Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Krojf írta:Komáim!!!
Valóban finom kis NHL All Star Game után vagyunk!!!
Én kiválóan éreztem magamat és megerősítette a hoki iránti
imádatomat is!!!
Aki pedig a ma este 20:00-ás ismétlés miatt nem nézte meg, mivel
a magyar kommentátorokra várt, annak jelentem alássan, hogy
Máté Pál és Spiller István az élő közvetítésen is a fedélzeten volt!!!
És ők is ugyanúgy élvezték, mint én!!!
Az eredményt pedig nem írom ide!!!
Hajrá, ismétlésnéző komáim!!!
Üdvözlettel a friss 37 éves Krojf komátok.
El kell,h keserítselek de azt olvastam,h Crosby sérült így nem játszhat...Go Crosby!!!!!!!!!!
szerintem New England győzelem lesz, Brady amilyen formában van a szezonban, nem hiszem, hogy most esne összemessi1918 írta:Szerintetek, mi lesz a Super Bowl-on?
Looool ez mekkora mááár! Ilyet még soha nem láttam. Az ember azt hiszi, hogy Shaq nem tudja dobni a büntit. Hát nincs egyedül, sőt még ezek után jónak is tűnik az övéGame90 írta:Büntetőzésnél is van egy pár érdekes forma, pl.
Chuck Hayes![]()
De legalább hatásos...grecki írta:Marion meg úgy dob, mint aki épp besz@rni készül.
Iszonyú undorító a stílusa.
KG kapta a legtöbb szavazatot...biztos túl kevés kínai szavazott...Slither írta:NBA ALL-Stars kezdő
Nem vok Lebron fan,de nincs nagyobb arca,mint tudásaG-Jay írta:
Azt leirtam h miért nem értékele annyira Nash-t.
LeBron-t se becsültem én le, mondjuk egy tény, az arca nagyobb mint a tudása (queen james...), az meg hogyegyszer dobott 51-et, pff Iverson is dobott idén 51-et, meg nemtom hányszor 35öt meg többet, mégse látom annyit. De mindegy.
G.
Teeeee! Nagyon vigyázzááááá! Az életeddel játszol!grecki írta:Marion meg úgy dob, mint aki épp besz@rni készül.
Iszonyú undorító a stílusa.
Attól még jó játékos persze, de messze nem a világklasszis kategória szerintem.
G-Jay írta:Azt leirtam h miért nem értékele annyira Nash-t.MichaaBee írta:Bocsesz, de én ezzel abszolút nem értek egyett! Tiszteletben tartom a véleményed, de akkor is Nash meg LeBron együtt... Nash-nek van vagy 20 asszisztja meccsenként, LeBron ebben a szezonban meg már dobott egyzser 51-et! Azért nem semmi és nem lebecsülendő! Bár abban igazad van, hogy nyomják őket nagyon, szerintem is keveset szerepelnek az olyanok, mint Chris Paul, T-Mac, stb.
LeBron-t se becsültem én le, mondjuk egy tény, az arca nagyobb mint a tudása (queen james...), az meg hogyegyszer dobott 51-et, pff Iverson is dobott idén 51-et, meg nemtom hányszor 35öt meg többet, mégse látom annyit. De mindegy.
G.