USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.13. 08:41:38

sergi1989 írta:ha philadelphia megcsipi az 5ik helyet akkor sztm clevlandet kiverheteik..

GO 76ers !!!!!!!!!!!!!

Sztem nem sok esély van rá..
Iguodala annyira azért nem jó játékos, hogy James ellen produkáljon...
Felső posztokon meg nem túl erős azért az Evans-Dalembert kettő.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.11. 14:59:12

Így van, GO Sixers!

De mekkora állat egy nagy meccs volt már Jesus a Denver-GSW! Iverson kitett magáért rendesen! Sült a keze. Szép meccs volt, jajj de jó, hogy nyertek!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
sergi1989
Capitá del Barça

2008.04.11. 14:47:29

ha philadelphia megcsipi az 5ik helyet akkor sztm clevlandet kiverheteik..

GO 76ers !!!!!!!!!!!!!
darmian
Jugador del Barça

2008.04.11. 14:22:09

hozta a Nuggets 8) 105–114
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.04.10. 14:39:59

Ha vki megtalálná a videót, h hogyan zsákolt át Jamison Garnetten, linkelje már be. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.09. 18:25:24

Most volt itt haverom,nagyon nagy Iverson fan,és ő is úgy titulálta,hogy ezen a meccsen fog eldőlni...

8.helyet kivéve szinte mind1,hogy ki milyen helyen végez,annyira sok körbeverés volt már amúgy is,talán a Dallas lóg ki a sorból,akik Kiddel a 0.5 feletti csapatokkal szemben 2-11es mutatóval állnak,ami elég tré :shock:

GO LAKERS :!: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.09. 16:42:51

Kőkemény lesz ez a GSW vs Denver párharc a playoffba jhutásért. Mondhatnám ugy is, hogy elő playoff.
Azért vicces, hogy keleten 6 csapat van 50% felett, míg nyugaton 10...

G.
California Love
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.02. 20:22:51

Slither írta:nba1.hu-n is megjött az áprilisi tréfa: :D
MJ újra a pályán!
2008. 04. 01. 14:16:38

Bármennyire hihetetlen, a 45 éves legenda még egyszer megpróbálja!
Már akkor lehetett sejteni valamit, amikor néhány héttel ezelőtt egyszer csak feltűnt a Bobcats edzésén. A hírek szerint annyira fellelkesült a néhány perc önfeledt játéktól, hogy az elmúlt hónapokban minden idők legkeményebb edzésprogramján van túl, amelyet mint mindig, most is Tim Grover vezetett.
Mivel a 23-as mez Jason Richardsoné, így MJ ismét 45-ösben fog pályára lépni, először holnap este Clevelandben, LeBron James ellen.
A visszatérésnek a Nike örül a legjobban, hiszen a kosáristen így a parkettán is megmutathatja, mire képes a Jordan XXIII, a Tinker Hatfield által tervezett jubileumi csodacipő.

1 rohadt idióta nyomorék [auto_cenzúra] megsértődött miatta...
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.02. 15:28:45

Huhh, megvan a Suns elleni visszavágó. A GSW meg kikapott, szal nyolcadik hely. Nagyon komoly lesz ez a végjáték. Félek hogy a playoffra elfogy az erő, ha ilyen gyilkos nehéz kötelező nyerni meccsek lesznek...nade még lehet playoff sem lesz ebből...

G.
California Love
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.04.02. 12:06:56

A Suns honlapján a tegnapi poén az volt, hogy a 43 éves Dan Majerle visszatér, a szezon végéig játszik ismét a csapatban :D Én örültem volna, mert nagy kedvencem volt még annak idején, amikor megszerettem a Sunst...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.01. 14:22:22

nba1.hu-n is megjött az áprilisi tréfa: :D
MJ újra a pályán!
2008. 04. 01. 14:16:38

Bármennyire hihetetlen, a 45 éves legenda még egyszer megpróbálja!
Már akkor lehetett sejteni valamit, amikor néhány héttel ezelőtt egyszer csak feltűnt a Bobcats edzésén. A hírek szerint annyira fellelkesült a néhány perc önfeledt játéktól, hogy az elmúlt hónapokban minden idők legkeményebb edzésprogramján van túl, amelyet mint mindig, most is Tim Grover vezetett.
Mivel a 23-as mez Jason Richardsoné, így MJ ismét 45-ösben fog pályára lépni, először holnap este Clevelandben, LeBron James ellen.
A visszatérésnek a Nike örül a legjobban, hiszen a kosáristen így a parkettán is megmutathatja, mire képes a Jordan XXIII, a Tinker Hatfield által tervezett jubileumi csodacipő.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.31. 16:31:28

grecki írta:
Frank Rijkaard írta:Mindenki mondja a Hornets ki fog fújni. Én is így gondoltam elég sokáig, de látva, hogy egész szezonban nagyon megy a szekér, és a nagyok ellen is nagyon szép a mérleg, azt mondom bármi lehet, persze csak akkor, ha ezúttal elkerülnek a fránya sérülések...
Nyugaton nagyon szoros a mezőny, még a playoffban is bármi megtörténhet, keleten kiemelkedik a Boston, Detroit kettős eddig.
De majd látjuk.
GO HORNETS! :wink:
Azért az Orlandóról ne tessék megfeledkezni... :)
Sztem kevés lesz a playoffban a tapasztalatuk meg a védelmük sem túl extra. Persze főcsoportdöntő talán összejöhet nekik.

KMart viszont eddigi legjobbját hozta!
Egyik nba1.uh-s fórumos már rögtön beírta, hogy K-MArt ismét aprít meg blabla, csak azt azért kifelejtette, hogy a GSW-nek még a Nuggetsénál is szarabb a védelme. Persze örültem a 30 pontjának! :)
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.30. 22:22:06

Frank Rijkaard írta:Mindenki mondja a Hornets ki fog fújni. Én is így gondoltam elég sokáig, de látva, hogy egész szezonban nagyon megy a szekér, és a nagyok ellen is nagyon szép a mérleg, azt mondom bármi lehet, persze csak akkor, ha ezúttal elkerülnek a fránya sérülések...
Nyugaton nagyon szoros a mezőny, még a playoffban is bármi megtörténhet, keleten kiemelkedik a Boston, Detroit kettős eddig.
De majd látjuk.
Azért az Orlandóról ne tessék megfeledkezni... :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.30. 19:43:26

Ezaz! Megvan a GSW elleni meccs! Anthony nem volt rossz, AI felejthető, KMart viszont eddigi legjobbját hozta! A lényeg most hogy megvan a meccs, és ezzel a 8. hely is egyenlőre. Ma játszik a GSW a Mavs ellen, hát nem is tudom, hogy nekünk melyik győzelme jönne jobban...
Talán inkább nyerjen a Dallas mert nekik nehezebb meccseik jönnek majd és Dirk nélkül!
Kemény, hogy nyugaton 5 meccsen belül van az első nyolc...

G.
California Love
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.30. 10:22:59

De majd látjuk.

Azt azért ne felejtsd el, hogy a csapat fontos tagjainak (Paul, West) nincs playoff tapasztalata, és Chandlernek sem túl sok...
Ez nagyon sokat számíthat!
És az is fontos, hogy kivel játszanak majd az első körben!
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.29. 11:40:40

Ezeket lessétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=qywHB4fLZEY

http://www.youtube.com/watch?v=n7wnpxsjcvg&NR=1

Az első az olyan Ronaldinhos jobbra nézek balra dobom volt, a második meg egy szép bedobás a fociban. Lehet AI mostanában a fociból merít? :lol: :lol:

G.
California Love
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.03.29. 11:34:23

Mindenki mondja a Hornets ki fog fújni. Én is így gondoltam elég sokáig, de látva, hogy egész szezonban nagyon megy a szekér, és a nagyok ellen is nagyon szép a mérleg, azt mondom bármi lehet, persze csak akkor, ha ezúttal elkerülnek a fránya sérülések...
De majd látjuk.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.29. 11:09:19

Hát gondolom mert a csapattársát faultolták durván és ki áll ő is mellette, de abban igazad van, hogy azért ütni felesleges volt, én is elítélem emiatt, ahogy meg is kapta a büntijét érte. Ennek ellenére sztem vannak nála unszimpatikusabb személyiségek is a ligában.

Más: Most gondolkodtam pont azon, hogy ha jól emlékszem Shaq mondta azt, hogy az NBA széggyene hogy egymás után kétszer Nash kapta az alapszakasz mvp-t, és elég vicces hogy most meg vele játszik a Sunsban...

G.
California Love
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.29. 10:29:09

Figy, ahhoz a balhéhoz neki semmi köze nem volt. Ment b. 20-30 ponttal a Nuggets, és JR akart egy nagyot zsákolni, erre Collins a Knicksből nyomott neki egy durva faultot. Ebből kezdődött a balhéz, de kérdem én, Anthonynak mi a [auto_cenzúra] köze volt ehhez? Minek ment oda "gizdulni", hogy ő ütni is mer?
ENNYI Szánalmas barom marad nekem már mindig...
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 21:02:32

Tudom h [auto_cenzúra] szezonja van, irtam is ezért, hogy ha akar akkor tud. Abban meg hogy nem akar védekezni az egész Nuggets az edző keze van benne leginkább. Nem véletlenül undorodnak Madridban ha meghallják Karl nevét. Nem egy nagy ész.
Nekem az a pofon nem volt mélypont, mert nem is lehet az, hisz nem volt előtte lejtő aminek lett volna a mélypontja, bár nem is igazán érdekelt Melo, sőt annyira most se, csak ha már AI ott van...

G.
California Love
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.28. 16:14:45

ŐŐŐ, idén Anthonynak [auto_cenzúra] szezonja van, elég, ha csak a tavalyihoz képest nézzük a statisztikáit... Majdnem 4 ponttal esett vissza a teljesítménye.
Sosem szerettem, de az a New York elleni pofon volt a mélypont, ahogy megütötte a nem tudom kit aztán mint egy nyomorék elszaladt... SZÁNALMAS. :?
Mellesleg védekezni nem hajlandó (mondjuk az egész Nuggets sem).
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 14:36:16

Atesz írta:Az a bajom, hogy Anthonyt rühellem, mint a 'mit is' ?! :D
Nemtom, szerintem Anthonyban nemnagyon van semmi ami miatt utálni lehetne olyan nagyon, mosolygós, egyáltalán nincs nagy arca, nem mellesleg pedig ha akar nagyon tud.
Pl most a Dallas ellen 32 pont 10 reb meg 8 asssist az nagyon szép!
Egyébként szerintem a playoffban a Denver jobb lesz ha bejut mint az alapszakaszban! New Orleanst kiverhetik, ha azok megnyerik Nyugatot. Nade majd meglássuk.
Am meg én csak AI miatt szurkolok a Nuggetsnak, am Phillys vagyok, de szerintem ez kiderült már.

Pistonshoz meg annyit, hogy ahogy mondták is nem kell egyéniben kiugróan teljesíteniük, de az átlagot minden meccsen hozni kell. Eddig ez jól megy, ha esetleg odajutnak, akkor a Boston ellen ezzel elcsíphetnek 2 meccset, talán kell majd a hetedik összecsapás is, de semmiképp nem hinném hogy nyernének, mert a Boston átlagot is hozza mindíg, és a trió egyike mindíg tud villantani pluszt is.

G.
California Love
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.03.28. 12:42:30

A Celtics a tegnapi tv-s (sport1) meccsen nagyon lemosta a Suns-t... Hát igen, elég ha a háromból (KG, Pierce, Allen) már kettő nagyon jól játszik, és az már elég...
Előre a TITOlusokért!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.27. 11:24:43

G-Jay írta:Keleten séta a Bostonnak.

G.
Hát, ahogy mrmonster is mondta, ehhez a Pistonsnak is lesz beleszólása. Remélem, azért a konferencia-döntő meglesz, onnan meg már minden összejöhet nekik. Már pedig miért ne jönne össze? :)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.03.27. 08:51:57

mrmonster írta:
G-Jay írta:Keleten séta a Bostonnak. Philly viszont ott van simán a playoffban eddig ennek örülök.

G.
Azért a Detroitnak is lesz hozzá egy-két szava, nem?
Nekem nincs kedvenc csapatom, de McGrady miatt "most éppen" a Houston-nak szurkolok. Ha nem lesznek ott a nagydöntőben, akkor egyértelműen keleti szurkoló leszek, ha a Celtics kerül be, nagyon nagy az Allen-Pierce-Garnett tengely.
Akikért (nagyon) nem vagyok oda: Spurs... pedig életem első baseball-sapkája Spurs-ös... és én vettem...
Lakers sem volt szimpi sosem (talán a "nagycsapat-effektus" miatt), de az tuti hogy Bryant korszakos zseni.

Abban sztem biztos lehetsz, hogy a Houston idén megint nem ér el semmi, mert hát Yao nélkül baromi, nehéz, és akármekkora játékos is McGrady ekkora terhet nem fog elbírni... Egy második kör már kijárna neki, nem szeretném megint sírni látni, bár talán még az is erős elvárás.

A Detroit erős, de nem tartom valahogy annyira erősnek, hogy kiejtse a Bostont.
Év elején mindenki lesajnálta Bostont, hogy igen nagyoin erős a kezdő, de a pad egy lószar.
Na most ehhez képest valami eszméletlen jól játszan a padról az emberek, és PJ Brown és Cassel érkezése, még tovább erősített ezen a dolgon. Cassel még így majdnem 0 évesen is képes 15 pontokat dobálni szinte bármikor, és könnyen lehet, hogy a playoffben a clutch pillanatokban ő lesz a pályán és nem Rondo.
PJ meg már nem az, aki volt, de Pollardhoz ( :lol: ) képest hatalmas előrelépés ő is.
Aki esetleg etűnhet a rájátszásban, az House, mert nekem pár Suns szurkoló mondta, hogy ott eltűnt eléggé...
Kép
Válasz küldése