.szett végjátékát!
VAMOS!!!
Erről beszéltem én is, hogy Djokovics mennyit változott és szerepe van abban, hogy Nadal ellene nem úgy játszik, pl. azért is mert az utóbbi meccseiket a szerb nyerte.ozsimiki írta: Nah Replay...jobban értesz Te ehhez ennél.
Nézd meg első szett Nadal játékát, milyen hosszan játszott, meg nézd meg azóta. Illetve nézd meg break lasztiknál miket ütött. Ez jellemezte őt mindig, de úgy tűnik Djokovic ellen csak akkor mer bátrabb lenni, ha vagy minden mind1, vagy még nincs nagy teher.
Megnéznék egy 2010es RAfát, egy 2011es Djokovic ellen, szerintem Nadal nyerné. Mivel ott és akkor folyamatosan hosszan tudott játszani bárki ellen, és fejben is erősebb volt, nem volt ennyi ki nem kényszerített hiba.
Az tény,h Djokovic sokat fejlődött, de ez abban mutatkozik meg,hogy fejben lett erősebb, ki tudja tolni 2-3-4 órára a teniszét ami eddig is megvolt neki. Ha ezen a döntőn Rafa is ki tudná, nem ilyen lenne ez a meccs.
VAMOS!!!
Nah Replay...jobban értesz Te ehhez ennél.Replay írta:Igen, de ebben Djokovics-nak nagy szerepe van. Mióta játszik, legtöbb meccsét láttam Nadal-nak és nem látok nagy különbséget a játékában. Egyszerüen nem elég ez már Djokovics ellen (Djokovics viszont, amióta az első GS-ét nyerte, hihetetlen sokat fejlődött).P.U.Y.O.L. írta:Nadalnak nem lenne szüksége arra, hogy változtasson a játékán. Szimplán JÓL kellene játszania azt, amit tud. Eddig pocsék. A legtöbb labdája alig jut el a T vonalig, ami meg átjut rajta az a nézők közt vágódik le először. (kis túlzással)
Csak nem véletlen, hogy ez már a 7. meccsük lenne zsinórban, ahol a szerb nyer.
Hát igen...csababarca írta:Nah ez volt Nadal. először kb a meccs folyamán úgy játszott,ahogy tud.
Ez így van. Viszont ha Nadal is a legjobbját tudná nyújtani, akkor nem hiszem, hogy így nézne ki a meccs...Replay írta: (Djokovics viszont, amióta az első GS-ét nyerte, hihetetlen sokat fejlődött).
Csak nem véletlen, hogy ez már a 7. meccsük lenne zsinórban, ahol a szerb nyer.
Igen, de ebben Djokovics-nak nagy szerepe van. Mióta játszik, legtöbb meccsét láttam Nadal-nak és nem látok nagy különbséget a játékában. Egyszerüen nem elég ez már Djokovics ellen (Djokovics viszont, amióta az első GS-ét nyerte, hihetetlen sokat fejlődött).P.U.Y.O.L. írta:Nadalnak nem lenne szüksége arra, hogy változtasson a játékán. Szimplán JÓL kellene játszania azt, amit tud. Eddig pocsék. A legtöbb labdája alig jut el a T vonalig, ami meg átjut rajta az a nézők közt vágódik le először. (kis túlzással)
Nadalnak nem lenne szüksége arra, hogy változtasson a játékán. Szimplán JÓL kellene játszania azt, amit tud. Eddig pocsék. A legtöbb labdája alig jut el a T vonalig, ami meg átjut rajta az a nézők közt vágódik le először. (kis túlzással)Replay írta:Djokovic uralja most a játékot, folyamatosan próbálja elkerülni, hogy Nadal megüsse a csak általa ismert tenyeresét.
Nagyon igaza van abban Sz. Gábornak, hogy Nadal képtelen változtatni a játékán, nem tud mást játszani adott szituációtól függően.
Mentális oldalt tekintve az utóbbi 1 év alapján ugyancsak Djokovics-nál van az előny.
Viszont utóbbi meg nagyon el tud kényelmesedni, amit Nadal sosem csinál.
Ezen már én is gondolkoztam,hogy hol tarthatna,ha még szerválni is tudna? mert azok kb nullák. főleg tényleg ha az elsők nem jönnek be.ozsimiki írta:Nadal szerváin múlik minden...már az elsők is döcögnek, de a 2.ok folyamatosan nagyon gyengék, bár az utóbbi 6-7 évben is azok voltak.
ki merem jelenteni,hogy senki nem nyert még 5 GS-t sem, ilyen gyenge szervákkal, de főleg ilyen gyenge 2.szervával.
Nadal 10nél tart.
Egyáltalán nem sértettél meg, semmi gondom nincs azzal, hogy unalmasnak tartod Djokovic játékát, csak ne ilyen stilusban oszd meg ezt.csababarca írta:bocs,nem akartalak megsérteni,én így gondolom. számomra dög unalmas teniszt játszik. nem csak ma,mindig. de ez az én véleményem,amit megosztottam.
VAMOS RAFA!!!
bocs,nem akartalak megsérteni,én így gondolom. számomra dög unalmas teniszt játszik. nem csak ma,mindig. de ez az én véleményem,amit megosztottam.Replay írta: @csababarca: semmi szükség nincs a topik minőségének süllyesztésére.
5-2-ről ezt Djokovic vesztette volna el.P.U.Y.O.L. írta:Huh...hát ezért kár volt. Ezt a Game-et egyértelműen Rafa veszítette el, meg lehetett volna oldani, mert Djoko nem csinált gyakorlatilag semmi különöset. A Challange betett úgy látszik...