Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ebben is egyetértünk, mármint a Patriotsot én is nagyon utálom!!!! Bár a mezük tetszik nagyon...sajnos. Lehet nem véletlenül vagyunk druszák...Mardel írta:Nagyon remélem nem lesz igazad ebben az esteben grecki!Tisztában voltam az Indiana futás-védelmével, de már csak össze kepják magukat, ez az egy nagy fegyvere van a Kansas-nek! Elég nagy pénzem van a Coltson is, meg az általam közutálatnak örvendő Patriotson is!
A Dallas meccsel egyetértek, azt is megfogadtam, de ezt más kötésbe kisebb téttel. Meglepően nagy odszot adtak a Dallas győzelmére, pedig sztem inkább x-es.
Én megértem, elérte amit akart ott, jövőre szétszedik azt a maradék csapatot is ami ott van, ő meg már "öreg" egy új fiatal csapat-építés elkezdéséhez. Aztán lehet, hogy visszavonul, és ezért mondott le, mondjuk rebesgetik azt is, hogy Miamiba készül. Majd meglátjuk, mindenesetre nekem nagyon szímpatikus volt, főleg amikor rohadt ideges volt...nagyon bírtam!!Game90 írta:Ezt még ilyen rossz szereplés után sem hittem volna![]()
Már várom a mai meg a vasárnapi meccseket
Én már olyat is láttam, hogy Jordan nem tudta bezsákolni a lasztát ALL-Star gálán, védő nélkül.
Cserélni lehet, ha nem járt le akkor is nem?sub_bass írta:Szerintem köré építenek egy jó Titanst és marad Tennessee-ben! Már csak azér is mert itt csak akkor lehet igazolni ha lejár a szerződés!
Jöhet a Bears-beKenny írta:Young a jövő qb-ja,jövőre vagy azután már nem a Titansba fogja hajigálni a labdát ahanem vmeliky nagyobb csapatba...
Pl.Saints,Green Bay,esetleg NE.