Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát mondhatjuk igenkovinho írta:Egy Detroit-San Antonio mix....(majdnem)
Egy Detroit-San Antonio mix....Game90 írta:Nekem vannak olyan játékosok, akik már az elejétól unszimpatikusak. Ilyen pl. Duncan, Billups, Hamilton, Prince, Nash, Nowitzki, Parker. Hirtelen ennyi.Slither írta:Duncanen mit utáltok?
Nekem vannak olyan játékosok, akik már az elejétól unszimpatikusak. Ilyen pl. Duncan, Billups, Hamilton, Prince, Nash, Nowitzki, Parker. Hirtelen ennyi.Slither írta:Duncanen mit utáltok?
Ezt nem lehet szavakkal kifejezniSlither írta:A Spurs utálok csoportja (azaz rajtam kivül itt mindenk) elmondaná, hogy pontosan miért is utálják ennyire a SAS-t!?
Utolsó meccseken nem nagyon játszottak, ezért egy kicsit be is rozsdásodtak, emiatt is veszítették el az 1. mérkőzésüket. Amúgy meg a sztárokat egész idényben pihentette Popovich mester, átlagban 30 perceket játszottak, míg más sztárok 35-40 perceket.Game90 írta:Meg hát ott egy kicsit több tapasztalat is van márAsszem Popovich pihentette is őket az utolsó pár meccsen.
Azt, hogy: Fákkovinho írta:Ezek királyak! Garnett mit mond, nem tudtam kivenni...?
U.i: De jó Game, hogy Iverson mosolygó arcát látom az avatarodban...
Jó ezt hallani, most már nekik fogok a döntőben szurkolni, de az biztos, hogy egy meccset se nézek már meg ebben a szezonban. Nehogy már ez az undorító, aljas társaság legyen a bajnok...kovinho írta:De van, a Pistonsot esélyesnek tartom a végső győzelemre...
És nem csak ezért mondom mert nekik szurkolok....
De van, a Pistonsot esélyesnek tartom a végső győzelemre...antiimperialista írta:A mocsadék liga elintézte a spursnek a konferenciadöntőt![]()
![]()
![]()
Ekkora esélye sosem volt még a Sunsnak arra, hogy bajnok legyen... Mi a f.sznak kell ilyen büdös parasztoknak segíteniUndorító, ráadásul most már nincs is igazi ellenfele a texasi gyökér bandának. Kib...ott nba
Talán a második sor elég gyenge...kovinho írta:Én azt nem értem hogy ilyen minőségű játékosokból álló Nets miért nem jut el soha a nagydöntőig. Irányító poszton az egyik legnagyobb sztár, Kidd van, ott egy Jefferson, no meg egy Carter gyerek...
Olyan erős triója van hog bárki megirigyelné, mégsem nyernek semmit, miért? Kérdezem tőletek, miért?