Gareth Tello írta:Fed három szettben győzte le spanyol ellenfelét, a második körben az indiai Dewarman ellen menetelhet tovább.
Ennek a névnek fuss neki mégegyszer.
Nos, lassan kirajzolódik a mezőny, hogy ki lehet ott a végén. Egy biztos, Monfils nagy szivességet tett Federernek azzal, hogy kiverte az al ágról Berdychet. Gyakorlatilag Fedex "besétálhat" a döntőbe. Benneteaut veri, majd a Simon/Querrey párharc győztesét veri (simán), a negyeddöntőben jöhet majd egy keményebb ellenfél, vagy Tsonga vagy Cilic (szerintem Tsonga). Ott azért lehetnek bajok, ha a franciát elkapja a hév, valamint Tsonga erőssége, hogy valami elképesztőt tud játszani, ha a közönség mellette van. (Párizsban gondolom mellette lesznek

) No, Fedex ott lesz a döntőben, ha Tsongán áthámozza magát.
Felső ág ugye érdekes, mert az elődöntőben lesz egy Nadal-Djokovic. (azt hiszem nem hülyültem meg, ha azt hiszem ott lesznek

) Persze, még lesz holnap egy Dimitrov-Djokovic csata. Viszont Dimi most mehet majd sírni Shugarpova, izé Sharapova vállára sírni. A holnapi nem az a nap, ahol Grigoré lesz az utolsó pont. Nadal formáját tekintve elődöntős. (Bransd azért odatette magát hétfőn, kár hogy fejben kiengedett

)
És akkor most tippelek is, mert tippelni szeretek.
Egy biztos számomra: Fedex nem fog tornát nyerni! Ha bejut a döntőbe, akkor sem. Marad tehát a Nole/Nadal kettős. Ugye a forma miatt sokan azt gondolják, hogy Nadal fog nyerni, én viszont azt gondolom hogy nem. (elfogultságtól függetlenül) Djokovic ezt a Nadalt bőven meg tudja verni. (salakon is) Attól függetlenül, hogy Nadal zsinórban 3 salakos tornát nyert, azt mondom, hogy Djokker ha oda teszi magát, meg fogja verni Nadalt.
Djokovic adogatásait erősebbnek érzem, és ez lehet talán a kulcs. Nole a legjobbak között van fogadóként, és Nadal szerváit (nem szeretném megsérteni, de erőtlen) bőven támadhatja majd.
Djokó jól adogat, és hosszú tud maradni, akkor bőven esélyessé léphet elő.
Amúgy a szervezőknek sincs ám könnyű dolguk. Esik az eső Párizsban, jó néhány meccset át kellett tolniuk a szerdai programból a csütörtökire. Remélem, hogy ma már jó idő lesz, és nem kell az esőt is belekalkulálni a tolódásba.
Nőknél ugyanaz, mint mindig. Ha Serena elindul, akkor 90%-ban nyeri a tornát. A többi 10%-on osztozik Sharapova, Azarenka... Meg ennyi, mást ki sem tudok emelni a női mezőnyből.

Nagyon egydimenziós lett a mezőny, sajnos.
De ha már nők, akkor engedtessék meg nekem egy kis szapulás: ez a Wozniacki hogy a jóbüdös#$@$$#ba jutott olyan magasra? (No.1) Egyszerűen szánalmas az a csaj. Idáig még meccseket nyert azzal, hogy védekezett, és püfölte vissza a lasztit, mostmár erre sem képes....
Aki pedig még hezitál, hogy kezdjen e el teniszt nézni, Nekik küldöm a következő képet: A JÖVŐ!