Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem lesznek rossz csaták nyugaton, az tuti. Keleten viszont az első kört nagyon csendben lezavarják, a Boston valószínű nagyon kiosztja az Atlantát, Detroit is talán csak egyszer hibázik. Orlando - Toronto. Hát itt a Raptorsnak szurkolok, de sajnos nem lesz meg a bugi. Egy-két meccs azért meglesz szerintem nekik is. Cleveland is simán hozza majd.Game90 írta:Boston - Atlanta
Detroit - Philadelphia
Orlando - Toronto
Cleveland - Washington
LA Lakers - Denver
New Orleans - Dallas
San Antonio - Phoenix
Utah - Houston
Szerintem a LAL simán hozza a Denver ellen, AI ide vagy oda.Game90 írta:Playoff:
LA Lakers - Denver
New Orleans - Dallas
San Antonio - Phoenix
Utah - Houston
lacisac írta:bár a szezon már nagyon rég elment remélem ma odateszi magát a Kings.
én már évek óta nekik drukkolok ám mióta kikaptak 2003-ban a nyugati főcsoportdöntőben( Lakers ellen 3-4 hosszabbítás után) folyamatosan esnek vissza. nekem ők olyanok mint a Newcastle. a keretük alapján simán rájátszásban kéne lenniük mégse tudnak egyenletesen jó teljesítményt nyújtnai. Kevin Martin,Ron Artest, Brad Miller, Shareef Abdur-Rahim egytől egyig nagyszerű játékosok csak idén nem sikerült olyan meccset játszani amelyen legalább 1 nem lett volna sérült. Igaz Bibby elment a Hawksba de jött helyette 3 fiatal tehát a keret adott.
ha másnem győzzenek Stojakovic miatt aki évekig ontotta nálunk a triplákat és idén a Hornetsben is megy neki.(mondjuk az előző körben épp őket verték meg)
Szóval fejezzük be szépen ezt a nem túl szép szezont!
GO KINGS!!
ja és Kevin Martin megérdemelné a legtöbbet fejlődött játékos díját. 23.7es pontátlaga van,egész szezonban nagyszerűen játszott és vitte a csapatot,kár hogy a többiek nem tudták felvenni a ritmusát.bár Artest se játszott rosszul kevés meccse volt amit végigjátszott egészségesen
SZERKESZT!
S.
Tavaly is 20.2-es volt az átlaga, szóval még versenyben sem lehet a MIP-díjért.lacisac írta: ja és Kevin Martin megérdemelné a legtöbbet fejlődött játékos díját. 23.7es pontátlaga van,egész szezonban nagyszerűen játszott és vitte a csapatot,kár hogy a többiek nem tudták felvenni a ritmusát.bár Artest se játszott rosszul kevés meccse volt amit végigjátszott egészségesen
Küldhetek majd neki egy bizsut innen az Ecseriről... Ugyanis a ríl aranygyűrűket a Phoenix fogja megnyerni! Legalább is nagyon remélem!Slither írta: Gyűrűt KG-nek!
Azért sajna nem verhetettlenek,hisz megannyi megelepő vereséget szenvetdünk ilyen Portlandektől,meg még rájátszásban sem szereplő csapatoktólVarga Tamás írta:Sacramento Kings - NO Hornets 94-91.
Már a LAL a konferencia-első Nyugaton. Van két meccsük, ha nyerik, ők kezdhetik első helyről a rájátszást. Odom-Bynum-Bryant-Gasol-Fisher: verhetetlennek tűnnek, és akkor még ott vannak a cserék, akik közül ketten minden meccsen jók lehetnek 10-15 pontra a nagyok mellett. Hiába a Boston remeklése Keleten, szerintem nyugati parti lesz az NBA-bajnok.
Go LAL!
Varga Tamás írta:Sacramento Kings - NO Hornets 94-91.
Már a LAL a konferencia-első Nyugaton. Van két meccsük, ha nyerik, ők kezdhetik első helyről a rájátszást. Odom-Bynum-Bryant-Gasol-Fisher: verhetetlennek tűnnek, és akkor még ott vannak a cserék, akik közül ketten minden meccsen jók lehetnek 10-15 pontra a nagyok mellett. Hiába a Boston remeklése Keleten, szerintem nyugati parti lesz az NBA-bajnok.
Go LAL!
Szerintem kettő se. A Detroit tavaly is kisöpörte az Orlandot, pedig ők sztem erősebbek voltak a jelenlegi Sixersnél...már felesleges is erről beszélni mert a mai vereség miatt valszeg detroit vagy orlando lesz belőle!amin kb sajnos csak két meccs megnyerésére van esélyünk !![]()