Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen,de ideges lettem,voltamGame90 írta:Én szerencsére végignéztem, bár 5-6 percre elaludtamkovinho írta:Phoenix Suns - San Antonio Spurs 101-108Marion ill Duncan volt a legjobb. Állás: 2-1 a Spurs-nek.
Miki, végignézted?
Ja, asszem 21:30-kor lesz és nem kell sopcasten néznemkovinho írta:Ma viszont Detroit - Chicago elég tűrhető időpontban. Kíváncsi vagyok megrázza e magát a a Bulls. Remélem megint a Méhes-Török duó közvetíti a meccset!
Én szerencsére végignéztem, bár 5-6 percre elaludtamkovinho írta:Phoenix Suns - San Antonio Spurs 101-108
Most pedig én isGame90 írta:Cavs - Nets 85-96Kidd igen erős tripla-duplát nyomott.
Most pedig megnézem még a Suns - Spurs meccset
Elég pontgazdag meccs volt, Baron Davis a rájátszásban nagyon jól játszik. Kell még 1 győzelem.Slither írta:Jazz-Warriors: 105-125 (állás: 2-1)
Yah,így az lesz valszínű,marad a szombatGame90 írta:Ja igen, időpontot elfelejtettem írniozsimiki írta:Ühüm,megnézem! Mikor is lessz![]()
Remélem nem nagyon hajnalban,mert holnap délelőtt hivatalos vok ballagásra...
3:00
![]()
![]()
De akkor inkább szombaton nézzél NBA-t:
Cleveland - New Jersey 23:00. Utána pedig Suns - Spurs
Ja igen, időpontot elfelejtettem írniozsimiki írta:Ühüm,megnézem! Mikor is lessz![]()
Remélem nem nagyon hajnalban,mert holnap délelőtt hivatalos vok ballagásra...
Ühüm,megnézem! Mikor is lesszGame90 írta:Hát inkább, mint a Detroitozsimiki írta:Nálam akkor egyértelműen Cavs lesz a kedvezményezett![]()
Bocs Pistons fanok
![]()
Ma asszem Utah - GSW meccs lesz. Valaki akarja nézni?
Hát inkább, mint a Detroitozsimiki írta:Nálam akkor egyértelműen Cavs lesz a kedvezményezett![]()
Akkor ne fogunk egy csapatnak szurkolni.ozsimiki írta:Nálam akkor egyértelműen Cavs lesz a kedvezményezettkovinho írta:Ennyi, a Detroit jobb csapat (még) a Bullsnál, az első negyedben jól nyomta a Bulls de utána teljes katasztrófa...
Kezd érni keleten a Cavs - Pistons döntő....![]()
Nálam akkor egyértelműen Cavs lesz a kedvezményezettkovinho írta:Ennyi, a Detroit jobb csapat (még) a Bullsnál, az első negyedben jól nyomta a Bulls de utána teljes katasztrófa...
Kezd érni keleten a Cavs - Pistons döntő....
Hát az első félidőig jól nyomtákAtesz írta:Most nézem a Bulls meccset, végre jól nyomja a Bulls!!!