Túl van ez szerintem fújva, mert DAJ olyan játékos, akit nem fog érdekelni, hogy mennyire nem szeretik éppen a csarnokban. És nála még az sincs, hogy hú de megzavarhatják,, büntetőt így is úgyis kihagyja és azt 4-5 labdát, amit kap a gyűrűtől 1 méterre meg befogja rántani. Egy dobó esetében tényleg lehet akár még hatása is egy felfokozott hangulatú mérkőzésnek (lsd pl PP mikor visszatért a Celtics ellen és mindent téglázott, mert mondta is hogy ideges volt) de egy godzilla ott középen ugyanazt fogja csinálni mint máskor és a Clippers meg ráadásul sokkal jobb csapat is mint a Mavericks. Oké, hogy most voltak hiányzóik, de alapjáraton is simán verné őket a Clippers. Szóval újságeladásnak jó, hogy hú DAJ a Dallas ellen, de amúgy a valóságban nem sok jelentősége van, egy a sok közül.
Ma rendkívül fontos meccs a Raptors ellen, szintén divízió meccs és bizony nem vagyok abban biztos, hogy nem kell vért pisilnie a Raptorsnak, hogy idén is megnyerje a csoportot. Szerintem lehet esélyünk őket megelőzni is akár, rohadt biztató a gárda.
És nem csak Simmons érzi azt, hogy idén biztos pont a Celtics:
http://grantland.com/the-triangle/our-a ... ry-twitter
Az is egyértelmű, hogy maximum egy második kör van ebben a csapatban, de a lehetőségek adottak, hogy egy "game changer" embert szerezzünk akár drafton akár csere útján és akkor lehet magasabb elvárásokat is támasztani a csapat elé. De addig is ez nagyon biztató, ilyen mély csapata mint a miénk senkinek nincs az NBA-ben és a legjobb padja a Celticsnek van.
Amúgy csak nekem rémlik egy olyan kérdés Game-től, hogy dob-e valaki 30 pont felett a Spursben? Mert Leonard hamar gurított egy harmincast.