Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valószínűleg, hogy egy másik gárda, de úgy összességében nem lehet rájuk panaszom. Gyakorlatilag mindent közvetítenek : NHL, Spanyol kosár play-off-ját, motorsportokat, teniszt, focit, ebből elég sok ligát is nyomnak. Szó, mi szó, a programjuk valszeg más, mint a Ti Sport Klubos programotok, de nagyon széleskörű, és a kommentátorokra se lehet panaszom, esetleg csak annyi, hogy nem magyar ajkúak, de ezzel is elboldogulokKrojf írta: Nálatok nincsen legalább DigiTv?
Szegény barétom!!!
Sportklub meg az NHL?
Akkor ez egy másik gárda lehet...
K.
Nálatok nincsen legalább DigiTv?Primitive írta:Köszönöm a segítségetKrojf írta: Élőben 01:45-től a Sport2-n, felvételről 17:15-től a Sport1-en!
Az ESPN America is adja élőben, valamint 13:00 és 20:00 idején
felvételről.
K.Viszont, mint szerbiai lakos nincs Sport1-em, és a másik adóm se. Ettől függetlenül nyomja a helyi Sport Klub is a meccset, meg szerintem felvételről is menni fog a holnapi nap folyamán.
De még egyszer köszönöm, hogy informáltál
Köszönöm a segítségetKrojf írta: Élőben 01:45-től a Sport2-n, felvételről 17:15-től a Sport1-en!
Az ESPN America is adja élőben, valamint 13:00 és 20:00 idején
felvételről.
K.
Élőben 01:45-től a Sport2-n, felvételről 17:15-től a Sport1-en!Primitive írta:Ma fent kéne maradni megnézni a Stanley Kupáért vívott csatát, de lehet, hogy csak felvételről nézem meg.
Jó meccs volt az első felvonás. Az első harmadban volt jó sok fightRemélem a Pingvinek éjjel alakítanak egy szépet, nagyon fiatal, és szimpatikus csapatuk van, bár a Detroit hihetetlenül jól tolja a dolgokat.
Lindström felépülése nagyon sokat segített nekik, nagyon jó kis playa.
Hajrá Pittsburgh
Én.Fecooo írta:itt mindenki az LAL sikeréért szorít...nagyon helyesen
kíváncsi vagyok, van-e, aki a másik oldalon áll
Fecooo írta:itt mindenki az LAL sikeréért szorít...nagyon helyesen
kíváncsi vagyok, van-e, aki a másik oldalon áll
Hát nagyon Remélem.Varga Tamás írta:No, a Magic kiverte a Clevelandet, ez nagyon király!
http://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/d ... 38859.html
Nem mondom, hogy egyszerű menet lesz, de egyértelműen a LAL az esélyese a párharcnak! Bryant fiú Phil papával és Gasol toronnyal megoldja!
GO LAKERS!
Ez főleg tavalyelőtt volt, mikor a Cleveland a Spurstől kapott ki a döntőben. A Cleveland sajnos nagyon erős és jó igazolásaik voltak, nem csak Jamesről szól ez a csapat, mint akár tavaly, akár két éve. Mo Williams talán Billups kivételével az év igazolása volt. Ha ők ketten jó napot fognak ki, akkor bárkit meg tudnak verni. A Lakerssel pedig a az a bajom,hogy a kiegészítő emberek nem azt hozzák, amit tudnak és nem elég erősek Kobe postján kívül egyik poszton sem. Mint csapat erősek, de egyéni képességeket nézve talán a Denver is erősebb. Ez látszik is a meccseken, megmondom őszintén, h én Boston szurkoló vagyok és amondó is vagyok, hogy a tavalyi Bostonnak most sem lenne ellenfele. Sajnos sok volt a sérült és Poseyt nem kellett volna eladni. Én úgy érzem, hogy a Cleveland lesz a bajnok, de meglátjuk, ne legyen igazam. Bár nekem nagyon tetszik ez az Orlando is, Jammer Nelsonnal talán jó esélyük lett volna, így ki fognak esni ebben a körben, mondjuk 4-3-al. A Denver-Lakers csata szintén 4-3 lesz,de ott nem vagyok biztos abban, hogy ki jut tovább. Billups és kobe a két döntő faktor, a hetedik meccsen valszeg az fog dönteni melyikük van jobb passzban.Fecooo írta:nekem mind1 ki lesz az ellenfél, a lényeg, h a végén Kobe-ék nyerjenek
James egymaga képtelen bajnoki címet nyerni a csapatának, ez tavaly már bebizonyosodott...