PCsabi írta:
OKC restricted free agent Enes Kanter signing a four-year, $70M maximum contract offer sheet with Blazers, league sources tell Yahoo.
Én ezt nem értem. Nem is az összegen vagyok kiakadva, hanem hogy a Blazers eddig mit csinál? Hoztak egy rahedli magast, mi a koncepció? Vagy a Plumlee féle csere volt értelmetlen (ráadásul akkor lehet nem Aminura költik azt a pénzt ha jön Jefferson) vagy Davis szerződtetése. Gondolom megnézik, hogy a Kanter-Plumlee-Vonleh stb fiatal sotrból majd kit tartanak meg, de kicsit luxus amit csinálnak.
Kanter jó lesz a Blazersben (szerintem egyértelmű, hogy nem tartja az OKC), Lillard mellé kell tűzerő, mert nincs aki pontot dobjon. Viszont pl egy Lillard-McCollum-Kanter triót megnéznék hátramenetben.
Teletovic

Suns
Game nagy kedvence is elkelt, ott majd dobálhatja a tripláit.
Jordan Hill

Pacers
Várható volt, hogy W3est és Scola elvesztése után rámennek valakire. Kíváncsi vagyok, hogy fog működni együtt Turnerrel, aki egész jól fest a nyári ligában, de egy újoncnál mindig több tényező benne van. Nagyobb tempó, több játékidő, fizikálisan erősebb ellenfelek. Kell neki majd idő, hogy bírja a terhelést és Hillel is meg kell tanulni együtt játszani.
Pachulia

Dalllas
Várható volt, hogy jön egy magas, fantasyban jó lehet.