lacisac írta:bár a szezon már nagyon rég elment remélem ma odateszi magát a Kings.
én már évek óta nekik drukkolok ám mióta kikaptak 2003-ban a nyugati főcsoportdöntőben( Lakers ellen 3-4 hosszabbítás után) folyamatosan esnek vissza. nekem ők olyanok mint a Newcastle. a keretük alapján simán rájátszásban kéne lenniük mégse tudnak egyenletesen jó teljesítményt nyújtnai. Kevin Martin,Ron Artest, Brad Miller, Shareef Abdur-Rahim egytől egyig nagyszerű játékosok csak idén nem sikerült olyan meccset játszani amelyen legalább 1 nem lett volna sérült. Igaz Bibby elment a Hawksba de jött helyette 3 fiatal tehát a keret adott.
ha másnem győzzenek Stojakovic miatt aki évekig ontotta nálunk a triplákat és idén a Hornetsben is megy neki.(mondjuk az előző körben épp őket verték meg)
Szóval fejezzük be szépen ezt a nem túl szép szezont!
GO KINGS!!
ja és Kevin Martin megérdemelné a legtöbbet fejlődött játékos díját. 23.7es pontátlaga van,egész szezonban nagyszerűen játszott és vitte a csapatot,kár hogy a többiek nem tudták felvenni a ritmusát.bár Artest se játszott rosszul kevés meccse volt amit végigjátszott egészségesen
SZERKESZT!
S.
Eygáltalán nem playoff keret! Nyugaton 100%, hogy nem, de még keletne sem lenne az szvsz....
Rahim egy kiégett, ráadásul rossz térdő még fénykorában is rosszul védekező PF volt.
Artest kérdéses, hogy marad-e, mert kiléphet a szerződéséből, bár elvileg azt nyilakozta, hogy ezt nem fogja megtenni...Talán a legjobban védekező SF a ligában, illetve támadásban is ütős képes lenni. Alacsonyabb PF-eket is jól tudja fogni.
Brad Miller semmi extra, mármint nem rossz játékos, de ő is védekezésben elég halvány, viszont a középtávolija elég megbízható. (Utódja talán Spencer Hawes lehet majd.)
Udrihot idén csak statokból láttam, meg egy két Spurs meccsen, de elég jónak tűnik mióta ide került.
Miki Moore egy dobógép, ő is elég [auto_cenzúra] védő, bár ahhoz képest, hog mindenki azt hitte, hogy Kidd nélkül vissza fog esni a teljesítménye, elég jó szezont futott.
Kenny Thomas. pff No comment.
Akikre lehetne építkezni, mert fiatalok az Kevin Martin, illetve John Salmons.+Udrih, Hawes, Shelden Williams (hátha egyszer megmutatja az NCAA-ben ismert kemény védekezését.) Garica
Nekem ez nagyon soványnak tűnik.