Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elég jó futam volt,de gondolom Hungaroringen is jól elvoltálLos Banditos írta:Sajnos csak a végét láttam(Hungaroringen voltam) ahogy hallom a Renault szerelők ismét folytatták a sikersorozatukat.
Mostmár egál van 2 olyan futam jön ami...(Kop-kop)![]()
Button viszont megköszönheti a kamikazénak.Nélküle valószínű hogy Heifeld végez előrébb.
A legdurvább viszont az volt amikor alonsó ledobta a mum pezsgőt és a lüke renaultos nem kapta el.A Ferraris viszont igen,volt is öröm nemis kicsi.
![]()
Hát,szerintedbarca99 írta:Yee, örülhet mindenki Sumi bejött az élre, ráadásul a tabellán is első, bár holtversenyben...
Kimivel mi történt??
Nem akartam a délután ismétlésig ide írni,hátha valakinek elrontjuk a versenyét,de ha már írtatok,akkor én is,Game90 írta:Schumi bejött elsőnek, Alonso csak a másodika Renault szerelők nem remekeltek.
Schumi csak így tovább.
Hát még akkor is nagyon nehéz lessz innen...Los Banditos írta:A lópofikáé a Pole Schumi csak a 6. sajnos.Remélem holnap nem esik az eső és akkor nemlehet baj.
FORZA FERRARI!
nem nem azzal egyenértékűMelkor írta:Amiről te beszélsz az azzal egyenértékű, mintha egy pilóta a saját vagy csapata hibájából kiesik és te ennek ellenére szereted, de mint tudjuk schuminál ennél lényegesen durvább esetek voltak.....windu írta:attól ha kikap a kedvenc focicsapatom még ugyanúgy szeretem
ha egy pilóta hibázik ugyanúgy szeretem
......
Annak ellenére,h Schumi fan vok,szerintem is rossz pl volt WinduMelkor írta:Amiről te beszélsz az azzal egyenértékű, mintha egy pilóta a saját vagy csapata hibájából kiesik és te ennek ellenére szereted, de mint tudjuk schuminál ennél lényegesen durvább esetek voltak.....windu írta:attól ha kikap a kedvenc focicsapatom még ugyanúgy szeretem
......
Amiről te beszélsz az azzal egyenértékű, mintha egy pilóta a saját vagy csapata hibájából kiesik és te ennek ellenére szereted, de mint tudjuk schuminál ennél lényegesen durvább esetek voltak.....windu írta:attól ha kikap a kedvenc focicsapatom még ugyanúgy szeretem
......