USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik
Hill-t én is szeretem, de a legnagyobb kedvencem John Stockton volt, mostanában pedig Peja Stojakovic. 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Most is megsérült sajna, de így is 20 meccsel többet játszott ebben az idényben, mint az előző 4ben összesen(!)..gsn írta:Régen MJ, most Grant Hill a kedvencem. Annak idején a Pistonsban fantasztikus volt, de nemcsak azért lett a kedvencem. Gyakorlatilag 4 évig bajlódott a lábával, és volt ereje a padlóról felállni, becsülöm a kitartását, a küzdenitudását.
És persze Allen Iverson se rossz, csak ne fogott volna fegyvert a feleségére+a gyerekére.

Régen MJ, most Grant Hill a kedvencem. Annak idején a Pistonsban fantasztikus volt, de nemcsak azért lett a kedvencem. Gyakorlatilag 4 évig bajlódott a lábával, és volt ereje a padlóról felállni, becsülöm a kitartását, a küzdenitudását.
És persze Allen Iverson se rossz, csak ne fogott volna fegyvert a feleségére+a gyerekére.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
igen-igen Kidd az. kösz 'bro
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Talán a Jason Kidd?Mr. Master írta:Pici, irányító, és a Netsben játszott még a tavaly. Nem ugrik be a neve.

Nekem az orlandói évei óta az O'Neal!

A Lakersben volt a legjobb Kobeval, csak sajna nem jöttek ki túl jól. Pedig most látszik igazán, hogy mit jelentett a Lakersnek, hogy elment Miamiba.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Pici, irányító, és a Netsben játszott még a tavaly. Nem ugrik be a neve.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
Ki a kedvenced?
FCB