mrmonster írta:G-Jay írta:Keleten séta a Bostonnak. Philly viszont ott van simán a playoffban eddig ennek örülök.
G.
Azért a Detroitnak is lesz hozzá egy-két szava, nem?
Nekem nincs kedvenc csapatom, de McGrady miatt "most éppen" a Houston-nak szurkolok. Ha nem lesznek ott a nagydöntőben, akkor egyértelműen keleti szurkoló leszek, ha a Celtics kerül be, nagyon nagy az Allen-Pierce-Garnett tengely.
Akikért (nagyon) nem vagyok oda: Spurs... pedig életem első baseball-sapkája Spurs-ös... és én vettem...
Lakers sem volt szimpi sosem (talán a "nagycsapat-effektus" miatt), de az tuti hogy Bryant korszakos zseni.
Abban sztem biztos lehetsz, hogy a Houston idén megint nem ér el semmi, mert hát Yao nélkül baromi, nehéz, és akármekkora játékos is McGrady ekkora terhet nem fog elbírni... Egy második kör már kijárna neki, nem szeretném megint sírni látni, bár talán még az is erős elvárás.
A Detroit erős, de nem tartom valahogy annyira erősnek, hogy kiejtse a Bostont.
Év elején mindenki lesajnálta Bostont, hogy igen nagyoin erős a kezdő, de a pad egy lószar.
Na most ehhez képest valami eszméletlen jól játszan a padról az emberek, és PJ Brown és Cassel érkezése, még tovább erősített ezen a dolgon. Cassel még így majdnem 0 évesen is képes 15 pontokat dobálni szinte bármikor, és könnyen lehet, hogy a playoffben a clutch pillanatokban ő lesz a pályán és nem Rondo.
PJ meg már nem az, aki volt, de Pollardhoz (

) képest hatalmas előrelépés ő is.
Aki esetleg etűnhet a rájátszásban, az House, mert nekem pár Suns szurkoló mondta, hogy ott eltűnt eléggé...