USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.13. 20:02:17

Atesz írta:TP-vel az a baj, hogy már nagyon régóta rutinjából él.
Elég sokszor van olyan közvetítés, hogy akkora baromságot mondd, hogy fogom a fejemet...
Kezdve azzal, hogy az előző szezon beharamgozójában azt mondta, hogy nyugatról a Kings lesz a döntőben. Ebben csak az volt a fura, hogy nem csak én, meg az NBA1.hu fórumosainak 99%-a, hanem még az NBA.com sem várták őket még a rájátszásba sem...

Akkor vannak számára olyan csapatok, akiket így utál vagy nemtom, és nem a Knicksre gondolok, mert az a csapat tényleg egy rakás [auto_cenzúra]... Warriorst is egész végig oltotta tavaly a rájátszásban.
A rájátszásban is egyszer azt mondta, hogy a Bulls lesz a döntőben, akkor a Bulls kikapott a Detroittól, és a kövi meccsen, amit zsintén közvetített a Sport TV, már azt mondta, hogy esélyük sincs... Azt viszont, hogy nem hiszem, hogy egy meccs alapján ő annyira vágná, hogy egy csapat mennyire erős... (Én pl. kb. 60 Bulls meccset láttam az előző szezonban, és valószínűsítem, hogy TP 10-et SEM!!!) Ráadásul én napi többszür nézem a Bulls-szal kapcsolatos híreket, több oldalon.

Meg vannak ilyen berögzült dolgai, amiket folyton felemleget... (James szerinte túlsúlyos, Damon Stoudemire folyton füvezett, JO rendőrnek öltözve igazoltatott stb...), amik lehet igazak, lehet nem, csak sztem nem kéne minden egyes közvetítésnél felemlegetni, mert egy idő után már rohadt unalmas.
Ja, meg a körte center, alapvonali center... Az mi??? Ilyen egyszerűen nincs...

Aki utána akar olvasni, az itt megteheti:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php?topic=286.1450
v
Vannak berögzülései és néha túlzásba viszi a dolgokat,de hihetelen felkészült és nagyon sokat tud erről a játékról.És sokszor elkönyvel dolgokat,amikből nem enged aztán ha nem lesz igaza,akkor eltereli a szót,de tényleg nagyon ért ehhez a játékhoz az adott meccs közvetítéshez nagyon ért ,de senki sem hibátlan.Az sk-ra el kellenének az ilyen közvetítők és egyből jobb lenne a szombat esti barca meccs.Ez az alapvonali venter körte center dolog létezik,kosárlabdázom és ez igazából nem poszt,hanem sokszor szól az edző,h mint center mit csinálj,inkább az alapvonal felöl próbálj támadni,lefordulás horog ilyesmi.Vagy gyere föl zárni a körtébe és onnan tempókat dobálni.Ja és ez Eu-ban kb mint poszt megy,mert itt ugye két center van két bedobó és egy irányító.(főként Magyarországon)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.13. 19:21:12

Ja, a 80-as éveket kihagytam!
Azzal az a helyzet, hogy lehet, hogy akkor TP királyul vágta a dolgokat, de abban az időben kb semmi hírt nem hallott egy sim "halandó" az NBA-ről tehát kb. kénytelen volt elhinni, azt a keveset, amit TP, meg a maradék egy-két embert mondott...

Amúgy a stílusát kedvelem! :D
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.13. 19:19:40

TP-vel az a baj, hogy már nagyon régóta rutinjából él.
Elég sokszor van olyan közvetítés, hogy akkora baromságot mondd, hogy fogom a fejemet...
Kezdve azzal, hogy az előző szezon beharamgozójában azt mondta, hogy nyugatról a Kings lesz a döntőben. Ebben csak az volt a fura, hogy nem csak én, meg az NBA1.hu fórumosainak 99%-a, hanem még az NBA.com sem várták őket még a rájátszásba sem...

Akkor vannak számára olyan csapatok, akiket így utál vagy nemtom, és nem a Knicksre gondolok, mert az a csapat tényleg egy rakás [auto_cenzúra]... Warriorst is egész végig oltotta tavaly a rájátszásban.
A rájátszásban is egyszer azt mondta, hogy a Bulls lesz a döntőben, akkor a Bulls kikapott a Detroittól, és a kövi meccsen, amit zsintén közvetített a Sport TV, már azt mondta, hogy esélyük sincs... Azt viszont, hogy nem hiszem, hogy egy meccs alapján ő annyira vágná, hogy egy csapat mennyire erős... (Én pl. kb. 60 Bulls meccset láttam az előző szezonban, és valószínűsítem, hogy TP 10-et SEM!!!) Ráadásul én napi többszür nézem a Bulls-szal kapcsolatos híreket, több oldalon.

Meg vannak ilyen berögzült dolgai, amiket folyton felemleget... (James szerinte túlsúlyos, Damon Stoudemire folyton füvezett, JO rendőrnek öltözve igazoltatott stb...), amik lehet igazak, lehet nem, csak sztem nem kéne minden egyes közvetítésnél felemlegetni, mert egy idő után már rohadt unalmas.
Ja, meg a körte center, alapvonali center... Az mi??? Ilyen egyszerűen nincs...

Aki utána akar olvasni, az itt megteheti:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php?topic=286.1450
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 17:13:45

Igen, abban igazad van Kalap, hogy alkalmanként arrogáns. Igazából ez nem is jó szó rá, inkább túlzottan magabiztos, és úgy érzi, amit mond, az a szentírás. De, az esetek 95%-ban igaza van. Vasárnap pl. a Miami-meccsén nagyon egyetértettem vele, hogy Wade-et a bajnoki arany évében kizsigerelték, és 24 éves korára testileg összetörték.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2008.01.13. 17:09:32

varga tamás írta:
GoDJonzen írta:Akkor Török Peti megint kezdheti szapúlni !:D
A Miaminak meg azért nem megy mert Wade egy fizikai halott! Szétütközik Egész testén sérülések! O'Neal ő dettó csak még öreg is! :lol:
Azért az a Török Peti már akkor közvetített NBA-s meccseket, amikor te még gondolatban sem voltál meg. Emlékszem, a 80-as években mindig nagy élvezettel olvastam a Népsportban megjelenő írásait a tengerentúli hoki- és kosárlabda-bajnokágokról. Neki a kisujjában több van ezekről, mint neked/ünk a fejünkben. Bárcsak minden szakértő tizedannyit értene ahhoz, amit szakért, mint amennyit Török Péter ért a kosárlabdához.
Sztem is Török Péter a nagyon felkészült,közvetítők közé tartozik és én mint aktív kosaras sok mindenben egyetértek vele.Csak néha elfogult és egy picit arrogáns ,de ezt elhet nézni neki.Ennek ellenére nagyon tisztelem őt és örülnék,ha a sportklubbon fele ilyen jó szakemberek lennének!
GoDJonzen

2008.01.13. 16:51:31

Nem azt mondtam, hogy nem kedvelem vagy nem ért hozzá hanem azt hogy néha nagyon kritkus nagy sztárokkal szemben! Túlságosan is de 80% ban igaza van szal!:D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.13. 16:23:32

GoDJonzen írta:Akkor Török Peti megint kezdheti szapúlni !:D
A Miaminak meg azért nem megy mert Wade egy fizikai halott! Szétütközik Egész testén sérülések! O'Neal ő dettó csak még öreg is! :lol:
Azért az a Török Peti már akkor közvetített NBA-s meccseket, amikor te még gondolatban sem voltál meg. Emlékszem, a 80-as években mindig nagy élvezettel olvastam a Népsportban megjelenő írásait a tengerentúli hoki- és kosárlabda-bajnokágokról. Neki a kisujjában több van ezekről, mint neked/ünk a fejünkben. Bárcsak minden szakértő tizedannyit értene ahhoz, amit szakért, mint amennyit Török Péter ért a kosárlabdához.
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.13. 16:16:54

GoDJonzen írta: A Miaminak meg azért nem megy mert Wade egy fizikai halott!

Amit ő művelt az elmúlt években, nem csoda...
Kép
GoDJonzen

2008.01.13. 11:28:06

Akkor Török Peti megint kezdheti szapúlni !:D
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.13. 09:56:41

doki írta:Payton állítólag szóban megeggyezett a Golden State vezetőivel.
Hát ,én nem vagyok biztos,hogy neki vissza kéne térnie.Írom ezt úgy ,hogy ő nálam az etalon(főleg a régi "Kesztyű).Az ő játékán keresztül szerettem meg az NBA-t ,és a Sonics-ot.Van bajnoki címe a Miami-val,amiben csak epizódista volt.Remélem nem igaz a hír. :roll: :oops:
Hát az utsó két-három éve már kb 0 volt...
Azért volt egy-két megmozdulása a bajnoki idényében, de nem volt már az igazi.
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.12. 21:58:36

2:00 New England Patriots -Jacksonville Jaguars

Kép
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.12. 11:24:57

NOH - Miami 114 - 88
Ez a Miami 10. veresége zsinórban :?
CP megint 16 asszisztot vállalt, Jackson pedig a padról 7/7 triplát ez az NBA történetének harmadik legjobb triplasorozata hiba nélkül.
Egyébként az egyik oldalon van egy szavazás, hogy ki lenne a legnagyobb veszteség az All-Star csapatból.
CP vezet Nash, Iverson és a többiek előtt, úgy, hogy a Hornetsnek feleakkora szurkolótábora van, mint a többieknek. Emberfeletti, amit ebben az idényben játszik, nyugaton most a legjobb irányitó szvsz. Talán Nash... De CP sokkal gyengébb csapatból játszik ugyanúgy/jobban?mint ő. A statok pedig magukért beszélnek.
PCsabi
aka Game90

2008.01.08. 16:43:17

Iversonnak tényleg nagyon megy mostanában 8) Kár, hogy már 33 éves lesz, de állítólag egy 6 éves kotraktust akar még aláírni :) Suns ellen is 32 pont, 10/20 mezőnyből közel 39 perc alatt. Kár, hogy kikapott a Nuggets 137-115-re...

Payton a GSW-be? Sztem felejtős... :roll:

Néztétek a Memphis - Miami meccset? Török megint kitett magáért :lol: Pl. Wade-et műteni kellene (az igazság az, hogy nyáron műtötték) + a többi baromság...

Hasonmások:
http://www.nbadraft.net/rapper.asp
doki
Entrenador del Barça

2008.01.07. 21:39:09

Payton állítólag szóban megeggyezett a Golden State vezetőivel.
Hát ,én nem vagyok biztos,hogy neki vissza kéne térnie.Írom ezt úgy ,hogy ő nálam az etalon(főleg a régi "Kesztyű).Az ő játékán keresztül szerettem meg az NBA-t ,és a Sonics-ot.Van bajnoki címe a Miami-val,amiben csak epizódista volt.Remélem nem igaz a hír. :roll: :oops:
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.07. 19:14:24

Ordog írta: Azért ne legyél ebben annyira biztos. Főleg most ne. Tény hogy sokkal kevesebb jó csapat van ott mint nyugaton, de megnézném én, hogy a Denver mikor nyomná le 4-szer a Detroitot vagy a Bostont.

Egyébként AI-n télleg csak ámulni lehet. Nem vártam tőle ilyen szezont, de szerintem senki. Melonál vannak a kérdések az tény. Hogy pihentetnék??? nem hiszem. Nyiltakozni meg nem tudok róla bővebben mert idén nem láttam még Denver meccset. Sajnos:(
Bostonnal gondoltam volna pl a főcsopi döntőt! Detroitot sztem! lenne esélyük lenyomni! Hangsúlyozom sztem!

Igazából Meloval kapcsolatban én is csak talágatok, és statokat nézek, mivel meccsekre nincs lehetőség nagyon! Sajnos! Pihentetni ugy gondoltam, hogy nem várnak tőle sokat, nem kell agyonhajtania magát, kevesebbet is játszik mint AI, 33-35 perceket! De ez is csak egy ötlet, hogy miért ilyen rossz a játéka, ahoz képest amit elvárnék!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.07. 18:11:22

G-Jay írta:(halkan jegyzem meg, keleten tuti főcsoport döntő lenne...)

Azért ne legyél ebben annyira biztos. Főleg most ne. Tény hogy sokkal kevesebb jó csapat van ott mint nyugaton, de megnézném én, hogy a Denver mikor nyomná le 4-szer a Detroitot vagy a Bostont.

Egyébként AI-n télleg csak ámulni lehet. Nem vártam tőle ilyen szezont, de szerintem senki. Melonál vannak a kérdések az tény. Hogy pihentetnék??? nem hiszem. Nyiltakozni meg nem tudok róla bővebben mert idén nem láttam még Denver meccset. Sajnos:(
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.07. 16:06:23

Úgy látom hanyagolódik ez a topic, de azért én írok!

Szóval Nuggets - Sixers!

Iverson régi csapata ellen bizonyította, hogy még mindíg a régi nagyszerű formájában van! Ujfent egy fantasztikus este, ami most 38 pontot hozott a Philly egykori (és jelenleg is csak már nem ott) álló csillagának! 14/25ös átlag, a triplákban pedig igen szép 3/6-os! Emellé társult még 8 assist is, ami különösen ugy értékelhető, hogy mindezt amellett a Carter mellett, aki 15! assistig jutott!
Az év elejei ráhangolódás után Iverson mindinkább kitünt assistjaival is a 25 pont körüli, igen szép átlaga mellett, csillogtatta passolási képességeit is! Az utóbbi időben viszont ugy veszem észre, ezzel nem foglalkozik annyit, sokkal inkább veszi elő egykori hihetetlen pontmennyiségét, és szórja meg ellenfeleit, aminek elsőre örültem is meg nem is, mert az "új" A.I. a sok assistjával nekem nagyon szimpatikus volt! Ám figyelgetve kicsit a csapattársakat, ugy látom a passok terhét levették a válláról, és immáron Anthony Carter szolgálja ki társait (köztük Iversont)!
Kicsit engem meglepett, hogy a vártaknak nem teljesen megfelelően történnek a meccsek Denverben! Leginkább itt a Melo - A.I. kettősre gondolok! A szezon előtt én azt vártam, hogy Carmelo csillogni fog, szórja a pontjait, Iverson pedig kicsit háttérbe vonulva fog irányítani egy szép 20-25 pontos és 10 assistos átlaggal! Ám mivel nem megy Anthonynak (jó ok a rebek terén elég szépen muzsikál), így Allen szórja a pontokat, sőt az assistokat is! Én nagyon örülök ennek a nagyszerű formának, de remélem azért a playoffra Melo is összekapja magát!
Aki viszont egyértelmüen hozza megint amit vártam az Camby! Ujfent 12 reb és a hihetetlen 7 azaz héééét blokkot, idén nem először!
Ha így megy tovább jó kis csapat lesz a rájátszásban is, aki nyugaton ugyan nincs könnyű helyzetben, igy butaság lenne döntőt várni, de egy-két kör bennük van (halkan jegyzem meg, keleten tuti főcsoport döntő lenne...)

Kicsit hosszu lettem, de remélem azért lesz aki elolvassa!
:lol:

G.

Szerk: Közbe eszembe jutot még egy gondolat Melohoz: Szal nem megy azért olyan rosszul neki (most is 10/16 volt a dobás), de szerintem Karl pihenteti is egy kicsit, szal ez nem a max fokozat nála sem, szóval biztos vagyok h playoffra jobb lesz!
California Love
Shorty
Jugador del Barça

2008.01.06. 17:59:46

New York Giants Vs. Tampa Bay Buccaneers meccs lesz ma.
Jónak ígérkezik úgyhogy aki szereti az amerikai focit az nézze.
Sopcast Link
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.06. 17:07:18

Hmm. Denver - AI - 33 pont, Camby - 7 Blokk.....
Szép év lesz ez, remélem a PLayoff-ra Anthony is megtanul játszani.

G.
California Love
doki
Entrenador del Barça

2008.01.06. 16:54:33

A Sonics 9, a Miami 8 gyözelemnél tart.Ez (főleg a Heat-nél) tragikus. :cry: Viszont Durant számomra üde színfoltja már most az Nba-nek.Nagyon gyorsan felvette a ritmust.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.06. 14:57:15

Zach Randolphot eltiltották egy meccsre, mert HOU elleni meccsen hozzávágta a fejpántját a bíróhoz :DDDDD

Warriors kapogat ki... nem lesz ez így jó :?
GoDJonzen

2008.01.06. 12:57:56

Az év meccse nálam a PATS-Baltimore volt! PATS rajongó vagyok de ott akkor aszittem vége a nagy menetelésnek! Jól jáccottak és ha lett volna még 10mp ük akkor lehet hogy nyertek volna!
Mindenesetre 100% os mérleggel várjuk a folytatást!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.06. 12:47:00

Utolsó negyedet hozta 19-3-ra:) De a meccset a Jacksonville nyerte 31-29-re ;)

Egy FG-vel nyertek.
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.06. 12:24:37

Ordog írta:Seattle-Washington. Hát igen, kúva nagy meccs volt. Az eredmény nem tükrözi, de aki nézte az elejétől a végéig az tudja milyen szoros volt.

Nem lettem volna szegény Collinson helyében. Hogy az mit kapott a Seattle védőitől, te jó isten.............................. 36 éves ember és semmi komolyabb sérülés nem történt vele ennyi ütés meg ütközés után, hát le a kalappal. A végére a nagy nyomás hatására viszont hibázott 2-szer is. Le a kalappal mind2 csapat előtt.

A másik meccs a Pitsburg-Jacksonville. Összefoglalót most néztem meg. Hát itt már nincsen sétagalopp mérkőzés, azt ezen is láthatjuk:)
Pitsburg hozta a meccset?
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.06. 12:15:58

Seattle-Washington. Hát igen, kúva nagy meccs volt. Az eredmény nem tükrözi, de aki nézte az elejétől a végéig az tudja milyen szoros volt.

Nem lettem volna szegény Collinson helyében. Hogy az mit kapott a Seattle védőitől, te jó isten.............................. 36 éves ember és semmi komolyabb sérülés nem történt vele ennyi ütés meg ütközés után, hát le a kalappal. A végére a nagy nyomás hatására viszont hibázott 2-szer is. Le a kalappal mind2 csapat előtt.

A másik meccs a Pitsburg-Jacksonville. Összefoglalót most néztem meg. Hát itt már nincsen sétagalopp mérkőzés, azt ezen is láthatjuk:)
Válasz küldése