Nem nőtt fel Romo a feladathoz...
Teljesen jogos!grecki írta:Nem akarok nagyon kötekedni (de mégisDrigo írta:Marvin Harrison), de...
Marvin Harrison a Colts receivere, ők meglehetősen ritkán szoktak labdát szerezni...![]()
Rodney Harrison pedig a Pats safety-je. Szóval utóbbinak sikerült interceptiont összehoznia.
Végülis így is fel lehet fogni a dolgokatantiimperialista írta:Szeretném megköszönni a Dallas Cowboys játékosainak, hogy megkíméltek még pár hét izgalomtól, és lehetővé tették, hogy nyugodtan nézzem végig a Playoff további mérkőzéseit!
Szerintem nem Romon ment el, 1-2 hülyeséget leszámítva megtette, amit kellett, sőt néha zseniálisan oldott meg nagyon kényes szituációkat, csak pl. pont az általad említett Crayton elejtette az igen könnyen megfogható labdát...Ordog írta:![]()
![]()
![]()
Kár érte... Pont az ellenkezője jött be annak amit mondtam:) Na akkor innentől GO GREEN BAY!!!
Nagyon buta hibák voltak itt a végén Dallasi oldalról:( Romo-n ment el ez a meccs. TO-nak volt egy olyan futása ahol meglógott 1-2 métert illetve itt a végén Craytonnak szintén, amit ha pontosan odapasszol ahova kell nem pedig hosszan vagy röviden ahogy azt tette, akkor meg lett volna. Na majd jövőre!!!
Sajnálom Ati, ha most ideges, meg szomorú vagy. Másfelől viszont örülök, hogy nincs ott a Dallas. Én modtam neked, hogy nem lesz ebből SB... Majd jövőre esetleg összejöhet a főcsoportdöntő, ahol természetesen a Philly győz majd...antiimperialista írta:Ezek a fiúk értenek hozzá, hogy hozzanak ki a sodromból... Rengeteg felesleges büntetés, buta hibák, [auto_cenzúra] játék. Megérdemlik, ha kiesnek!
Ordog! Kösz az együttérzést, de félek, hogy ez nem segít a csapatomon...
Azért:
GO COWBOYS GO!!!
Nem akarok nagyon kötekedni (de mégisDrigo írta:
Kiváncsi leszek "TíÓ" mire lesz képes, márha játszik. Eli(sa) gyerekben nagyot csalódtam a múltkor a Pats ellen, vártam, hogy majd IC-zik egész mecscen, erre meg jól játszott![]()
Az eddigi főcsoport elődöntők:
Pats - Jaguars 31 - 20 Nem akármiylen meccs volt megérte fenn maradni Marvin Harrison sorozatban negyedik play-off meccsén szerzett ic-t ezzel beállította az NFL csúcsot, Brady pedig ismét megdöntött egyet: 28 passzából 26 sikeres volt
Packers - Seahawks 42- 20 Brett apó milyet hógolyózott már?!
és a mai:
Chargers - Colts 28 - 24 Nincs Tomlinson, valószínűleg Rivers sem lesz, így nem fogják meg Bradyéket...
Én is nézem,bár holnap nyelvtanból felelek az 5-ösötért,és még semmit nem tanultam.Nagyon örülök,hogy ennyi NFL meccset lehet nézni,a másik nagy kedvencem az NHL,az időeltolódással,meg a nyelvtan tanárral van baj!Zozzy 5 írta:![]()
![]()
Amerikaifutball - ÉLŐ
Dallas-NY Giants, NFL, rájátszás (élő)
![]()
Kiváncsi leszek "TíÓ" mire lesz képes, márha játszik. Eli(sa) gyerekben nagyot csalódtam a múltkor a Pats ellen, vártam, hogy majd IC-zik egész mecscen, erre meg jól játszottZozzy 5 írta:![]()
![]()
Amerikaifutball - ÉLŐ
Dallas-NY Giants, NFL, rájátszás (élő)
![]()
Csak az a baj, hogy ő nagyjából le is ragatt a 80-as éveknél...varga tamás írta:Azért az a Török Peti már akkor közvetített NBA-s meccseket, amikor te még gondolatban sem voltál meg. Emlékszem, a 80-as években...
Sharky írta:2:00 New England Patriots -Jacksonville Jaguars