Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A sajnos azt jelentette, hogy nem fogok örülni akkor sem, ha az Ottawa/Buffalo páros győz, és akkor sem, ha az Anaheim...ozsimiki írta:Hát remélem most nem lesz igazadgrecki írta:Akkor is sajnos lesz...Bár sajnos ha ennyire biztos vagy benne,akkor valszínű az lessz....
Hát remélem most nem lesz igazadgrecki írta:Akkor is sajnos lesz...
Ez tényleg nagy potya volt.
Na majd kiszurkolom a Kacsák győzelmétgrecki írta:Sőt, olyannyira nem, hogy Nyugaton szerintem a legnagyobb esélyes, de szerintem - mint az elmúlt három idényben is - keleti lesz a bajnok... Vagy az Ottawa vagy a Buffalo nyeri idén szerintem a Stanley-t...(sajnos)ozsimiki írta:Számítottam Rád grecki,hogy tudni fogod![]()
Annyira nem mozgok otthonosan ebben a sportban,de Őket,akkor nagyon megkedveltem!
Mostani szezonban ha jól tudom,már korántsem akkor meglepetés,hogy így szerepelnek....
Sőt, olyannyira nem, hogy Nyugaton szerintem a legnagyobb esélyes, de szerintem - mint az elmúlt három idényben is - keleti lesz a bajnok... Vagy az Ottawa vagy a Buffalo nyeri idén szerintem a Stanley-t...(sajnos)ozsimiki írta:Számítottam Rád grecki,hogy tudni fogod![]()
Annyira nem mozgok otthonosan ebben a sportban,de Őket,akkor nagyon megkedveltem!
Mostani szezonban ha jól tudom,már korántsem akkor meglepetés,hogy így szerepelnek....
2003-ban volt, a New Jersey Devils ellen kaptak ki hét meccsen. Abban a sorozatban mindegyik csapat csak otthon tudott nyerni, és mivel a Devils jobb alapszakasszal zárt, így övék volt a pályaelőny, és ők örülhettek a párharc végén...ozsimiki írta:Ennek nagyon örülök![]()
![]()
Azt hiszem 2-3 éve nagy meglepetésre döntőztek,és majdnem meg is nyerték a sorozatot,de utolsó mindent eldöntő meccsen kikaptakDe akkor mindenkinek (kivéve talán a rajongóikat) nagy meglepetést okoztak: Pozítívat
Ennek nagyon örülökKrojf írta:Komáim!
Ma éjjel az Anaheim Ducks kétszeri hosszabbítás után 2:1-re
legyőzte a Vancouver Canuks gárdáját és így 4:1-es összesítéssel
főcsoportdöntős lett.
Csak hogy az NHL is szóba kerüljön...
Fűzte ide Krojf komátok.
Innentől kezdve már nincsdoki írta:Hát ,nekem mindegy ,de a Pistons-Suns döntő a papírforma,már ha ilyen van a rájátszásban.
Hát ,nekem mindegy ,de a Pistons-Suns döntő a papírforma,már ha ilyen van a rájátszásban.Atesz írta:Phoenix ki fog esni a francba a Spurs ellen...doki írta:Detroit-Phoenix döntő lesz!
Sose ment nekik a Spurs ellen az utóbbi időben.