Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alonso mázlista, hogy csak 1 pontot szerzet MS! Ütközés nélkül 5 is lehetet volna! Igaz, ha …Drigo írta:Nem is tudtam, hogy van ilyen akkor így, ha csak pl 6an maradnának, akkor a két legjobb kieső megkapná a pontokat (jó tom a versenynek egy bizonyos százalékát teljesíteni kell)???Ezt eddig nem is tudtam Mázlista Sumi
Szegény Kubica, ha még verseny előtt megevett volna egy jó nagy adag gulyást, akkor nem lett volna ez a probléma
Nagyon helyesbarcafan írta:Kubica kizárva, 1 pont Schumacheré
Videóm nincs, de szerencsére láttam élőben. Mondjuk elég húzos, mert ugyan csak 80 km-re lakom a Ringtől, és az előbb értem haza, de maga a verseny király volt. Ha nem esett volna, biztos unalmas lett volna, de így...S T U P I D S H A R K írta:Ha-ha. Button élete első győzelme, pont a Ringen.És én még tegnap azt írtam, hogy nem megy neki. Király
Valakinek nincs videója a befutóról, az ünneplésről és az díjátadóról?
Ami versenyszituációból adódhat, ilyen ma is előfordult Schuminál.barca99 írta:Kralo, tavaly monaco alonso kifeléjövet az alagútból. már nem emlékszem h kivel de nagy csatában volt és többször egymás után azért tudta megtartani a pozícióját mert nem tudta bevenni a kanyarkombinációt és levágta a pályát...
Nos Alonso sportszerűtlen volt. De a sportszerűtlenségnek a mértéke függ attól, hogy milyen helyzetben teszi, ezt vki és hányszor. Akkor váltsunk szót a sportszerűtlenségről a CSALÁSra. Monaco az bizony nagyon rég volt. Akkor ezt már nem vehetjük a jelen történései közé?ozsimiki írta:Kralo!
Schumit illetően,tudom én is ,hogy miket csinált,ahogy le is írtam! De nem pártoltam el mellőle!
Azt is tudom,hogy nem volt sportszerű akkor! Ezt is leírtam! Sosem mondtam,hogy tökéletes!
Alonso szerinted nem volt sportszerűtlen?
Te felhozod a múltat,én a jelenről beszélek....
De éppen ezért feltétel nélkül lehet is nekik szurkolni! Semmi sportszerűtlenség! És a pilóták is elég szimpatikusak, Kimi nem hisztizik, elfogadja hogy "ez van"! Pedro pedig elég jó, ráadásul barcelonai! Mondjuk Montoyát sanálom nagyon, dehát neki sem ment, nagyon nem ment!barca99 írta:Igazad van Kralo, de látod h megéri mert a trófeák ott sorakoznak mind a két istálló szekrényében. Tud vki nagy "disznóságot" a McLaren részéről? én igazából nem emlékszem... De látod a merci nem csinál semmit, [auto_cenzúra] is a kocsi...
Hm sportszerűtlenség.ozsimiki írta: Pontosan!
Kimi kiesésénél én sem ujjongtam,nem örültem,Alonsoénál igen!
Mert Alonso a napokban is szemét modón viselkedik,sportszerűtlen,stb..
Pontosan!doki írta:Kimi-t már Szinte mindenki sajnálja,attól függetlnül,hogy kinek szurkol.
Alonso pedig a viselkedése miatt megérdemli a kárörömöt.