vAtesz írta:TP-vel az a baj, hogy már nagyon régóta rutinjából él.
Elég sokszor van olyan közvetítés, hogy akkora baromságot mondd, hogy fogom a fejemet...
Kezdve azzal, hogy az előző szezon beharamgozójában azt mondta, hogy nyugatról a Kings lesz a döntőben. Ebben csak az volt a fura, hogy nem csak én, meg az NBA1.hu fórumosainak 99%-a, hanem még az NBA.com sem várták őket még a rájátszásba sem...
Akkor vannak számára olyan csapatok, akiket így utál vagy nemtom, és nem a Knicksre gondolok, mert az a csapat tényleg egy rakás [auto_cenzúra]... Warriorst is egész végig oltotta tavaly a rájátszásban.
A rájátszásban is egyszer azt mondta, hogy a Bulls lesz a döntőben, akkor a Bulls kikapott a Detroittól, és a kövi meccsen, amit zsintén közvetített a Sport TV, már azt mondta, hogy esélyük sincs... Azt viszont, hogy nem hiszem, hogy egy meccs alapján ő annyira vágná, hogy egy csapat mennyire erős... (Én pl. kb. 60 Bulls meccset láttam az előző szezonban, és valószínűsítem, hogy TP 10-et SEM!!!) Ráadásul én napi többszür nézem a Bulls-szal kapcsolatos híreket, több oldalon.
Meg vannak ilyen berögzült dolgai, amiket folyton felemleget... (James szerinte túlsúlyos, Damon Stoudemire folyton füvezett, JO rendőrnek öltözve igazoltatott stb...), amik lehet igazak, lehet nem, csak sztem nem kéne minden egyes közvetítésnél felemlegetni, mert egy idő után már rohadt unalmas.
Ja, meg a körte center, alapvonali center... Az mi??? Ilyen egyszerűen nincs...
Aki utána akar olvasni, az itt megteheti:
http://www.nba1.hu/_forum/index.php?topic=286.1450
Vannak berögzülései és néha túlzásba viszi a dolgokat,de hihetelen felkészült és nagyon sokat tud erről a játékról.És sokszor elkönyvel dolgokat,amikből nem enged aztán ha nem lesz igaza,akkor eltereli a szót,de tényleg nagyon ért ehhez a játékhoz az adott meccs közvetítéshez nagyon ért ,de senki sem hibátlan.Az sk-ra el kellenének az ilyen közvetítők és egyből jobb lenne a szombat esti barca meccs.Ez az alapvonali venter körte center dolog létezik,kosárlabdázom és ez igazából nem poszt,hanem sokszor szól az edző,h mint center mit csinálj,inkább az alapvonal felöl próbálj támadni,lefordulás horog ilyesmi.Vagy gyere föl zárni a körtébe és onnan tempókat dobálni.Ja és ez Eu-ban kb mint poszt megy,mert itt ugye két center van két bedobó és egy irányító.(főként Magyarországon)