Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben egyetértünkZozzy 5 írta:Én 1 napot sem bírnék ki, de nem is vagyok állatkínzó. Szememben az ilyen nem ember, felőlem élete végéig a börtönben rohadhatna, hívják akárhogy.
Én 1 napot sem bírnék ki, de nem is vagyok állatkínzó. Szememben az ilyen nem ember, felőlem élete végéig a börtönben rohadhatna, hívják akárhogy.Game90 írta:Bírjál ki ennyit egy börtönben...Zozzy 5 írta:Tökéletesen egyetértek!
23 hónap? Ez semmi...![]()
Amúgy én is többet adtam volna neki, de sztem ezt a 23 hónapot is enyhíteni fogjákSztem a börtönben kapni fog 1-2 pofont
(vagy fszt...). Én már nem sok esélyt látok a visszatérésére, így elbszni egy pályafutást. Bár ha visszatér, az mekkora sztori lenne, talán még meg is filmesítenék
Bírjál ki ennyit egy börtönben...Zozzy 5 írta:Tökéletesen egyetértek!
23 hónap? Ez semmi...
Tökéletesen egyetértek!VIII.Henrik írta:Szarházi vicket élve . . . , annyi minden kínzás alá vetném és az összes antiszociális barmot a brancsából!. Csak azért, mert mi vagyunk az emberek, és kikiáltottuk magunkat a Föld legfelsőbbrendű lakójának, azért a nagytöbbségünk úgy gondolja, hogy szabadon rendelkezhetünk a többi élőlény sorsáról (ráadásul szórakozás-pénzkeresés céljából). Kib..
A másik négy meg . . . Tipikius, nem fognak kitörni a környezetükből.
Ó, te balga ember. Most miért kellett ez? Miért nem a pályán élted ki ezeket a vágyaidat? Kérted volna Urlachert és Merrimant, hogy üssenek amíg bírod, de ezzel a hülyeséggel nem csak magadnak hanem a szurkolókna is ártottálGame90 írta:Michael Vick 23 hónap börtönt kapott!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=163118
Elég megbánó feje van ezen a képen![]()
Game90 írta:Így kéne mindig játszania![]()
Viszont elég sok labdát ad el, azoknak a számát egy kicsit csökkenthetné...![]()
Igazáűból velük együtt sem túl acélos a King...Oleguer írta:Frank! Én azért nem sűrűn írok, ide mert a meccset mindig 1-2 nappal később látom, mint ahogy lezajlik, és azugy nem oké ha valaki mindig lelövi a poént.Frank Rijkaard írta:Elég kihaltnak tűnik ez a topic![]()
Atlanta Hawks - Detroit Pistons 95-106
Cleveland Cavaliers - New Jersey Nets 79-100
Indiana Pacers - Phoenix Suns 117-121
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 95-116
Sacramento Kings - Utah Jazz 117-107
Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks 78-87
Hajrá Hornets,Bulls!
Am jólesszez Kings megint nyert, most megyünk a Clippershez, aztán Denver jön és Go Milwaukee.
Csak az a gáz hogy mire Bibby felépül K-Mart kidől (5 hétre esett ki ágyéksérülés miatt).
Frank! Én azért nem sűrűn írok, ide mert a meccset mindig 1-2 nappal később látom, mint ahogy lezajlik, és azugy nem oké ha valaki mindig lelövi a poént.Frank Rijkaard írta:Elég kihaltnak tűnik ez a topic![]()
Atlanta Hawks - Detroit Pistons 95-106
Cleveland Cavaliers - New Jersey Nets 79-100
Indiana Pacers - Phoenix Suns 117-121
Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers 95-116
Sacramento Kings - Utah Jazz 117-107
Los Angeles Clippers - Milwaukee Bucks 78-87
Hajrá Hornets,Bulls!
Ez valóban, egy csöppet off!Atesz írta: EZ OFF, de király ez a Hingins-es képed!
VIII.Henrik írta:Látta vki a MNF-t? A NE ezt is behúzta. Nem volt egyszerű, de köszönetet mondhatnak Billick-nek a lehetőségért. És lám, milyen igaza volt Bellichik-nek, hogy miért is kelle erőltetni a játékot a mérkőzés végéig. Sztem ezt átvehetné, meghonnosíthatná Rijkaard is. Annyira kiakadtam (feltételezem sokan így vagytok Ti is) a skóciai mérkőzés utolsó 5 percében. Meg itthon is elkezdenek passzolgatni a vége előtt. Ilyenkor hagynám ott a fenébe őket. Erről mindig eszembe jut az a régi meccsünk, amikor egy góllal vezettünk a vége előtt és uezt. csinálták a srácok. Overmars lement az ellenfél szögletzászlójához, kirúgta taccsra. Ellenfél át a pályánkon --> gól.Ja, ha már utolsó percek: Mocsai, női válogatott . . . nem is folytatom.
![]()
Na szóval Bill B. nyert pár superbowlt. Ez is csapatjáték.