Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.08.06. 22:49:57

Drigo írta:Nem is tudtam, hogy van ilyen akkor így, ha csak pl 6an maradnának, akkor a két legjobb kieső megkapná a pontokat (jó tom a versenynek egy bizonyos százalékát teljesíteni kell)???Ezt eddig nem is tudtam Mázlista Sumi
Szegény Kubica, ha még verseny előtt megevett volna egy jó nagy adag gulyást, akkor nem lett volna ez a probléma :twisted:
Alonso mázlista, hogy csak 1 pontot szerzet MS! Ütközés nélkül 5 is lehetet volna! Igaz, ha …
Drigo
Eurobarca Staff

2006.08.06. 22:43:28

Nem is tudtam, hogy van ilyen akkor így, ha csak pl 6an maradnának, akkor a két legjobb kieső megkapná a pontokat (jó tom a versenynek egy bizonyos százalékát teljesíteni kell)???Ezt eddig nem is tudtam Mázlista Sumi
Szegény Kubica, ha még verseny előtt megevett volna egy jó nagy adag gulyást, akkor nem lett volna ez a probléma :twisted:
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.08.06. 22:12:27

Nah,több mint a semmi :) Alonso így már csak 10 pontra a Reanalut meg már csak 7 pontra van :D
in to exile
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.06. 22:04:51

Nagyon helyes :)
cps46
Entrenador del Barça

2006.08.06. 21:03:42

S T U P I D S H A R K írta:Ha-ha. Button élete első győzelme, pont a Ringen. :D És én még tegnap azt írtam, hogy nem megy neki. Király 8)

Valakinek nincs videója a befutóról, az ünneplésről és az díjátadóról?
Videóm nincs, de szerencsére láttam élőben. Mondjuk elég húzos, mert ugyan csak 80 km-re lakom a Ringtől, és az előbb értem haza, de maga a verseny király volt. Ha nem esett volna, biztos unalmas lett volna, de így... 8) :lol: :shock:
Ugyan mindkettőjüket utálom, de szerintem Alonso megérdemelte, hogy Schumacher is kiessen, mert a verseny összképe alapján szerintem Alonso ma jobban nyomta. Persze egy haverom, aki tévén nézte, tök másként látta az egészet, de szerintem ez így volt igazságos, bár szerencsétlen Kimin már megint ki vagyok akadva, de végre nyert már Button is. Ugyan csak álom, de remélem több ilyen izgalmas verseny lesz. Éljen az eső.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.08.06. 19:51:55

Ha-ha. Button élete első győzelme, pont a Ringen. :D És én még tegnap azt írtam, hogy nem megy neki. Király 8)

Valakinek nincs videója a befutóról, az ünneplésről és az díjátadóról?
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.08.06. 19:07:02

Michael Schumacher: (-) "Természetesen nagyon csalódott vagyok. Nagyszerű lehetőségünk volt, de nem ragadtuk meg. Az egész hétvége, de különösen a verseny, olyan volt, mint egy hullámvasút, és végül ott találtuk magunkat, ahonnan elindultunk. A kerékrúd eltörött, amikor Heidfeld elment mellettem. Egy kicsit összeértünk, mert a pálya még mindig egy kissé csúszós volt. Ilyesmi néha megtörténik. Kockázatot vállaltuk azzal, hogy intermediate gumikkal is a pályán maradtam, és küzdöttem a riválisaim ellen? Ilyen vagyok. Mindig a győzelemért akarok küzdeni, ezért is nyertem olyan sokszor. Még mindig hátra van öt verseny. Még semmi sincs veszve, és mindent megteszek azért, hogy megnyerjem a világbajnoki címet." a5.hu
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.06. 19:05:31

Boixos!
Ott a pont :!:

Aki nem szereti,csak az jön le,hogy jó kocsival nyert,meg szerencséje van,meg kivételeznek vele.

Pedig történt egy csomó rossz dolog is vele :!: És ezek ellenére 7x VILÁGBAJNOK! Ha annyira marha szerencsés lenne,most 9-nél tartana minimum :!: : Lábtörés miatt nem volt sansza,pedig vezette bőven addig a pontversenyt, és azt hiszem 1998-ban utcsó versenyen mondta be a csődőt a Ferrari,és Hakkinen meg is nyerte a címet :!: :arrow: ezek csak a legemlékezetesebb esetek,de történt még jópár minden vele.

Szóval ha nem is bírjátok,attól még az eredményeit,képességeit ne a szerencsének tudjátok be :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.08.06. 18:54:18

sumakker nem mindig ment jó autóval, a legelső vbjét a szappantartó benettonnal nyerte, az összes utána következő világbajnok azért nyert, mert olyan kocsi volt alattuk, amikkel akkor is ők az elsők, ha háttal ültek volna be a cuccba (csak azért mondom, mert amikor átkerültek más kocsikba, közük nem volt a versenyekhez). nem viccből mérik a németet sennához, aki évtizedek óta a legjobb versenyző volt.
persze többször szabálytalankodott, és nem viselkedett vmi szimpatikusan, viszont a 7 vb nem viccből esett le neki, asszem ezen nincs mit vitatkozni. azonkívűl bukott már el nem egy versenyt úgy, h a rajt utáni első kanyarból nem tudott normálisan kijönni, mert vki mindig beleszállt, szal amellett, h adott, kapott is rendesen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PCsabi
aka Game90

2006.08.06. 18:08:52

Én majdnem minden játékban szoktam csalni :D . Pont Schumi lenne a kivétel? Ő is csak ember.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Kralo
Entrenador del Barça

2006.08.06. 18:08:22

barca99 írta:Kralo, tavaly monaco alonso kifeléjövet az alagútból. már nem emlékszem h kivel de nagy csatában volt és többször egymás után azért tudta megtartani a pozícióját mert nem tudta bevenni a kanyarkombinációt és levágta a pályát...
Ami versenyszituációból adódhat, ilyen ma is előfordult Schuminál. :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.06. 18:04:55

Kralo, tavaly monaco alonso kifeléjövet az alagútból. már nem emlékszem h kivel de nagy csatában volt és többször egymás után azért tudta megtartani a pozícióját mert nem tudta bevenni a kanyarkombinációt és levágta a pályát...
Kralo
Entrenador del Barça

2006.08.06. 18:00:20

ozsimiki írta:Kralo!
Schumit illetően,tudom én is ,hogy miket csinált,ahogy le is írtam! De nem pártoltam el mellőle!
Azt is tudom,hogy nem volt sportszerű akkor! Ezt is leírtam! Sosem mondtam,hogy tökéletes!

Alonso szerinted nem volt sportszerűtlen?
Te felhozod a múltat,én a jelenről beszélek....
Nos Alonso sportszerűtlen volt. De a sportszerűtlenségnek a mértéke függ attól, hogy milyen helyzetben teszi, ezt vki és hányszor. Akkor váltsunk szót a sportszerűtlenségről a CSALÁSra. Monaco az bizony nagyon rég volt. Akkor ezt már nem vehetjük a jelen történései közé? :roll:
Alonsoban eddig kétszer csalódtam, egy amikor nekivágta a kocsit a falnak még tavaly, és most amit művelt. Mindkét esetben dühből cselekedett. Idegesen az ember ne vezessen, mert abból csak a baj van, ezen kell változtatnia Alonsonak, és visszavehetne az arcból. Viszont én még csalni nem láttam őt. :oops:
PCsabi
aka Game90

2006.08.06. 17:59:53

Schumi sem a legsportszerűbb versenyző, de azért nem semmi, hogy 7 vb-címet nyert. Mindenki mondja, hogy persze, mert mindig jó autóval ment. Ez mért lenne baj? Sz@r autóval nem lehet nyerni. Kimi kiesésénél nem örültem én sem, Alonsóénál annál inkább. Alonso teljesítményére leszek kiváncsi jövőre. A McLaren mennyire tudja összerakni az új autót.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.06. 17:43:26

Kralo!
Schumit illetően,tudom én is ,hogy miket csinált,ahogy le is írtam! De nem pártoltam el mellőle!
Azt is tudom,hogy nem volt sportszerű akkor! Ezt is leírtam! Sosem mondtam,hogy tökéletes!

Alonso szerinted nem volt sportszerűtlen?
Te felhozod a múltat,én a jelenről beszélek....
Kép
gentdelbarca
Capitá del Barça

2006.08.06. 17:40:10

barca99 írta:Igazad van Kralo, de látod h megéri mert a trófeák ott sorakoznak mind a két istálló szekrényében. Tud vki nagy "disznóságot" a McLaren részéről? én igazából nem emlékszem... De látod a merci nem csinál semmit, [auto_cenzúra] is a kocsi... :cry:
De éppen ezért feltétel nélkül lehet is nekik szurkolni! Semmi sportszerűtlenség! És a pilóták is elég szimpatikusak, Kimi nem hisztizik, elfogadja hogy "ez van"! Pedro pedig elég jó, ráadásul barcelonai! Mondjuk Montoyát sanálom nagyon, dehát neki sem ment, nagyon nem ment!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.06. 17:35:19

Igazad van Kralo, de látod h megéri mert a trófeák ott sorakoznak mind a két istálló szekrényében. Tud vki nagy "disznóságot" a McLaren részéről? én igazából nem emlékszem... De látod a merci nem csinál semmit, [auto_cenzúra] is a kocsi... :cry:
Kralo
Entrenador del Barça

2006.08.06. 17:28:10

ozsimiki írta: Pontosan!
Kimi kiesésénél én sem ujjongtam,nem örültem,Alonsoénál igen!
Mert Alonso a napokban is szemét modón viselkedik,sportszerűtlen,stb..
Hm sportszerűtlenség.
1. tesztkorlátozás figyelmen kívül hagyása.
2. flexibilis szárnyak
3. 3-4 éve: illegális szélesebb gumik használata
4. szigorú csapatsorrend (ami szabály ellenes)
5. a FIA nál való protekció, ami ugyebár nem szabályellenes, de ezzel nekik gyakorlatilag mindent szabad. (nah idén már nem védik a Ferrarit annyira, mert már annyira szemet szúrt mindenkinek)

Schumiról is beszéljünk, akinek volt egy afférja Hill ellen, volt egy Villeneuve ellen. Igen Schumi a sportszerűség Istene, akit annak idején még a kavicságyból is visszatoltak, és a célban is megvártak. Idén is volt egy bizonyos esete Monacoban. Schumi és a Ferrari csomagról ennyit röviden. Emellett Alonsonak még különórákra kell majd járnia , hogy megtanulja mi az a sportszerűtlenség.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.06. 17:27:56

Nem tudom,hogy belefognak-e férni ezek a hibák :!: :?: :(

Sajnos most nagyokat hibáztunk,már a szabadedzésen is(bár Alonson is sok múlott),és a versenyen is,túl sokat akart a csapat,pedig ha kihívják Schumit akkor,mint a többieket :arrow: biztos 4. hely,és meglett volna valszínű a 3. is!

VB szempontjából lehet,hogy kulcsfontosságú volt ez a futam.
Nagyon nehéz lessz,szükség van Massa-rá,és arra,hogy megtartsa előnyét a Ferrari!

ÁÁÁ pedig kiesett Alonso...nem sűrű :( :evil:
Ezt nem használtuk ki,remélem lesz még lehetőség....
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.06. 17:11:18

doki írta:Kimi-t már Szinte mindenki sajnálja,attól függetlnül,hogy kinek szurkol.
Alonso pedig a viselkedése miatt megérdemli a kárörömöt.
Pontosan!
Kimi kiesésénél én sem ujjongtam,nem örültem,Alonsoénál igen!
Mert Alonso a napokban is szemét modón viselkedik,sportszerűtlen,stb..
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.08.06. 17:06:48

Kimi-t már Szinte mindenki sajnálja,attól függetlnül,hogy kinek szurkol.
Alonso pedig a viselkedése miatt megérdemli a kárörömöt.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.08.06. 17:04:48

Melkor,ha megbántottalak bocsi, most tisztult ki a fejem,nagyon dühös voltam,h a Ferrari is így elrontotta :(

Amúgy úgy lehet szeretni,és neki szurkolni,hogy pl. én már 1992 óta ezt teszem,és 97-es események után is ezt teszem,nekem sem tetszett,sőt úgyanúgy hibáztattam,de ettől még nem választok más kedvencet!
Valószínű,hogy ha 97-ben kezdem nézni,akkor nem ő lenne a kedvencem,de már jóval előtte Schumacher fan voltam,és az ember ha hibázik is a kedvence,vagy sportszerűtlen,attól még nem pártol el tőle egyből :!:

Szóval voltak dolgai Schuminak amiért nagyon sokan rühellik is,és nagyon sokan ezek ellenére tisztelik,elismerik,és fanatikusan szurkolnak neki.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2006.08.06. 17:03:12

ja és LG!
értem én h mit akarsz mondani de hidd el h egy sumi rajongó sem foglalkozik vele h mit érez egy alonso v kimi drukker ha kedvence kiesik. Általában nem írnak olyan visszafogottan, és ez másoknak olyan rosszul esik, mint neked amikor vki örült sumi miatt.
Válasz küldése