Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
No comment.Los Banditos írta:Massa is okozhat egy kis nemtúl feltünő karambolt amibe mondjuk nem sérülnek meg és nemis egyértelmű lenne a hibás netán Alonsoval történne az afér...
Hy!Los Banditos írta:Massa is okozhat egy kis nemtúl feltünő karambolt amibe mondjuk nem sérülnek meg és nemis egyértelmű lenne a hibás netán Alonsoval történne az afér...
Hát azért az lenne az izgalmas,ha nyert volna most Schumi,és Braziliában meg mondjuk csak 3. helyről indulna...az izgalom,ez kevésbé,h arra kell várni,h Alonso nem szerez 1pontot sem...amire nagyon nagyon kicsi az esély....persze minimális van rá,de azzal sokat érünk.Sharkinho írta:Emberek!
Mostanában elég ritkán volt olyan izgalmas az utolsó futam, mint most lesz. Ennek is lehet örülni. Csak ne az az emberileg 0 alonso nyerjen.
Hy Marci!Marci írta:Czollner a kisebbségben lévő ellenzék!![]()
Kíváncsi vagyok kinek fog szurkolni Palik miután Schumi visszavonul![]()
Akkor lett volna igazán drámai ez a futam, ha ő közvetít
Szeretnéd, mi?Los Banditos írta:sőt még utána is hiszen ha kiderülne egy kis csalás alfonzó részéről...
Hát a McLaren [auto_cenzúra],és késsz, azért ehhez,Raikönnennek nemvolt sok köze..Ronaldinho 17 írta:Hülye szerencsétlen Raikonnen "miatt" valahogy minden kocsi [auto_cenzúra] lesz és leállRemélem nem hozza a balszerencséjét a Ferrarihoz,amúgy sem bírom annyira,bár még mindig jobb mint nyalonso!
2 dolgot tudok neked ajánlani:rusee írta:VÉgre egy jó futam ahol jól látszik hogy a szerencse forgandó!
Marad 7szeres világbajnok az a majom!
Te meg maradsz egy szánalmas kis....!rusee írta:VÉgre egy jó futam ahol jól látszik hogy a szerencse forgandó!
Marad 7szeres világbajnok az a majom!
www.nso.hubarca99 írta:Reggel átaludtam a futamot (), délutánig meg nem akarok várni... Vki összefoglalná hogy mi is volt pontosan a "felkelő nap országában (
)" ? Raikönnen is nagyon érdekel.