Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha jól tudom Jordant nem választották meg egymás után 3-szor MVP-nek. Pedig sztem Nash távol van az ő szintjétől.Bodi írta:Lehet utálni Nasht(nem értem miért),de az sztem nem igaz,hogy nem érdemelte meg az MVP címeket.Azon azért nagyot néztem,hogy Török Péter szerint a Bulls jut a Nagydöntőbe Keletről
Így van! Amúgy én se nem utálom,se nem szeretem,de elismerem,hogy hihetettlenül jó játékos,úgy lát a pályán mint rajta kívűl nemsokan!Bodi írta:Lehet utálni Nasht(nem értem miért),de az sztem nem igaz,hogy nem érdemelte meg az MVP címeket.Mellette mindenki jobb játékos lesz,és ettől lesz valaki igazán nagy.Egy szenzációs csapatot csinált a Suns-ból,tavaly ráadásul az egyik legjobbjuk nélkül vezette a csapatot a nyugati döntőig.
Akkor divat anti-szurkoló vagy!Game90 írta:Nekem nem szimpatikus játékosAkiket még nem kedvelek, az Nowitzki, Hamilton, Billups, Tony Parker... Csapatok közül pedig a Dallast, a San Antoniot, a Phoenixet és a Detroitot utálom
nem lehet azt mondani, hogy divatszurkoló lennék
Ugy látom egy rugóra jár ilyen témában az agyunkGame90 írta:Én is így érzekNash-t rühellem (remélem nem ő lesz az mvp, ahogy Shaq is mondta, szégyen már az előző kettő cim is)
Hát igen, Kobe mellett ott van még Odom, aki jó teljesítményt nyújt. Kéne még min. 1, de inkább 2 ember a sikerhez.Bodi írta:Én egyébként Lakers drukker vagyok,de sajnos nem lesz sok sikerélményem az idei rájátszásban.Valahogy nem érzem azt a Lakersben,amit a tavalyi párharcban és amit az év elején.
Következő meccs a Sport TV-ben Spurs-Denver,már nagyon várom!
Suliban 24-esben nyomta, de amikor megszerezte a Lakers, akkor már valaki ebben a számban nyomta. Így a 8-ast választotta. De most szabad lett a 24-es, így mezszámot váltott.grecki írta:Ja, vki mondja már el nekem (nem vagyok rendszeres NBA néző, olvasó), hogy Kobe miért változtatta meg a számát 8-asról 24-esre?
Én is így érzekNash-t rühellem (remélem nem ő lesz az mvp, ahogy Shaq is mondta, szégyen már az előző kettő cim is)
Én Lakers Fan vagyok,és megnéztem felvételről egészet,háát Kobe vmi fantasztikus volt az első két negyedben főleg,még a 3.ban sem volt rossz,sajnos 4.re elfáradt (nem is csoda,ekkora terhet mentálisan és fizikálisan se könnyű elviselniGame90 írta:Ezt a meccset néztem SK hiányában, bár sztem ezzel jobban jártamGame90 írta:Ma pedig 21:00-kor élőben a Sport2-n: Phoenix - LA Lakers.![]()
Lakers nagyon jól játszott az elején, 12 ponttal is vezetett. Utána viszont a Suns ledolgozta a hátrányát és végül megnyerte a meccset. Bryant az utolsó negyedben asszem 2 pontot dobott![]()
Ebben a párosításban: Go Lakers
Ezt a meccset néztem SK hiányában, bár sztem ezzel jobban jártamGame90 írta:Ma pedig 21:00-kor élőben a Sport2-n: Phoenix - LA Lakers.
Sajnos igen, elég sok mock drafton korábban elkel Griffin. Landryre teljesen esélytelenek vagyunk. Nelson és Meriweather játszik safety pozícióban, de előbbi még Griffin előtt lecsapnak valószínűleg. Utóbbi is jó kis játékos, csakhát, személyiségi problémákkal küzd. (Tömegverekedésben vett részt, lövöldözött!!!)Mardel írta:Üdv!
Nem tudom hogy vagy vele grecki, de én egyre kevesebb esélyt látok Griffin megszerzésére, ahogy így olvasgatom a külföldi fórumokat is mostanában!
Landry-t sztem mindenképpen viszi az Atlanta, Nelson is hamar elfog kelni, még sztem a Denver és a Pats előtt, akik szintén esélyesek S draftolásban!
Bár ahogy írják is Shanahan-ben mindig lehet bízni, hogy nem mindig arra a pozícióra draftol alső körben, ami legszükségesebb lenne! A New England pedig eléggé megerősödött az átigazolások során, reméljük nem oda draftolnak! Egyszóval húzós lesz, de nagyon kéne egy jó kis S a védelembe. Nyugatalanít, hogy van előttünk 4-5 csapat is amelyik erre a pozícióra igazolna....bizakodjunk!
Mindegyik jó derbi lesz.Kiváncsi leszek,hogy Wade mennyire kapja össze magát!Carter visszatérése is érdekes lesz Toronto-ba.Game90 írta:Szerencsére több NBA lesz a Sport tv-n![]()
Vasárnap:
PHO vs. LAL - Game 1
Csütörtök:
SAS vs. DEN - Game 2
Szombat:
TOR vs. NJN - Game 3
Vasárnap:
MIA vs. CHI - Game 4
Off:Game90 írta:Szerencsére több NBA lesz a Sport tv-n![]()
Vasárnap:
PHO vs. LAL - Game 1
Csütörtök:
SAS vs. DEN - Game 2
Szombat:
TOR vs. NJN - Game 3
Vasárnap:
MIA vs. CHI - Game 4