Hatalmas meccs volt emberek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végre az a csapat nyert, akinek szurkoltam:)) Eddig mindig a Pats ellen, vmint másik oldalon a Dallasnak és Green Bay-nek szurkoltam. Erre mindig az ellenfeleik mentek tovább. De most végre az Óriások diadalmaskodtak!!! :DDD
Bevallom azt gondoltam, hogy a Pats simán le fogja hozni ezt a meccset. Eli-től naon tartottam, hogy ad vagy 4 INT-et, de szerencsére 1 lett belőle és az sem az ő hibája volt. Az első három negyed fantasztikus védekezéseket hozott. Én még Brady-t nem láttam ennyit a földőn, örültem mint majom a farkának mikor izomból a földreküldték jó párszor:))) Nem véletlenül nem tudta hozni az alapszakaszbeli formáját. Nagyon sietteték és ennyiszor még sosem volt földön mint most. Strahan és társai... YÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Aztán ott volt a két futóbolond, Jacobs és BShaw... utóbbi játszotta most a nagyobbat, volt 1-2 olyan futása ami nagyon kellett. Jacobs az meg Jacobs:DD Mindig megnevetett ez az ember, mikor mindig lazán átgyalogol azon a szerencsétlen védőn aki először eléáll:D
A 4. negyed pedig fantasztikus támadójátékokat hozott. Mikor átvette a vezetést a Giants, akkor azt gondoltam hogy kihozták magukból a maxot támadás terén, több TD-t már nem fognak tudni elérni. Tehát nagyon szorítottam hogy 10-7-nél kivédekezzék a Pats támadását, de nem jött be, mert Brady átgyalogolt a pályán

(
De utána ahogy Manning kimozgott a zsebből nem kis mákkal, majd pedig ahogy Tyree elkapta nem kis mákkal azt a 30-40 yardos passzt:DDDD az maga volt a paradicsom:DDD Az utána lévő TD-nél amit Manning belöbbölt Burress kezébe ott volt ám tombolás!!!!!!! Nem is kicsi:DDD
HIJJJJJJJJJJJJJ EMBEREK, Felejthetetlen egy döntő volt ez!!!! Brady-t és a New Englandet 18 győzelem után megállították.... HATALMAS, FRENETIKUS, LEÍRHATATLAN ÉRZÉS:DDDD
KÖSZÖNÖM ELI, KÖSZÖNÖM GIANTS D-FENSE, HATALMAS MECCS VOLT!!!!