A következő évi elsőkörösről tudtam (Merriman), de bevallom férfiasan a többi picket nem, így puskáztam.

Wow. Melegük nem lesz, az biztos, de ez mindenképpen a Giants-et fogja háátrányosabban érinteni, elvégre a Packers évről-évre így játszik.grecki írta:Szóval fagyos lesz a levegő, így a hóra is számítani kell erősen...tsn.ca/nfl írta:Forecasts are calling for thermometer readings around -15 C for the 6:30 p.m. ET kickoff; yep, a night game in January on the Green Bay tundra. If the wind kicks up, temperatures certainly will dive below -18 C, and head toward the NFL records.![]()
Nemcsak Riverst, de Merrimant is a Giantsnek köszönheti a Chargers.
Ugyanis a trade így szólt:
SD kapja: Rivers (2004-es draft 1/4) + 2004-es 3. körös, 2005-ös első körös (Merriman) és ötödik körös draft pick.
NYG kapja: Eli Manning (2004-es draft 1/1)
Szóval egy rahedli picket adtak érte, és hogy is fogalmazzak, k*rvára jól járt a San Diego!
Szóval fagyos lesz a levegő, így a hóra is számítani kell erősen...tsn.ca/nfl írta:Forecasts are calling for thermometer readings around -15 C for the 6:30 p.m. ET kickoff; yep, a night game in January on the Green Bay tundra. If the wind kicks up, temperatures certainly will dive below -18 C, and head toward the NFL records.
A hó már biztos?Múlt héten szépen hógolyózott Favregrecki írta:Pláne mivel tökig érő hó fogadja majd a csapatokat a Lambeau-n...
B+, émmeg holnap reggel 8kor vizsgázok, hogy fogom így nézni a meccseket? /Nem szoktam kihagyni őket, de azért ez eléggé necces.../
Dani, te mér Elisázod Ilájt? Ezt már észrevettem egy párszor. Az a napnál is világosabb, hogy nem kedveled (ahogy én sem), de minden alkalommal így írod. Hallottad/láttad vhol, vagy saját szerzemény?
Én elmondtam a véleményem, hogy Te hogyan gondolkodsz az a Te dolgod.messi1918 írta:Azért Grossmanhez képest Eli sokkal jobb.Az utobbi meccseken bizonyított,arról nem tehet,hogy az edzője nem bízik benne!De itt van neki a ma este remek alkalom a bizonyításra.Ja,és a Dallas szerintem sokkal jobb,mint a mostani Packers és a Giants kiütötte a Dallast a Texas stadionban(!)Szóval ne írjuk le őket!!!!!Drigo írta:Én nagyon meglepődnék, hogyha nem Pats - Packers döntő lenne. Tavaly megcsinálta a Bears, hogy irányító nélkül eljutott a SB-ig,
Azért Grossmanhez képest Eli sokkal jobb.Az utobbi meccseken bizonyított,arról nem tehet,hogy az edzője nem bízik benne!De itt van neki a ma este remek alkalom a bizonyításra.Ja,és a Dallas szerintem sokkal jobb,mint a mostani Packers és a Giants kiütötte a Dallast a Texas stadionban(!)Szóval ne írjuk le őket!!!!!Drigo írta:Én nagyon meglepődnék, hogyha nem Pats - Packers döntő lenne. Tavaly megcsinálta a Bears, hogy irányító nélkül eljutott a SB-ig,
SB éjszakáján Ti aznap mentek melózni/suliba? Én úgy tervezem, hogy nem.Krojf írta: Az egész éjszaka fennmaradó Krojf komátok.
Ajjaj,én is fennmaradok csak nem tudom mi lesz mert a Pats meccs üti a Barcáét,na mindegy.Az a lényeg,hogy a giantset megnézhetem végig!!!Király lenne egy New England-NY Giants döntő.És erre azért van is némi esély.Krojf írta:Komáim!
Nem akarok beleszólni az estétekbe, de...
Sport2, 21:00: New England Patriots-San Diego Chargers,
0:30: Green Bay Packers-New York Giants!!!
És kiderül, hogy ki játssza a Superbowl 42. kiadását!!!
Tegyétek meg tétjeiteket!!!
Az egész éjszaka fennmaradó Krojf komátok.
A szemforgatós nem a kétségbeesést jelenti ?Ordog írta:Akkor tanulmányozd át a szmájlik helyes használatának kézikönyvét
Béke van! De az L.A. akkor is max 2. kör:)))
Mit szóltam be ?Ordog írta:Shorty te aztán faxa gyerek vagy, először megkérdezted hogy Én kinek szurkolok, aztán meg beszólsz egyet. Egyenes jellemre vall![]()
Az L.A. akkor sem fog eljutni sehova, mert túl rövid a padja... mellesleg Bynum 2 hónapja nem elhanyagolható, az meg pláne hogy Kobe is sérülékeny, minden meccsen van valami baja. Fisher sem a régi már.
A PO 2. köréig jutnak max!! Hatalmas jóindulattal:)
Jólvan kicsit túlzás volt. Egyébként nemtudom hogy a NOH-nak 3 győzelme van zsinórban 26-12 aránnyalkovinho írta:Ordog GSW Fan.Shorty írta:Nem tudom hogy milyen szurkoló vagy de az biztos hogy a hornets-nek nem sok esélye lenne ellenünk.![]()
Hornets? Igenis sok esélye lenne ellenetek, sőt...
Láttál mostanában NOH meccset? Vagy legalább az eredményeiket tudod?
Ordog GSW Fan.Shorty írta:Nem tudom hogy milyen szurkoló vagy de az biztos hogy a hornets-nek nem sok esélye lenne ellenünk.
Majd meglátjuk lehet hogy nagy meglepetésben lesz részünk.Ordog írta:Sehova nem fog jutni idén az L.A. abban biztosak lehetünk. A 3 nagy nyugaton tuti elpicsázná PO-ban, sőt lassan már a Hornets is nagynak lesz mondható.
Most hogy Bynum lesérült, nem fognak jönni úgy az eredmények, biztos lecsusszannak jó mélyre mivel marha szoros a nyugati tabella.