nzxtpo írta:PCsabi írta:Damian Lillard Carries the Trail Blazers Past the Thunder:
https://youtu.be/dmxwSTpR7gY" target="_blank
Dame megnyomta a Steph Curry-gombot.
Én mindig is kedveltem, érdekes kérdés, hogy ő meddig marad, vagy mi fog kialakulni Portlandban a következő szezonokban. Sokszor besülnek ilyen "egyszemélyes hadsereg" játékosok új csapatban, amikor nem ő rájuk építik az egész támadást, de ő azért már megmutatta, hogy tud normális csapatban is játszani.
Csak nem tud védekezni.

Tudom-tudom Paytonnal edzett stb stb, de konkrétan kettő darab gyengébb ember van a ligában a posztján defesive rating plus minus kategóriában. Gary Neal és Zach Lavine. Én Lillardra nem építenék bajnokcsapatot.
GB meccs kemény volt, DeSean Jackson szépen megadta a momentumot......Csak idegenbeli győzelmek születtek, azért ez sem mindennapi.
Patriots-Chiefs
Na ez érdekes lesz, sok a sérült a NE-nélés a Chiefs védelem nagyon jó. Remélhetőleg Bradynek is odapörkölnek, én a Kansasnaek szorítok.
Arizona-Packers
Én megint kiejtem a GB-t.

Nemrég volt egy mészárlás meccs kettejük között, ha nem is akkora különbséggel, de nyerni fog szerintem a Cardinals
Carolina-Seattle
Ezt megtippelni se lehet szerintem. Mindenki végig várta mikor durran ki a Panthers, de csak nem akartak. Elég savanyú lenne ha most a Po-ra történne ez meg, de hát a Seahawks nem hiába volt ott a legutóbbi két döntőben. Lynch játéka azért kéne, talán a rutin miatt őket mondom. Viszont Cam Newton idei szezonja brutál erős.
Denver-Pittsburgh
Itt meg hiába hazai pálya és magaslati levegő, valamiért nekem ez a Steelers annyira olyan, hogy valahogy mindig továbbvergődnek, hogy itt is meglepetést érzek.
Végül is, most is csak egyre mondtam hazait.

Meglátjuk, jó csaták várhatóak.