Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
8-17 ez már nagyon sok a spanyolok ellen. Tegnap mikor 4-gyel mentünk én azt mondtam hogy nincs meg nem is lett. Most is azt mondom és erre most sokkal nagyobb az esély.ozsimiki írta:Eddig szívunk...
Magyarország-Spanyolország 4-9... negyed órája tart a meccs, nem akarok vészmadárkodni,de kb ez szokott lenni egy óriási teljesítmény után, remélem ezúttal is elkiabálom,és alkotunk vmi nagyot ma is.
HAJRÁ MAGYAROK!
az is eszembe jutott, de még tragikusabb volt a horvátországi vb, a franciák ellen,nem is írom le ,h miért, tudja mindenki aki figyeli egy ideje ezt a sportot. rengeteg idő kellett míg megemésztettem,képzeljük el nekik mennyi idő kelhetett.Rivaldo11 írta:Pont a sidney-i finálé jutott eszembe nekem is akkor, amikor Borsos benyőgte hogy "megvan"...gekkodan írta:Ez a szakkomtetár meg az Ágai annyira hülye, hogy az már fáj. Lövésük nincs semmiről és 4 gólos előnynél elnyögik magukat, hogy megvan. Meg, hogy 28 góllal ez nyerve van.
Hát egy ekkora csapat ellen emlékeztetném az urakat a 2000-es olimpia női döntőjére
Igazából nagyon pici nűanszokon múlt a dolog ( kiállítás a vége előtt, vagy a kapufa az uccsó támadásnál), de ez is siker természetesen.
Abalora gondoltál. Tényleg kivételes fizikai képességekkel rendelkezik, szerintem jelenleg ő a legjobb szélső.ozsimiki írta:WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Abelo vagy mi nagyot játszott, az utóbbi elmehetne magasugrónak,elképesztőek a rúgói.
Pont a sidney-i finálé jutott eszembe nekem is akkor, amikor Borsos benyőgte hogy "megvan"...gekkodan írta:Ez a szakkomtetár meg az Ágai annyira hülye, hogy az már fáj. Lövésük nincs semmiről és 4 gólos előnynél elnyögik magukat, hogy megvan. Meg, hogy 28 góllal ez nyerve van.
Hát egy ekkora csapat ellen emlékeztetném az urakat a 2000-es olimpia női döntőjére
a 2003as női VB-döntőről ne is beszéljünk(nah ugyan ki volt ott az ellenfél?gekkodan írta:Ez a szakkomtetár meg az Ágai annyira hülye, hogy az már fáj. Lövésük nincs semmiről és 4 gólos előnynél elnyögik magukat, hogy megvan. Meg, hogy 28 góllal ez nyerve van.
GAME OVERFtcSikiHun írta:NEEE 2 PERCES
Auron írta:Valaki nézi a meccset?
EB