Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Gyakorlatilag kiestek...antiimperialista írta:A rohadékokGame90 írta:Nehezen magyarázható, a szabály szellemével ellentétes döntést hozott az NBA és 1 meccsre eltiltotta Amare Stoudemire-t és Boris Diaw-t. A két játékos a tegnapi, Spurs elleni összecsapáson a csereapadról indulva tett néhány lépést a pályán, miután az utolsó másodpercekben Robert Horry durván szabálytalankodott Steve Nash ellen. Stu Jackson, a liga alelnöke maga is elismerte, hogy a szabály felülvizsgálatra szorul, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy a párharc kimenetelét súlyosan befolyásoló döntést hozzanak. Horry kétmeccses eltiltást kapott. (nba1.hu)![]()
Ezzel odaadták az 5. meccset a Spursnek, így rohadt nehéz helyzetbe hozták a Suns-t
A rohadékokGame90 írta:Nehezen magyarázható, a szabály szellemével ellentétes döntést hozott az NBA és 1 meccsre eltiltotta Amare Stoudemire-t és Boris Diaw-t. A két játékos a tegnapi, Spurs elleni összecsapáson a csereapadról indulva tett néhány lépést a pályán, miután az utolsó másodpercekben Robert Horry durván szabálytalankodott Steve Nash ellen. Stu Jackson, a liga alelnöke maga is elismerte, hogy a szabály felülvizsgálatra szorul, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy a párharc kimenetelét súlyosan befolyásoló döntést hozzanak. Horry kétmeccses eltiltást kapott. (nba1.hu)
Jó képkovinho írta:Game, nézzél lentebb az aláírásképemet csodáld egy kicsit..
Sajnálom a GSW-t, én nekik szurkoltam ebben a párosításban![]()
Bulls meccsen jól játszahatott Deng, Brown és Gordon, Wallace viszont nekem csalódás, csak 5 lepattanó:roll: Remélem egyenlítenek majd![]()
Ha már NBA, akkor feketékantiimperialista írta:Nem túl jó az ízlésedGame90 írta:Szintén grat. Örülök, hogy nem Nash kapta, viszont Dirket is utálom![]()
Kidd és Nash után nálam Nowitzki jön.
Hmmm, láttad az éjjeli meccset???kovinho írta:Nem fogtok....Atesz írta:Egyébként 3-2-re feljött a Bulls, és a kövi meccs a United Centerben lesz, szal remélem egyenlítünk.![]()
Az jó lenne, előre is köszönöm!grecki írta:Ebayen kell rendelni. Iszonyat olcsón meg lehet szerezni a kinti cuccokat. Egyik haverom erre specializálódott... Ha gondolod, megkérdezem, hogy mennyiért tudna cuccokat szerezni.
Ebayen kell rendelni. Iszonyat olcsón meg lehet szerezni a kinti cuccokat. Egyik haverom erre specializálódott... Ha gondolod, megkérdezem, hogy mennyiért tudna cuccokat szerezni.antiimperialista írta:Nem túl jó az ízlésedGame90 írta:Szintén grat. Örülök, hogy nem Nash kapta, viszont Dirket is utálom![]()
Kidd és Nash után nálam Nowitzki jön. Azért jobban örültem volna, ha Nash kapja a díjat, de remélem, azért nem ő kapta, mert ő majd a rájátszás MVP-je lesz
Apropó: ha valamelyikőtök tud nekem olyan helyet mondani, ahol lehet Suns cuccokat (póló, ujjatlan, gatya, bármi) venni, kérem, ossza meg velem, mert megőrülök. Voltam már Adidas boltban is (ugye idén ők szállítják a mezeket, stb.), de nem tudták ott nekem megmondani, hogy lesznek-e NBA-s cuccok...
Sehol nem láttam még olyan cuccokat, de nagyon szeretnék már venni. Az nbastore-ban van, olyan is, ami tetszik, de kétszer annyi maga a postaköltség, mint maga a termék
Nem túl jó az ízlésedGame90 írta:Szintén grat. Örülök, hogy nem Nash kapta, viszont Dirket is utálom
Ez nem is kérdés. Ezt a két srácot bírom a legjobban a ligábólozsimiki írta:De ez a Kidd is óriási Playa,akárcsak a sokak által nem kedvelt Nash...
Szintén grat. Örülök, hogy nem Nash kapta, viszont Dirket is utálomSlither írta:Nowitzki lett az alapszakasz MVP!