USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2016.01.13. 21:02:55

Bob_Marley írta:Ráadásul All timeról beszélünk és Currynek van 2 igazán kiemelkedő éve.
Mintha én írtam volna :)

Top 10 SG:
1. Michael Jordan
2. Kobe Bryant
3. Jerry West
4. Dwyane Wade
5. Clyde Drexler
6. Allen Iverson
7. George Gervin
8. Ray Allen
9. Reggie Miller
10. Earl Monroe
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.13. 12:41:22

Magic megkérdőjelezhetetlen, de Curry nem is irányító. :D Mármint "rendes" kosárlabdában ő klasszikus bedobó játékos és nem irányító. Elég csak megnézni, hogy mit játszanak. Felhozza, egy zárás és passzol majd fut tovább hogy kijöjjön a zárásból és tempó előnye legyen. És vagy rádobja vagy megy tovább ez a játék, addig amíg nem lesz üres helyzet. Klasszikus irányító meg pl egy Rondo vagy Paul, aki a labdával a kezében dolgozik. Curry nálam sem lenne tízben. Ráadásul All timeról beszélünk és Currynek van 2 igazán kiemelkedő éve. Azért itt olyanok vannak rajta kívül, akik nem hogy kettő de 12 évig voltak elitek.

Boston meg. :D
Olyan gödörben vagyunk mint elég régóta nem...Mikor egy Knicks megver az már a vég....Ráadásul 120 pontot kapni úgy tőlük, hogy Anthony megsérül. :D Az új évben, valami gyalázat amit művelünk. Elment a Pistons meg a Memphis ellen úgy hogy vezettünk bőven. Elment a Lakers meg a Brooklyn ellen, ezeket nem is kommentálnám. Felkelni sincs kedvem, ez a Knicks elleni azért már tényleg mindennek a legalja.

LA-ben NFL, mindig mondogatták, jó lehet az. St Louisban úgy tudom nem mozgatta meg annyira az embereket a dolog. Jah és veb örülhet, hogy nem a Chargers lett a "szenvedő" fél. :D Róluk is erősen pletykálnak, hogy költöznek San Diegoból.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.13. 12:31:14

kanty írta: NBA:
Az ESPN összedobta az All-time irányító listáját.
http://espn.go.com/nba/story/_/page/nba ... uards-ever" target="_blank

Azért Curry kicsit elől van szerintem - még úgyis, hogy imádom a csávót. Gondolom Bob lefejelte a monitort, amikor meglátta. :D
Én Curry fan vagyok,de szerintem is túlzás.
Még 10be se biztos hogy beraknám, de Paul is túlzottan elől van, nálam Nash előzné mindenképpen,de szerintem Kidd is.
De Parkert is lehet előbb betenném most top 10be mint Curryt és Pault, vagy Paytont.
Currynek megvan az esélye,hogy ilyen előkelő helyen legyen majd egyszer, de most még nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2016.01.13. 12:07:23

csababarca írta:LA és nfl?
Erről a Törtetők c. sorozat jut eszembe, Ari Gold akart oda egy csapatot, csak válásba keveredett, az nfl meg kihátrált, mert nem tűrik a botrányt :mrgreen:
Érdekes lesz.

Boston meg kikapott a Knickstől, ezek a vereségek nagyon nem hiányoznának.
Pedig Ari Gold a legnagyobb arc a világon. :D
Én örülnék, sőt drukkolnék a csapatnak (ugye a Lakers miatt LA nekem szimpi), remélem összejön.
Amúgy meg a teltház nem mindenhol garantált, a kisebb csapatok meccsein azért elég sokszor félház körül van a nézőszám.

NBA:
Az ESPN összedobta az All-time irányító listáját.
http://espn.go.com/nba/story/_/page/nba ... uards-ever" target="_blank

Azért Curry kicsit elől van szerintem - még úgyis, hogy imádom a csávót. Gondolom Bob lefejelte a monitort, amikor meglátta. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.13. 11:39:08

LA és nfl?
Erről a Törtetők c. sorozat jut eszembe, Ari Gold akart oda egy csapatot, csak válásba keveredett, az nfl meg kihátrált, mert nem tűrik a botrányt :mrgreen:
Érdekes lesz.

Boston meg kikapott a Knickstől, ezek a vereségek nagyon nem hiányoznának.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.01.13. 11:05:44

mit szóltok, hogy LA-ban újra lesz NFL csapat? :D

kíváncsi vagyok meddig húzza a rams, nem véletlen, hogy eddig egy csapat sem tudott tartósan megragadni.... vmi rejtélyes oknál fogva ott mindenki UCLA, meg USC meccsekre jár :D ... vhogy van egy olyan sejtésem hogy 2/3 ház sem lesz a 90 ezres coliseumban...

amugy elég korrekt kis kuckót húznak fel 2019-re :D

http://www.trbimg.com/img-550c71a5/turb ... 8/1198x674" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.11. 23:01:41

Ott is vannak bajok :mrgreen:

A Sacramento Kings irányítója, Rajon Rondo olyan mentor lett DeMarcus Cousins számára, amilyen Kevin Garnett volt neki pályafutása elején. Rondo David Aldridge-nek (nba.com) azt nyilatkozta, hogy ki tudja, hol lenne most, egyáltalán a ligában lenne-e, ha anno Garnett és Doc Rivers nincsenek mellette. Az egyik oka az volt, hogy a Kingshez szerződött, hogy Cousinsszal akart játszani már vagy 4-5 éve. A játékmester szerint Cousins a liga legjobb magasembere, és ha egy kicsit jó irányba terelgetnék, akkor még nagyobbat léphetne előre játékban. Nagyon élvezi a közös munkát, mert a center állítólag hallgat rá, elfogadta Rondót mentoraként.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.11. 18:51:49

nzxtpo írta:
PCsabi írta:Damian Lillard Carries the Trail Blazers Past the Thunder:
https://youtu.be/dmxwSTpR7gY" target="_blank
Dame megnyomta a Steph Curry-gombot.
Én mindig is kedveltem, érdekes kérdés, hogy ő meddig marad, vagy mi fog kialakulni Portlandban a következő szezonokban. Sokszor besülnek ilyen "egyszemélyes hadsereg" játékosok új csapatban, amikor nem ő rájuk építik az egész támadást, de ő azért már megmutatta, hogy tud normális csapatban is játszani.
Csak nem tud védekezni. :D Tudom-tudom Paytonnal edzett stb stb, de konkrétan kettő darab gyengébb ember van a ligában a posztján defesive rating plus minus kategóriában. Gary Neal és Zach Lavine. Én Lillardra nem építenék bajnokcsapatot.

GB meccs kemény volt, DeSean Jackson szépen megadta a momentumot......Csak idegenbeli győzelmek születtek, azért ez sem mindennapi.

Patriots-Chiefs
Na ez érdekes lesz, sok a sérült a NE-nélés a Chiefs védelem nagyon jó. Remélhetőleg Bradynek is odapörkölnek, én a Kansasnaek szorítok.
Arizona-Packers
Én megint kiejtem a GB-t. :D Nemrég volt egy mészárlás meccs kettejük között, ha nem is akkora különbséggel, de nyerni fog szerintem a Cardinals
Carolina-Seattle
Ezt megtippelni se lehet szerintem. Mindenki végig várta mikor durran ki a Panthers, de csak nem akartak. Elég savanyú lenne ha most a Po-ra történne ez meg, de hát a Seahawks nem hiába volt ott a legutóbbi két döntőben. Lynch játéka azért kéne, talán a rutin miatt őket mondom. Viszont Cam Newton idei szezonja brutál erős.
Denver-Pittsburgh
Itt meg hiába hazai pálya és magaslati levegő, valamiért nekem ez a Steelers annyira olyan, hogy valahogy mindig továbbvergődnek, hogy itt is meglepetést érzek.

Végül is, most is csak egyre mondtam hazait. :D Meglátjuk, jó csaták várhatóak.
Kép
Kép
Kép
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.11. 18:18:14

PCsabi írta:Damian Lillard Carries the Trail Blazers Past the Thunder:
Én mindig is kedveltem, érdekes kérdés, hogy ő meddig marad, vagy mi fog kialakulni Portlandban a következő szezonokban. Sokszor besülnek ilyen "egyszemélyes hadsereg" játékosok új csapatban, amikor nem ő rájuk építik az egész támadást, de ő azért már megmutatta, hogy tud normális csapatban is játszani.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
PCsabi
aka Game90

2016.01.11. 18:04:30

Damian Lillard Carries the Trail Blazers Past the Thunder:
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.11. 12:09:09

Seattle mi meccsen nyert :o , meleg volt a pite, ennél simább kezdésre számítottam, a sajtfejűek is továbbmentek viszonylag pont gazdag meccsen, a következő kör már igen jó lesz. ;)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 16:35:17

MichaaBee írta:https://www.facebook.com/warriors/video ... 886407526/
5 méteres környezetében nem volt védő... :D
Ha Rondo padon van, kirúgta volna a lábát. :mrgreen:

Lynch nincs, hó sincs, de hideg azért van!

Eddig elég sok a hiba a Seahawksnál, de 3:0 így is a hátrány, ami természetesen semmi. Lejárt idők, rossz passzok, elcsúszás. Remélhetőleg lesz ez jobb is.

Rossz hátraadott labda és mégis nagy játékot hoz össze Wilson.

És már vezet is a Seattle!!!!10-9

És egy sima egyszerű 20+ yardos FG-t ront Walsh. :D És eddig brutálisan jól rúgta őket, de zen elment.
A Seahawks védelme megint fantasztikus volt, Panthers-Seahawks meccs nagyon várós. Mindkettőt szeretem, mindkettő védelme elit kategória, hatalmas harc lehet majd.
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.01.10. 16:20:54

https://www.facebook.com/warriors/video ... 886407526/
5 méteres környezetében nem volt védő... :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 16:20:23

csababarca írta:
Bob_Marley írta:Na a Bengalst ismételték. :D Bernardot is hogy eltüntették. :D Ha van lehet nem Hill fut és így tovább. A vége meg. :D Fegyelmezetlenség volt, Isten nem ver bottal, ki is kaptak.
Burfict amit csinált a végén...pozitív hős lehetett volna, ha Hill nem bénázik...így meg negatív hős lett, annak az ütközésnek semmi értelme nem volt...aztán a másik még oda is pofázik később. Csak magukat okolhatták.

Redskinst nem ismerem, mmint idén nem láttam őket, de így kíváncsian várom, ha valóban jók, pláne otthon játszanak.
90 óta nem nyertek meccset a Po-ban, igazi átok van rajtuk. :D

Steelers meg annyira adná, hogy amolyan Giants módján eljutna jó sokáig. Épphogy beestek a PO-ba, Big Benn többször volt sérült mint nem. Wildcard meccs, fordít az ellenfél, Big Ben megint lesérül, majd konkrétan nem tud hosszút dobni és mégis továbbjutnak. :D

Redskins are 6-2 at home and have won 7 of their last 10 games.
Washington Redskins QB Kirk Cousins" 74.7% completion percentage at home this season is the highest ever in an NFL season, according to Elias.
At home this year Kirk Cousins has completed 75% of his passes and thrown 13 td's to only 2 Int's.
Nem rosszak otthon na. :D Nekik van a legnagyobb esélyük talán hozni a hazai pályát. Eddig volt két idegenbeli siker és szerinte a Seahawks is hozni fogja.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.10. 15:52:29

Nekem is hihetetlen, szemünk előtt íródik történelem, az ilyet mindig szeretem :)

Játék a számokkal.
Most 35-2vel állnak. 37 meccset toltak le.
Van még 45 meccsük vissza nekik.
72-10 a Bulls rekordja.
Na akkor a GSW hátralévő meccsein kell,hogy egy 37-8at csináljon. Ez nem lehetetlen, bár még játszanak 6-7 meccset a Cavs,Spurs,OKC fogattal összesen, de nullára nem fogják ezeket sem elbukni.

Persze ez találgatás, de akár összejöhet nekik a rekordbeállítás. De ez soktényezős, és érdemben majd márciusban lehet erről beszélni szerintem, és találgatni. Ha addig 5-7 bukott meccsnél állnak csak, akkor úgy érdekessé válhat a buli 8)
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.10. 15:31:23

csababarca írta:Kansas meccs nagyon sima volt, Texans nem volt ellenfél.
De, hogy 0-ra verjék őket, még akkor is ha nagy szériában vannak. :roll: Bárkinek okozhatnak fejtörést idén.
NBA-ban újabb GSW win, Curry most a régi volt, dupladupla, 50% feletti FG, 57%os triplával, not bad.
Nekem ez a sztori meg még mindig hihetetlen... 35-2, még 6 győzelem, és már tuti az 50%-os arány, na nem mintha kérdés lett volna akár szezon elején :)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.10. 15:16:20

Bob_Marley írta:Na a Bengalst ismételték. :D Bernardot is hogy eltüntették. :D Ha van lehet nem Hill fut és így tovább. A vége meg. :D Fegyelmezetlenség volt, Isten nem ver bottal, ki is kaptak.
Burfict amit csinált a végén...pozitív hős lehetett volna, ha Hill nem bénázik...így meg negatív hős lett, annak az ütközésnek semmi értelme nem volt...aztán a másik még oda is pofázik később. Csak magukat okolhatták.

Redskinst nem ismerem, mmint idén nem láttam őket, de így kíváncsian várom, ha valóban jók, pláne otthon játszanak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 14:53:01

Na a Bengalst ismételték. :D Bernardot is hogy eltüntették. :D Ha van lehet nem Hill fut és így tovább. A vége meg. :D Fegyelmezetlenség volt, Isten nem ver bottal, ki is kaptak.

Redsknis otthon azért elég jó, mondjuk a rutin sokat fog jelenteni és ez a Packers felé billenti a mérleg nyelvét.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.01.10. 12:49:50

Kansas meccs nagyon sima volt, Texans nem volt ellenfél.

Bengals meg hogy kapott ki...szegények, megcsinálják a nagy fordítást, erre elrontják a végét, pedig minden nekik állt. :roll:
Ma Seahawks-GB továbbjutást tippelek, nem szeretem a Packerst de meglepne ha kiesnének.

NBA-ban újabb GSW win, Curry most a régi volt, dupladupla, 50% feletti FG, 57%os triplával, not bad.
Pistons is nyert, Drummond dupladupla,de most visszafogottan csak 11 pattanóval... :D
Remélem helyet kap az allstar gálán, teljesítményével kiharcolta szerintem.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.10. 12:29:04

Elkezdődött a Po és semmi tippelgetés meg ilyenek? :D Tegnapiból az elejét láttam, így indult a Po. :D
https://www.youtube.com/watch?v=nVMjG_Ks1Zg
Chiefs várható volt és a Dalton nélküli Bengals ugyan jól tartotta magát, de nyert a Steelers.

Szóval eddig jött a papírforma na de ma. :D Vikings-Seahawks, nagyon szurkolok a Seattlenek, tuti jó kis meccs lesz, Remélem a hó is fog esni. :D Redskins-GB, itt pedig a Skins mióta nézem az NFL-t 99%-ban gyenge volt, így nekik szorítok és amúgy sem szeretem a Packerst.

Összességében miután a Baltimore hamar elszállt a Bears pedig a végén, így marad a "bandwagon". Idén Panthers mozdonyra szálltam fel a PO-ra. Seahawksot is szeretem s ugyan hatodik kiemeltek, de a szezon végére kezdtek belejönni. Cardinalst is meglehet verni ha úgy alakul, de előtte még a nagyon nehéz Minnesota elleni meccs.
Kép
Kép
Kép
zalazs88
Barça B

2016.01.09. 22:26:14

sziasztok :)
esetleg tudna vki adni egy linket ahol nézhetném a ma esti nfl meccseket?

köszi a segítséget :)
nzxtpo
Capitá del Barça

2016.01.09. 14:43:17

PCsabi írta:How Draymond Green Racks Up Assists:
https://youtu.be/45ZF73C4e5g" target="_blank
Hajnalban ismét hozott egy tripla duplát, várom már nagyon a Spurs elleni meccsüket.
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.01.09. 13:46:56

Boban Marjanović and his wife:
KATT
PCsabi
aka Game90

2016.01.07. 20:29:44

How Draymond Green Racks Up Assists:
https://youtu.be/45ZF73C4e5g" target="_blank
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.01.07. 13:32:27

csababarca írta:
Bob_Marley írta:Főleg annak tudatában lutri nálam még a bajnoki címük is, hogy nagyon keveset beszélünk róla, de a Spurs konkrétan talán még jobb is mint ők, s állítólag összese szoktak még rendesen. :D
Igen igen, de szerintem még mindig reálisabb bajnoki címet nyerni a GSW-nek,mint a csúcsot megdönteni...nem tudom megmagyarázni,de így érzem. :)

Spurs is embertelen, ma 8an dobtak kétszámjegyű pontot... :shock: Nah és nálunk biztos nem lesz semmilyen rekordhajhászás, Popovich kiülteti őket akár egész március-áprilisra ha kell...(túlzás nyilván)
Szóval nagyon kemények ők is, mostmár belenézek egy-egy meccsükbe lassan, megéri.

jan 25 GSW-SAS, várós. Bár addig még sok víz lefolyik, de mindkét csapatnak a legnagyobb erőpróbája lesz.
Persze hogy reálisabb, nem is így értettem, hanem valahogy azt akartam illusztrálni, hogy se a Bulls rekord se a tükörsima bajnoki címük nem olyan közeli, hogy ne gondolhatnának a jövőre. Nyilván ők jobban tudják, de Popovich jó példa volt pl, ő már rég tuti leültette volna., DNP-OLD . :mrgreen:

Most olvasom, McCollum, édes Istenem. :D Tehát azért, amikor azt hisszük, hogy valami csak kis hazánkban és amatőr ligákban fordul elő, akkor jön egy Cherisev meg most egy McCollum. :D
Ma hajnalban ritkán látott bakit vétett a Portland TrailBlazers. Egy adminisztrációs hiba miatt CJ McCollum lemaradt a meccsre nevezettek listájáról, így nem léphetett pályára a Los Angeles Clippers elleni mérkőzésen. A találkozó után Terry Stotts vezetőedző teljes felelősséget vállalt a történtek miatt, hiszen aláírta a nevezetteket, de nem vette észre a hibát, nem olvasta el a lapot. Később rájöttek a gondra, azt hitték időben, de aztán kiderült, hogy mégsem, így McCollum az inaktív listára került. A dobóhátvéd annyit mondott, hogy túllépett már a dolgon.

A helyszínen volt egyébként a játékvezetői testület elnöke, Don Vaden is, és elég sokáig tanakodtak, hogy akkor mégis mi legyen - a Blazers próbálta menteni a menthetőt. A liga szabályai alapján felajánlották a Clippers edzőjének, Doc Riversnek, hogy megengedheti, hogy McCollum pályára lépjen, de ő lemondott a lehetőségről. A Clippers szakmai stábja még fél órával a meccs előtt is próbálta kideríteni, mi történik, de Rivers szerint tudták, hogy nem lehet megváltoztatni a szabályokat, ez már velük is előfordult - nem az ő hibájuk, hogy a Blazers nem figyelt. Rivers egyébként az utóbbi két idényben kétszer is vétett ugyanilyen bakit, mint kiderült.

Whitesidehoz meg még annyit, hogy állítólag vannak vele komoly fegyelmezési gondok is, ennek türkében sem no brainer megtartani.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése