USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.07. 13:23:08

Bob_Marley írta:Főleg annak tudatában lutri nálam még a bajnoki címük is, hogy nagyon keveset beszélünk róla, de a Spurs konkrétan talán még jobb is mint ők, s állítólag összese szoktak még rendesen. :D
Igen igen, de szerintem még mindig reálisabb bajnoki címet nyerni a GSW-nek,mint a csúcsot megdönteni...nem tudom megmagyarázni,de így érzem. :)

Spurs is embertelen, ma 8an dobtak kétszámjegyű pontot... :shock: Nah és nálunk biztos nem lesz semmilyen rekordhajhászás, Popovich kiülteti őket akár egész március-áprilisra ha kell...(túlzás nyilván)
Szóval nagyon kemények ők is, mostmár belenézek egy-egy meccsükbe lassan, megéri.

jan 25 GSW-SAS, várós. Bár addig még sok víz lefolyik, de mindkét csapatnak a legnagyobb erőpróbája lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 13:12:38

Főleg annak tudatában lutri nálam még a bajnoki címük is, hogy nagyon keveset beszélünk róla, de a Spurs konkrétan talán még jobb is mint ők, s állítólag összese szoktak még rendesen. :D
És ha Whiteside-ot nem tömik ki egy zsíros szerződéssel és elkótyavetélik, az év marhái címet megkaphatják. Iszonyat mit védekezik az az ember...
Ezzel viszont nagyon nem értek egyet, mert hiába remek védő, azért ha maxot fog kapni azt nem biztos, hogy tartaniuk kell. Két féle irányvonalat képvisel most a liga, s lehet látni, hogy hiába van pl egy Jordan vagy egy Drummond de még talán írhatom Davist is (aki sokkal nagyobb támadópotenciállal bír mint mások) nem tudnak úgy sikeresek lenni körülöttük. De ott egy Bogut, aki szerintem nem rosszabb védő és ha nem egy Warriors struktúrában játszana, akkor megközelíthetné Whiteside stajait is akár. Szóval mérlegelniük kell, hogy mennyit ér meg nekik, de maxot szerinte nem ér. Mert az ugyan igaz, hogy szükség van egy jó védőcenterre, de nem elengedhetetlen, s picit gyengébb kiadással is lehet sikert elérni. Vagy akkor ott egy Ezeli, aki szintén tök jó, de lehetne még sorolni a neveket.Én is a jó center játék híve vagyok, s valakik ezt képviselik ligaszinten is, valakik extra small ballt. Mindenesetre Whitesidenak nincs akkor támadóarzenálja, amivel úgy lehetne számolni, hogy az maxot ér. Vagy legalábbis szerintem, center poszton spórol majdnem mindenki. :D

Felkeltem a Pistons ellenire, de hát minek. :D Szégyen gyalázat volt, végig vezettünk, erre az utolsó negyedre totál szétestünk és még így is többször megvolt az esély az egyenlítésre. Nagyon fájó ez így, s rohadt bosszantó, hogy megint kisebb hullámvölgyben vagyunk és ezen a Keleten két vereség és már tizedik egy csapat.....Ha nyersz meg ugrasz előre hármat. :D Befoghattuk volna az Indyt, erre a fenekünkben a Magic.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.07. 13:00:38

Curry sérüléséhez.
Szerintem nyilván mérlegelve vannak a dolgok, amíg nem fáj annyira, pályán lesz, de ahogy érzi, nem fogják felrakni. Kerr sem hülye, Curry sem hülye, nagyobb kockázatot nem fognak vállalni, eddig is volt,hogy ült ki meccset, ha nem érzik jónak, eztán is kifog ülni meccseket.

Bulls rekord szép és jó, de nagyobb lutri, mint az újabb bajnoki cím szerintem.
Ha nagyon fáj, és veszélyesnek ítélik az orvosok a játékát, nem fogják engedni őt, akármennyire is akar.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.07. 12:51:13

Bob_Marley írta:Mondjuk itt az edzőket nem értem, mert nyilván egy játékos mindig játszani akar, de azért itt vannak előzmények sérülések terén is. Kapott azóta speckó bokavédőket, meg más edzések stb, de mikor ráadásul ennyi győzelmük is van akkor pláne teljesen logikátlan ezzel szórakozni és ki kell ültetni. Egy esetleges komolyabb sérülés kockázata is benne lehet. Főleg a Warriors, ami úgy megy most mint egy precíziós Tag Heuer és ilyet engednek meg maguknak. Én megmondom őszintén nem értem. :D
Én csak egy okot tudok mondani, és az a Bulls rekord, más magyarázat nincs erre, és még ez a rekord sem érne meg nekem ennyit, ha ilyen sérülések lennének a hátam mögött...
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
neobarca
Director del Fútbol

2016.01.07. 12:10:57

Idegenben vertük a Heatet ez azért nem semmi. Kivételesen fent maradtam és megnéztem a meccset. Már csak 1 W-re vagyunk az 50%-tól. :mrgreen:
Azt kell, hogy mondjam évek óta most látom azt, hogy van remény. Melo hozza a szokásosat. Lopez stabil center és kiválóan védekezik. Bár sztem nem használják eleget. Afflalo nagy fogás volt ennyiért. Pozi meg ha felszed pár kilót simán Anthony Davis szintre léphet.

Kéne nekünk egy jó irányító meg 1-2 hasznosabb kiegészítő játékos. Remélem valami cserét összekukáznak és nyáron legalább ilyen hasznosan fognak ténykedni. Nem lesz itt gond. Elindultunk a fény felé. 8)

(Halkan megjegyezném, hogy az Atlantát oda vissza verni se volt kis teljesítmény... :oops: :mrgreen: )

Viszont ez a Heat iszonyat felemás érzéseket kelt bennem. Valahogy Dragic kilóg. Pedig papiron mennyire illik már a csapatba. És ha Whiteside-ot nem tömik ki egy zsíros szerződéssel és elkótyavetélik, az év marhái címet megkaphatják. Iszonyat mit védekezik az az ember...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.06. 16:03:22

PCsabi írta:
nzxtpo írta:Curry pedig egyszer rosszul ért földet, kicsit húzta a lábát folytatta egy ideig
A Warriorsnél Steph Curry sokadjára sérült meg bal lábán - a riportereknek a ma hajnali győzelmet követően elmondta, hogy négy hetet kellene kiülnie ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon, de ezt nem fogja megtenni, mert nem olyan nagy a gond, hogy hosszútávon is aggódnia kelljen.
Mondjuk itt az edzőket nem értem, mert nyilván egy játékos mindig játszani akar, de azért itt vannak előzmények sérülések terén is. Kapott azóta speckó bokavédőket, meg más edzések stb, de mikor ráadásul ennyi győzelmük is van akkor pláne teljesen logikátlan ezzel szórakozni és ki kell ültetni. Egy esetleges komolyabb sérülés kockázata is benne lehet. Főleg a Warriors, ami úgy megy most mint egy precíziós Tag Heuer és ilyet engednek meg maguknak. Én megmondom őszintén nem értem. :D

Ezt meg olvastam és nem bírok betelni vele. :D
A végére pedig az év divatdrukkere címet így január 6-án ki is oszthatjuk, a ma hajnali Lakers - Warriors mérkőzésen ugyanis egy úriember meccs közben érezte, hogy jobb lesz átnyergelni a bajnokra...
https://vine.co/v/ih75wijA7nz
És alul egy zöld mezes höly apró részlete látható. Az meg lehet eltévedt és Celtics mezben volt. :mrgreen: Oké hogy Amerikában kötetlenebb a klubhovatartozás, de meccsközben átöltözni azért kabaré. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.06. 15:44:30

nzxtpo írta:Curry pedig egyszer rosszul ért földet, kicsit húzta a lábát folytatta egy ideig
A Warriorsnél Steph Curry sokadjára sérült meg bal lábán - a riportereknek a ma hajnali győzelmet követően elmondta, hogy négy hetet kellene kiülnie ahhoz, hogy teljesen meggyógyuljon, de ezt nem fogja megtenni, mert nem olyan nagy a gond, hogy hosszútávon is aggódnia kelljen.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.06. 13:47:47

GSW újabb győzelem, de nem is ez az érdekes, hanem a játékpercek. Egyedül Thompson játszott 30 felett a kezdőből, Curry pedig egyszer rosszul ért földet, kicsit húzta a lábát folytatta egy ideig, de inkább leültették. Szerintem nem komoly, max egy-két meccset kiül megint
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.06. 00:04:55

PCsabi írta:Draymond Green újabb tripla-dupla, sorozatban a harmadik.
csababarca írta:Ha csapatot kezdenék építeni, szerintem az első kiválasztottam lenne, Curryt hoznám el csak előtte, senki mást,de még azt is meggondolnám.
Anthony Davis? Kawhi Leonard?
Utánuk,szépen sorban.

De most jelen állapotról írok, most szerintem Green a legjobb opció...persze lehet két hét múlva már más lesz, de ha most kéne választanom, akkor nagyon őt mondanám.
Egyébként nekem bejátszik a szimpátia is picit, Leonard nekem "szürke", sajnálom. Emellett elismerem hogy baromi hasznos, sokoldalú, és minden évben szintet lép, hármas posztra keresnék embert, valószínűleg ő vagy Durant lenne a választásom jelenleg.
PCsabi
aka Game90

2016.01.05. 23:56:33

Draymond Green újabb tripla-dupla, sorozatban a harmadik.
csababarca írta:Ha csapatot kezdenék építeni, szerintem az első kiválasztottam lenne, Curryt hoznám el csak előtte, senki mást,de még azt is meggondolnám.
Anthony Davis? Kawhi Leonard?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.05. 18:45:36

kanty írta:
Bob_Marley írta:És inkább az a kérdés, hogy mi akarjuk-e és nekünk megéri-e. Ez ahogy a szavazás is mutatta valóban 50-50. Én is egyik percben igen a másikban nem.

Hozzáteszem nagyon baráti Cousins szerződése, ez azért nagyon fontos tényező.
De ti sem várhattok évekig, és jelenleg tényleg Cousins a legreálisabb célpont. Viszont én sem vagyok teljesen biztos, hogy Cousinsre lehet egy csapatot építeni. Szóval tényleg nem egyszerű a sztori. :D
Idén valóban alkotni kell, mert jövőre nem tudunk nyolc embert draftolni. :lol: Ha csak nem úgy alakul és majd felcserélünk top 3-ba, bár a Brooklyn főleg Jack sérülésével beérhet oda. Ainge annyira jól megy a lepattanókra (:D ), IT, Crowder mind hatalmas fogás volt, nem tudom elképzelni, hogy idén ne húzzon elő megint egy nyulat a kalapból. És most már nem nyulat hanem tigrist. :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.05. 18:36:29

Bob_Marley írta:És inkább az a kérdés, hogy mi akarjuk-e és nekünk megéri-e. Ez ahogy a szavazás is mutatta valóban 50-50. Én is egyik percben igen a másikban nem.

De ti sem várhattok évekig, és jelenleg tényleg Cousins a legreálisabb célpont. Viszont én sem vagyok teljesen biztos, hogy Cousinsre lehet egy csapatot építeni. Szóval tényleg nem egyszerű a sztori. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.04. 22:38:41

Én nem hoznám, csak akkor ha tudnám hogy ez azt jelentené,hogy könnyebben tud jönni még minimum 1 extra ember. Akkor már megérné, de nekem így karcsú, és még csak nem is tuti,hogy lehet rá építeni, a személyisége miatt.

Draymond Green meg parádé, egészen elképesztő amit játszik. Múltkor nem volt Curry, még irányított is :mrgreen:
Ha csapatot kezdenék építeni, szerintem az első kiválasztottam lenne, Curryt hoznám el csak előtte, senki mást,de még azt is meggondolnám.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 20:37:11

KArl szól vagy nem, én nem tudom, de előbb utóbb robbantani fognak megint, mert semerre nem tartanak. Azt hittem menni fog a dolog, de nem. Cousins megint kezd besokallni, előbb utóbb el kell cseréljék, mert ez nem állapot. Ha újjáépülést akarnak, akkor pedig mi tudjuk ezt leginkább biztosítani. Vannak alternatív megoldások, hogy teszem azt Howardért cserélik vagy mondjuk Lopezért, de ezeknek kicsi a valószínűsége (kor maitt is). Őket is csak azért írtam, mert elég csereesélyes emberek. Minden a Kingsen múlik, de hogy ezt pl ők ne csinálnák azt nem gondolom, mert elég erős csomag lenne. És inkább az a kérdés, hogy mi akarjuk-e és nekünk megéri-e. Ez ahogy a szavazás is mutatta valóban 50-50. Én is egyik percben igen a másikban nem.

Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.04. 20:26:53

Bob_Marley írta:Kings része szerintem teljesen egyértelmű. Mindenkivel összerúgta már a port, szabadulnának is tőle meg nem is. Ennél jobb csomagot nem tudom tudna-e valaki adni. Gyakorlatilag egy lottery pick, mid round pick és használható Sullinger. Cousins lefog onnan lépni előbb utóbb, vagy elcserélik vagy végignézik, hogy elmegy. Ha nem idén akkor jövőre. Kérdés, hogy a vezetés mit akar és Karl mit akar.
Szerintem Karl és Cousins közül a vezetőség lazán az utóbbit választja, ha arról van szó. Ebből a szempontból Karl szerintem sok vizet nem zavar. Mármint lehet, hogy Cousins miatta lelép, de azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy az öreg szól, majd Divacék elcserélik a centert.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 19:03:02

Igen maradt, de ez is mutatja hogy amúgy bőven lenne benne kockázat és igazából nem is biztos, hogy itt a Kingsen bukna a dolog hanem hogy nekünk megérné-e Cousinsért feladni a dolgainkat. Mivel más elérhető nem igen van, ezért én is azt mondanám igen, de normál esetben amúgy nem. :D Ilyen morállal rendelkező játékosra nem látom, hogy bajnokcsapatot lehetne felhúzni.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.04. 18:48:38

Bob_Marley írta:Simmons felvetett egy érdekes kérdést. Kérdés a Kings csinálná-e a Celtics csinálná-e?
Is this a fair trade: D_Lee's expiring, Sullinger, unprotected '16 Nets 1st, and '16 Dal/Bos 1sts for Boogie?
Vélemények?
Szavazásnál maradt az 50% igen, 50% nem? :D

Szerintem win-win csere lenne, a Kings ennél többet nem igazán kaphatna, a Celtics pedig végre szerezne egy FP-t Cousins személyében, aki jó korban is van.

Curry mellett azért említsük meg ezt az embert is:
https://youtu.be/ZWbB0XxtL5g" target="_blank
Top 10 játékos jelenleg.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 18:22:20

Kings része szerintem teljesen egyértelmű. Mindenkivel összerúgta már a port, szabadulnának is tőle meg nem is. Ennél jobb csomagot nem tudom tudna-e valaki adni. Gyakorlatilag egy lottery pick, mid round pick és használható Sullinger. Cousins lefog onnan lépni előbb utóbb, vagy elcserélik vagy végignézik, hogy elmegy. Ha nem idén akkor jövőre. Kérdés, hogy a vezetés mit akar és Karl mit akar.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.04. 18:04:41

Bob_Marley írta:Valaki szóljon már hozzá rajtam kívül is. :D Mi történt srácok?

Simmons felvetett egy érdekes kérdést. Kérdés a Kings csinálná-e a Celtics csinálná-e?
Is this a fair trade: D_Lee's expiring, Sullinger, unprotected '16 Nets 1st, and '16 Dal/Bos 1sts for Boogie?
Vélemények?

Erősítés kellene, megrohadunk a sok draftjogtól. :D Brooklyn joga főleg Jack sérülése után még érdekesebb lehet. DMC finoman szólva sem a kedvencem, de tehetsége megvan, Stevens már összekapart elveszett embereket (Turner, Jerebko) és a Celticsnél akkora hagyományok vannak és olyan emberek, hogy itt csak nem játszaná a kiskirályt. Egy Russell lenyom neki két tockost és megmutatja még nyolcvan évesen is hogy kell kosarazni. :D Én csinálnám, mert más elérhető ember nincsen, de más csinálná-e?
Kings ezt miért csinálná? Így ők maradnának fp nélkül. Nektek nyilván jól jönne, mert csak tényleg egy fp kell, és ismét számolni kell a Bostonnal.
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.04. 17:53:48

Belenéztem tegnap az Atlanta és a Bulls meccs első félidejébe is, de a stream is szórakozott, a meccs volt akkor még a legjobb, így inkább hagytam a francba.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.04. 16:51:46

Valaki szóljon már hozzá rajtam kívül is. :D Mi történt srácok?

Simmons felvetett egy érdekes kérdést. Kérdés a Kings csinálná-e a Celtics csinálná-e?
Vélemények?

Erősítés kellene, megrohadunk a sok draftjogtól. :D Brooklyn joga főleg Jack sérülése után még érdekesebb lehet. DMC finoman szólva sem a kedvencem, de tehetsége megvan, Stevens már összekapart elveszett embereket (Turner, Jerebko) és a Celticsnél akkora hagyományok vannak és olyan emberek, hogy itt csak nem játszaná a kiskirályt. Egy Russell lenyom neki két tockost és megmutatja még nyolcvan évesen is hogy kell kosarazni. :D Én csinálnám, mert más elérhető ember nincsen, de más csinálná-e?
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.02. 21:00:14

Ha valaki még nézné:
http://www.rojadirecta.me/goto/arenavision.in/av16
Kiváló minőségben lehet megnézni a remélhetőleg Celtics győzelmet. :D Kötelező a Nets, de a Lakers után már a fene se tudja milyen arcát mutatja a csapat.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.31. 07:06:46

kanty boldog lehet én szomorú, szép évet zártunk. :D Minden NBA fannak BÚÉK és mihamarabbi Boston bajnoki címet kívánok. :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.29. 23:09:49

Gondolom sokan látták, de azért ez megérdemli, hogy beszéljünk róla.
Michael Jordan says farewell to Kobe Bryant
Én azt a játékot, amit Bryant képviselt soha nem szerettem, de el kell ismerni, hogy 37 évesen még mindig odateszi magát és ezt viszont nagyon becsülöm benne. Jordan utáni éra egyik kiemelkedő játékosa volt, bajnoki címekkel, díjakkal. Ezeket pedig soha nem fogja már senki elvenni tőle.

Egy éra téged kezd véget érni, Nowitzki, KG, Kobe, Carter stb stb....

Bledsoe out of season, vajon ezzel lefőtt neki teljesen? Második térdműtéte, ami azért nem sok jót mutat, ráadásul ő sebesség nélkül hát....nagyon nehéz dolga lenne. Kíváncsi vagyok rá, de úgy érzem ezzel neki befuccsolt. :? És vajon merre indul el a Suns? Szerintem innentől ők Morrisért is picket akarnak és nem játékost, ez a szezon elment.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.12.29. 10:37:29

Curry az éjjel ismét 2k16-t tolt.
Amúgy nálam Miller lenne a befutó. Pont a higgadtság miatt.
Válasz küldése