Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
sergi1989 írta:ha philadelphia megcsipi az 5ik helyet akkor sztm clevlandet kiverheteik..
GO 76ers !!!!!!!!!!!!!
Slither írta:nba1.hu-n is megjött az áprilisi tréfa:![]()
MJ újra a pályán!
2008. 04. 01. 14:16:38
Bármennyire hihetetlen, a 45 éves legenda még egyszer megpróbálja!
Már akkor lehetett sejteni valamit, amikor néhány héttel ezelőtt egyszer csak feltűnt a Bobcats edzésén. A hírek szerint annyira fellelkesült a néhány perc önfeledt játéktól, hogy az elmúlt hónapokban minden idők legkeményebb edzésprogramján van túl, amelyet mint mindig, most is Tim Grover vezetett.
Mivel a 23-as mez Jason Richardsoné, így MJ ismét 45-ösben fog pályára lépni, először holnap este Clevelandben, LeBron James ellen.
A visszatérésnek a Nike örül a legjobban, hiszen a kosáristen így a parkettán is megmutathatja, mire képes a Jordan XXIII, a Tinker Hatfield által tervezett jubileumi csodacipő.
MJ újra a pályán!
2008. 04. 01. 14:16:38
Bármennyire hihetetlen, a 45 éves legenda még egyszer megpróbálja!
Már akkor lehetett sejteni valamit, amikor néhány héttel ezelőtt egyszer csak feltűnt a Bobcats edzésén. A hírek szerint annyira fellelkesült a néhány perc önfeledt játéktól, hogy az elmúlt hónapokban minden idők legkeményebb edzésprogramján van túl, amelyet mint mindig, most is Tim Grover vezetett.
Mivel a 23-as mez Jason Richardsoné, így MJ ismét 45-ösben fog pályára lépni, először holnap este Clevelandben, LeBron James ellen.
A visszatérésnek a Nike örül a legjobban, hiszen a kosáristen így a parkettán is megmutathatja, mire képes a Jordan XXIII, a Tinker Hatfield által tervezett jubileumi csodacipő.
Sztem kevés lesz a playoffban a tapasztalatuk meg a védelmük sem túl extra. Persze főcsoportdöntő talán összejöhet nekik.grecki írta:Azért az Orlandóról ne tessék megfeledkezni...Frank Rijkaard írta:Mindenki mondja a Hornets ki fog fújni. Én is így gondoltam elég sokáig, de látva, hogy egész szezonban nagyon megy a szekér, és a nagyok ellen is nagyon szép a mérleg, azt mondom bármi lehet, persze csak akkor, ha ezúttal elkerülnek a fránya sérülések...
Nyugaton nagyon szoros a mezőny, még a playoffban is bármi megtörténhet, keleten kiemelkedik a Boston, Detroit kettős eddig.
De majd látjuk.
GO HORNETS!
Egyik nba1.uh-s fórumos már rögtön beírta, hogy K-MArt ismét aprít meg blabla, csak azt azért kifelejtette, hogy a GSW-nek még a Nuggetsénál is szarabb a védelme. Persze örültem a 30 pontjának!KMart viszont eddigi legjobbját hozta!
Azért az Orlandóról ne tessék megfeledkezni...Frank Rijkaard írta:Mindenki mondja a Hornets ki fog fújni. Én is így gondoltam elég sokáig, de látva, hogy egész szezonban nagyon megy a szekér, és a nagyok ellen is nagyon szép a mérleg, azt mondom bármi lehet, persze csak akkor, ha ezúttal elkerülnek a fránya sérülések...
Nyugaton nagyon szoros a mezőny, még a playoffban is bármi megtörténhet, keleten kiemelkedik a Boston, Detroit kettős eddig.
De majd látjuk.
GO HORNETS!
Frank Rijkaard írta:Mindenki mondja a Hornets ki fog fújni. Én is így gondoltam elég sokáig, de látva, hogy egész szezonban nagyon megy a szekér, és a nagyok ellen is nagyon szép a mérleg, azt mondom bármi lehet, persze csak akkor, ha ezúttal elkerülnek a fránya sérülések...
De majd látjuk.
GO HORNETS!
Nemtom, szerintem Anthonyban nemnagyon van semmi ami miatt utálni lehetne olyan nagyon, mosolygós, egyáltalán nincs nagy arca, nem mellesleg pedig ha akar nagyon tud.Atesz írta:Az a bajom, hogy Anthonyt rühellem, mint a 'mit is' ?!
Hát, ahogy mrmonster is mondta, ehhez a Pistonsnak is lesz beleszólása. Remélem, azért a konferencia-döntő meglesz, onnan meg már minden összejöhet nekik. Már pedig miért ne jönne össze?G-Jay írta:Keleten séta a Bostonnak.
G.
mrmonster írta:Azért a Detroitnak is lesz hozzá egy-két szava, nem?G-Jay írta:Keleten séta a Bostonnak. Philly viszont ott van simán a playoffban eddig ennek örülök.
G.
Nekem nincs kedvenc csapatom, de McGrady miatt "most éppen" a Houston-nak szurkolok. Ha nem lesznek ott a nagydöntőben, akkor egyértelműen keleti szurkoló leszek, ha a Celtics kerül be, nagyon nagy az Allen-Pierce-Garnett tengely.
Akikért (nagyon) nem vagyok oda: Spurs... pedig életem első baseball-sapkája Spurs-ös... és én vettem...
Lakers sem volt szimpi sosem (talán a "nagycsapat-effektus" miatt), de az tuti hogy Bryant korszakos zseni.