Főleg annak tudatában lutri nálam még a bajnoki címük is, hogy nagyon keveset beszélünk róla, de a Spurs konkrétan talán még jobb is mint ők, s állítólag összese szoktak még rendesen.
És ha Whiteside-ot nem tömik ki egy zsíros szerződéssel és elkótyavetélik, az év marhái címet megkaphatják. Iszonyat mit védekezik az az ember...
Ezzel viszont nagyon nem értek egyet, mert hiába remek védő, azért ha maxot fog kapni azt nem biztos, hogy tartaniuk kell. Két féle irányvonalat képvisel most a liga, s lehet látni, hogy hiába van pl egy Jordan vagy egy Drummond de még talán írhatom Davist is (aki sokkal nagyobb támadópotenciállal bír mint mások) nem tudnak úgy sikeresek lenni körülöttük. De ott egy Bogut, aki szerintem nem rosszabb védő és ha nem egy Warriors struktúrában játszana, akkor megközelíthetné Whiteside stajait is akár. Szóval mérlegelniük kell, hogy mennyit ér meg nekik, de maxot szerinte nem ér. Mert az ugyan igaz, hogy szükség van egy jó védőcenterre, de nem elengedhetetlen, s picit gyengébb kiadással is lehet sikert elérni. Vagy akkor ott egy Ezeli, aki szintén tök jó, de lehetne még sorolni a neveket.Én is a jó center játék híve vagyok, s valakik ezt képviselik ligaszinten is, valakik extra small ballt. Mindenesetre Whitesidenak nincs akkor támadóarzenálja, amivel úgy lehetne számolni, hogy az maxot ér. Vagy legalábbis szerintem, center poszton spórol majdnem mindenki.
Felkeltem a Pistons ellenire, de hát minek.

Szégyen gyalázat volt, végig vezettünk, erre az utolsó negyedre totál szétestünk és még így is többször megvolt az esély az egyenlítésre. Nagyon fájó ez így, s rohadt bosszantó, hogy megint kisebb hullámvölgyben vagyunk és ezen a Keleten két vereség és már tizedik egy csapat.....Ha nyersz meg ugrasz előre hármat.

Befoghattuk volna az Indyt, erre a fenekünkben a Magic.