Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi az, hogy nem teljesen?? (Nem értem ezzel mire gondolsz.)Slither írta:Hiába van 20/10-es átlaga, sokkal többet kéne mutatnia ennél ilyen adottságok mellett. Lehet, hogy ő a legjobb center jelenleg, de én ennél többet várok tőle. Nálam még nem ér fel a nagyok közé, mert most igazából leginkább csak a méretéből adodó előnyőket használja ki, azokat sem teljesen.
Slither írta:Yao-ban nincs meg a kellő agresszívitás az NBA-hez, ezért sem lesz soha igazi domináns center, pedig minden más megvan benne.
Most nézem!Slither írta:Nem egymást fogták, szóval nem volt nagy harc.Atesz írta:A Yao-Yi csatát remélem meg tudom majd nézni!!!![]()
Mindketten egész jó nyomták, de azért Yao 28 pontja meggyőzőbb volt.
kovinho írta:Oks, szakértő, mondjuk te télleg az vagy.Atesz írta:Fogalmazzunk úgy, hogy "szakértő" az esetemben is!![]()
2000
Grat Kovikámkovinho írta:Oks, szakértő, mondjuk te télleg az vagy.Atesz írta:Fogalmazzunk úgy, hogy "szakértő" az esetemben is!![]()
2000
kovinho írta:Jaja, meg a fórumot is, csak nem vagyok akkora szakértő h írjak, inkább csak olvasgatom.Atesz írta:Ja tényleg! A szqter kis betűvel!
NBA1.hu-t olvasod?
Ja tényleg! A szqter kis betűvel!kovinho írta:Msn neved is vmi nagyon hasonló asszem: Atesz aka. SzqterAtesz írta:Hát te meg honnan tudod???
Meg szoktam olvasgatni én is fórumot...
Persze! Nem is azt mondom hogy nem lehetséges, csak a Nuggets-al nem először fordul elő, a Spurs ellen tavaly is elcseszték az uccsó negyedeket, és az alapszakaszban is nem egyszer.Atesz írta:Egy negyed 12 perces, akár 20 pontot is simán be lehet még hozni, ha a vesztésre álló csapatban van elég tartás!
Perrero írta:Van, az hogy sz.rokG-Jay írta:Nuggets 10 pontos előnnyel ment az uccsó negyedre, és mégis kikaptak...hát ez vicc! Már megint az utolsó negyedben puskáznak el meccseket. Van valakinek erre valami magyarázata?
G.
Igen, Ő az.Frank Rijkaard írta:Egyébként az nba1.hu-n a szqter nevű felhasználó te vagy Atesz? Csak mert az avatar és a sig is Barcás.