Fura egy verseny volt na

Én a RB storyt megértem győzelemért megy a harc, s azért mégiscsak a világbajnoknak van némi előnye a "hierarchiában" csapatutasítást nem ítélem el teljes mértékben ha valóban arra irányul, hogy a csapat összességében legyen előrébb és mindkét autó sok pontot hozzon a konstruktőriben, itt Vettel megnyomta szerintem jól tette.
Lewis-Rosberget viszont nem értettem, Buttonnal is megvolt a jó kapcsolat (úgy látom hiányzik is neki a McLaren, félelmetes volt amit művelt

) nem csináltak ebből problémát, pedig mindkettő kivételes versenyző ahogy Rosberg is, ez így gáz volt, hogy Lewist feltolták a dobogóra.
Sajnáltam Rosberget, persze örülök a 3ik helynek de a csapat teljesítményt nem veszélyeztette volna ha megelőzi, így gyakorlatilag Lewis feneke alá tolták az egészet, értelmetlenül véleményem szerint.
Kell az hogy most összekapjanak, mikor a kocsi sem olyan hogy hú de vígan lehetne vele száguldozni, s inkább egymást segítve közösen lehetne megfogni a többieket....Fura volt, de a tényen nem változtat Lewis csak össze biciklizett egy 3ik helyet

Szerintem intelligens srácok, s bízom benne ezt lerendezik egymás között, s Lewis majd kompenzál, mondjuk kilöki Alonsot aki nagyon támadja Rosberget
szerk: mondjuk a RB storyban is tudja a fene hogy mi zajlott le, azért ha Webber tényleg visszavett, s Vettel úgy nyomta meg, akkor az viszont eléggé gáz, mert a csapatérdek azt kívánta volna, hogy első kettő hely biztosan, s ha kiadják az úkászt, hogy okosan türelmesen, érjünk be, akkor nem túl fair elkezdeni kamikazézni, ezzel veszélyeztetve mindent.
Így utólag belegondolva talán itt is az okosabb megoldás lett volna helyénvaló, de korrekt mindenképp.Faramuci helyzet, én is vívódok