Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen erre gondoltam én is, nagyon jól rendbe szedték ezt a kocsit szerencsére.ozsimiki írta:Valahogy kicsit értelmetlen amit írtál..Atesz írta:Jólvan Schumi holnap is nyerni fog, de legalább több pontot fog szerezni, mint Alonso![]()
Na de a lényeg,(amire te is gondoltál szerintem) hogy több pontot kell szerezni,mint Alonso!
Dobógó,ha nehezen is de meg lesz szerintem,csak legyünk már túl a rajton...![]()
Elképesztő erő van a Ferrariban,dehát a mi kis hazánkban lehetetlen előzni,viszont ott a célegyenes....,ekkora gyorsasági fölénnyel csak legyűr 1-2 (11![]()
) pilótát!
Óriási verseny lesszGO SCHUMI
Az esetek kilencven százelékán nem nagyon akarta,most se fogjabarca99 írta:Ha a technika is úgy akarja hnap Kimi lesz a No. 1!
Tudod, ő is EMBER, te is az vagy,mindenki tud hibázni,nagy hiba volt az tény,de nézdd meg így is 4 srác van köztük,és Schumi kumma gyorsMelkor írta:Messzemenőkig kihasználta!ozsimiki írta:Schumi VÉRPROFI!
Ki fogja használni ismért Alonos marhaságát![]()
![]()
GO SCHUMI![]()
![]()
![]()
"vérprofi"looool
Valahogy kicsit értelmetlen amit írtál..Atesz írta:Jólvan Schumi holnap is nyerni fog, de legalább több pontot fog szerezni, mint Alonso
na tessék....Vito írta:tessék:
A versenybíróság magához hivatta Michael Schumachert és Fernando Alonsot a harmadik szabadedzést követően. A felügyelők úgy vélik, hogy a címvédő és a hétszeres világbajnok a piros zászlós figyelmeztetés ellenére előzött. Hamarosan döntés is születik az ügyben. Nem kizárt, hogy Fernando követően Schumi is hátrányos pozícióból vághat neki a Magyar Nagydíjnak. Alonso esetében egy újabb büntetés akár az utolsó rajtkockát is jelentheti.
A versenybíróság magához hivatta Michael Schumachert és Fernando Alonsot a harmadik szabadedzést követően. A felügyelők úgy vélik, hogy a címvédő és a hétszeres világbajnok a piros zászlós figyelmeztetés ellenére előzött. Hamarosan döntés is születik az ügyben. Nem kizárt, hogy Fernando követően Schumi is hátrányos pozícióból vághat neki a Magyar Nagydíjnak. Alonso esetében egy újabb büntetés akár az utolsó rajtkockát is jelentheti.
csak, hogy a Te kedved is elrontsam:Atesz írta:Hajrá Schumi és Ferrari!!!
Meglesz a 8. is