Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát pedig ha fejlődni akar, akkor kéne egy kis szorgalom isAtesz írta:Egyetlen egy gondja van csak, hogy lusta disznó.
Az tutiAtesz írta:Kwame (midnen idők legszarabb 1/1-ese is sztem), Bynumnak is kéne sztem. Őt viszont nem igazán akarja adni a Lakers.
annak Kobe nagyon tudna örülni.nyilatkozta is,h marad LA-ben mert megígérte,de azt kéri a vezetőktől,h erősítsék meg a csapatot,mert semmi esélye ennek a Lakersnek a play-offban és nem akarja elfecsérelni pályafutása ezen szakaszát azzal,h kiesik első körben.Egyébként mit szólnátok ahhoz, ha Garnett a Lakershöz igazolna? Mert nagyon úgy néz ki, hogy oda fog.
Igencsak idősödik....A mostani O'Neil nem igazán hasonlít az orlandói és a los angelesi éveiben tündöklő Shaq-re Confused
Nekem is megvannak még, volt kb. 35 db David Robinsonom.Régebben én is gyűjtöttem a kosaras kártyákat, máig megvannak valahol a fiókban![]()
Az baszna be...Egyébként mit szólnátok ahhoz, ha Garnett a Lakershöz igazolna? Mert nagyon úgy néz ki, hogy oda fog.
Igencsak idősödik....A mostani O'Neil nem igazán hasonlít az orlandói és a los angelesi éveiben tündöklő Shaq-re Confused
Nekem is megvannak még, volt kb. 35 db David Robinsonom.Régebben én is gyűjtöttem a kosaras kártyákat, máig megvannak valahol a fiókban![]()
Sztem most jött fel a 2. helyre, de nem vagyok benne biztosgrecki írta:Amúgy Kidd nagy játékos, talán már első a tripladuplák örök rangsorában...Javítsatok ki, ha tévednék, de az NBA-t annyira nem követem...
Szerintetek kié lesz a következő quadriple double? Összesen asszem négy ember mondhatja el magáról az NBA története során ezt a bravúrt. Szerintem egyhamar nem nagyon lesz ilyen...
Ő lett volna a következő, aki eszembe jutott...antiimperialista írta:Sose néztem azt a sorozatot, de tudom, kiről van szó... Az meg, hogy a Jason névről ő jut eszedbe, legyen a te bajodAzt hittem, a horrorfilmes Jasont fogod írni
grecki írta:Mert te is kopasz vagy és körszakállas?![]()
Antit is így szokták blokkolnigrecki írta:Mert te is kopasz vagy és körszakállas?![]()
Nem, elbukták a nagydöntőtGame90 írta:Ha jól tudom ez a csapat nem nyert gyűrűt, de tényleg nagyon jók voltak. A mostani O'Neil nem igazán hasonlít az orlandói és a los angelesi éveiben tündöklő Shaq-reNick Anderson, Dennis Scott, Penny Hardaway, Horace Grant és Shaquille O'Neil
Francist éppen most akarják elküldeni a Knickstől. Nem csodálom, nem volt valami jó, Marburyvel nem tudtak jó párost alkotni.grecki írta:Francis. Visszatérve Pennyre, (Van kosaras kártyám is róla...akkoriban még gyűjtöttem őket rendületlenül...)
Ha jól tudom ez a csapat nem nyert gyűrűt, de tényleg nagyon jók voltak. A mostani O'Neil nem igazán hasonlít az orlandói és a los angelesi éveiben tündöklő Shaq-reNick Anderson, Dennis Scott, Penny Hardaway, Horace Grant és Shaquille O'Neil
Én is imádtam azt a bandát, annyira persze nem, mint a Suns-t, de, mikor kedvenc csapatom nem volt versenyben, nekik szurkoltam. Még mindig bírom a Magicet (van is két nagyon jó magices felsőm), de mostanában nem sokat tudok róluk, a "2. kedvenc" helyére pedig a Mavs lépett, nem utolsósorban az egykori Suns-játékosok és Nowitzki miatt (meg persze Kidd is ott kezdte NBA-karrierjét)...grecki írta:A Nick Anderson, Dennis Scott, Penny Hardaway, Horace Grant és Shaquille O'Neillel fellálló Magic volt minden idők kedvencem
A Nick Anderson, Dennis Scott, Penny Hardaway, Horace Grant és Shaquille O'Neillel fellálló Magic volt minden idők kedvencem, még most is feléjük húz a szívem, igaz, manapság már annyira nem vagyok NBA fanatik. Ha már major sportág, akkor sokkal inkább NHL és NFL, de asszem ezzel sok újdonságot nem árulok el. A Sunsban és a Knicksben már közel sem volt olyan elemében, mint a floridai évei alatt. Azóta a csapat minden évben folyamatosan kicserélődik, sőt, odáig megyek, hogy a vezérkar sorozatos [auto_cenzúra] cserékkel szétbombázta a gárdát.antiimperialista írta: Egyetértek! Penny Hardaway volt a kedvencem Jason Kidd után, aztán mindketten a Sunsba igazoltakCsodálatos időszak volt...
Persze az is igaz, hogy Penny lehetett volna sokkal jobb játékos, ha nem sérült állandóan. De amit Shaq-kel a Magicben műveltek, az nem volt semmi!
Ha jól láttam, akkor a Minnesota ellen játszottak. Nem ebben a szezonban volt az tuti, de elég kemény rúgás lehetett, talán Wally Szcerbiak-ot találhatta el.P'robinho írta:ez meik meccsen volt?naon durva.
Mindig is utáltam. Mondjuk az egész Spurs-szel ez a helyzet, nagyon féltem, amikor jöttek a hírek, hogy Kidd odaigazol...Game90 írta:Bruce Bowen
Hát csak a félidőig néztemP'robinho írta:Game ,nézted Spurs meccset?