Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát, azért van még egy pár nagy játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a karrierjétSlither írta:Kár érte, a legnagyobb játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a pályafutását
Én meg épp amiatt nem szeretem a Sunst, mert Sir Charles ott "tolta el" a karrierjét. Ha előbb jön a Rocketsbe, akkor a világverő Drexler-Barkley-Olajuwon hármas jöhetett volna létre. Kár érte, a legnagyobb játékos, aki gyűrű nélkül fejezte be a pályafutását. (nálam ő nem csak innen nézve nbr. 1)antiimperialista írta:Csak nem te is Suns-fan vagy? Ez királyság! Mióta? Én a nagy Charles ótaBodi írta:Ui.:Remélhetőleg jövőre már ebbe a sorba fogjuk írni a Nash-Amare párost!
tévedsz ---Game90 írta:Viszont lehet, hogy én vagyok az egyedüli ezen a fórumon, aki nem szereti Nash-t :
Keletről a Cleveland-et meg a New York-ot kedvelem. New York-nak mostmár az bravúr lenne, ha bejutnának a rájátszásbaTán azt szeretnéd, hogy megint keletről legyen bajnok?
Szégyelld magad!Game90 írta:Remélem nemBodi írta:Remélhetőleg jövőre már ebbe a sorba fogjuk írni a Nash-Amare párost!
![]()
![]()
Csak nem te is Suns-fan vagy? Ez királyság! Mióta? Én a nagy Charles ótaBodi írta:Ui.:Remélhetőleg jövőre már ebbe a sorba fogjuk írni a Nash-Amare párost!
Nem erre gondoltamA hozzáállása, de legfőképpen a stílusa szimpatikus, nem ferde hajlam miatt ha erre gondoltál
Remélem nemBodi írta:Remélhetőleg jövőre már ebbe a sorba fogjuk írni a Nash-Amare párost!
Mondjuk ők sem voltak kicsik, de én tudok egy olyan párost amelynél nem a dobóhátvéd-magasember páros domináltKét világsztár "kisember" szép játékra képes együtt,de nem bajnoki címre.Általában a nyerő páros a dobóhátvéd-magasember párosítás szokott lenni.
Tényleg nagyon erős páros lenne,de akkor Garnettnek engednie kellene sokat a szerződéséből,mivel ha a következő években is annyit csengetne neki a Lakers,mint eddig a Minnesota,akkor bőven a fizetési sapka fölé kerülnének.Márpedig nem kerülhetnek,mert szükségük lenne még egy-két kiegészító ember leigazolására.Slither írta:Pontosan, ezért is akarják elcserélni, mert tudják, hogy nem fogja majd meghosszabbítani a szerződését. A Kobe-KG páros iszonyatosan jó lenne, de akkor Lamarnak mennie kell.Game90 írta:Viszont, ha jól tudom, Garnettnek már csak 1 éve van a szerződéséből.
Pontosan, ezért is akarják elcserélni, mert tudják, hogy nem fogja majd meghosszabbítani a szerződését. A Kobe-KG páros iszonyatosan jó lenne, de akkor Lamarnak mennie kell.Game90 írta:Viszont, ha jól tudom, Garnettnek már csak 1 éve van a szerződéséből.
Garnettnek szerintem még érvényben van a mammutszerződése, így csak hatalmas áldozatok árán tudnák megkaparintani. Kobe=Garnett kb, annak meg sok teteje nincs.Game90 írta:LA Lakers nem is lenne rossz csapat, csak egy kis erősítésre van szükség. Van egy Kobe, akinek 31 pontos átlaga van. Utána jön Odom, kb 15 pont ill 10 lepattanó. Egy jó irányító kéne oda, aki képes 7-8 assistra meccsenként. De én már hallottam olyat is, hogy Garnettet akarják megszerezni