Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
1etértek!Mardel írta: Így van Hajrá Philly!! És mivel egy csapatban a Defense mindig közelebb áll a szívemhez, mint az Offense, ezért esett azon belül is egyik kedvencemre a választás, aki nemhogy az Eaglesben, de az egész ligában az egyik legjobb FS véleményem szerint. De gondolom ebben te sem kételkedsz!
Vasárnap Falcon - Eagles, aztán go PO, remélhetőleg csoportelsőként!
üdvözlet
Így van Hajrá Philly!! És mivel egy csapatban a Defense mindig közelebb áll a szívemhez, mint az Offense, ezért esett azon belül is egyik kedvencemre a választás, aki nemhogy az Eaglesben, de az egész ligában az egyik legjobb FS véleményem szerint. De gondolom ebben te sem kételkedsz!grecki írta:Mardel! Nem mondod, hogy Dawkins avatart választottál? Csak, mert nekem is az az nfl.hu-n!
Akkor NFL-ben is pajtik leszünk
Hajrá Eagles!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én mondjuk ennek örülök, bár azzal, hogy a Philadelphia 23 - 7-reGame90 írta: Sajnos az Atlanta kikapottSztem elszállt minden remény
Az hát, bár már múlt héten sem szabadott volna kikapni a Dallastól, pedig nem álltak túl rosszul jó utolsó három meccsel ott lehettek volna Wild Card-on, így viszont azt hiszem utoklsóak az AFC-ben, pedig én nagyon szurkoltam nekik.Kicsit a passz játékon kéne erősíteniük mert futásban ott van Dunn, Griffith, meg ugye Vick!Van még Crumpler TE, de igazán jó elkapújuk nincs, bár Vick inkább futni szokott, mint passzolni.Game90 írta:Sajnos az Atlanta kikapottSztem elszállt minden remény
Az biztos.De az is, hogy ilyet az életben még egyszer nem fog csinálni, ezekután, ha már a földön van, még akkor is hárman fognak ráugrani.Azért Maroney sem semmi.Sérülten is TD-t csinált, bár nem volt nehéz dolga.Meg amit Thomas is művelt, hát az szenzációs volt.Kenny írta:Remélem láttátok a mai JAX-NE meccset.
Amit a JAX futoja egy bizonyos M. Jones-Drew muvelt az készvolt![]()
Tényleg nagyon jó a videóOrdog írta:http://youtube.com/watch?v=r9MiqUHx4_g
Holnap sport1en asszem 10:45től mutatják reggelOrdog írta:Ma 20:30-kor élőben Miami-L.A. Lakers meccs
Egyik oldalon Shaq a másikon Odom hiányzik... Pikáns lesz a Kobe vs Wade párharc... már alig várom:DDDD
GO GSW!!!!!