Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hohoóóógianni írta:Na jó én meg Alonsónak szurkolok.
Az az érzésem elleszünk jövőre.
Lehetséges hogy így van,de szerintem Kimi (igaz nem VB) de van olyan felkapott mint Alonso... És véleményem szerint semmivel sem lesz jobb az Alonso/Hamilton páros,mint a Ferrarinál a Kimi/Massa duógianni írta:Így van jó kis duó lesz a mclarennél,de a voda már egy évvel korábban bejelentette távozását a ferraritól mint schumiék.Természetesen a scumira építés volt a legjobb üzletük most meg a mclaren-alonso lesz az.
Az biztos,h nem a szponzorokon fog múlni,h milyen erős lesz a FerrariLos Barrachos írta:Mondjuk egy percig sem féltem, hogy a Ferrari nem talál a Marlboro és a Vodafone után másik nagy céget, mert jó reklámhordozó a Ferrari, amúgy sorban állnak egymás mögött a nagy cégek, úgy gondolom.
Ez az hogy én se hallottam hogy mi lesz az új főszponzora a Ferkának. Jaaa...vájjá csak....Most bevillant valami egy gyémántokkal foglalkozó cégről de nem tudom hogy most ez főszponzor lesz-e vagy hogy egyáltalán a Ferrari kapcsán hallottam a hírt. Na de egy a lényeg. Sok gondjuk nem hiszem hogy lesz szponzortalálássalDrigo írta:Igen, ez az amikor csak az egyik dolgot gondolom át (cigi ki), és a másikat nem (neten még olvastam is a "cserét").Na így viszont tényleg nem tudom, hogy mi lesz a Ferrarival, mert arról nem hallottam, hogy a voda heylett mi lesz.Mihu írta:Már hogy szerezne nagyobb teret amikor elment a McLarenhez?
Kössz, hogy javítottál
Igen, ez az amikor csak az egyik dolgot gondolom át (cigi ki), és a másikat nem (neten még olvastam is a "cserét").Na így viszont tényleg nem tudom, hogy mi lesz a Ferrarival, mert arról nem hallottam, hogy a voda heylett mi lesz.Mihu írta:Már hogy szerezne nagyobb teret amikor elment a McLarenhez?
Már hogy szerezne nagyobb teret amikor elment a McLarenhez?Drigo írta:Az, hogy nem leszenk dohányreklámok az autókon.Nem is értem ezt a kérdést a Magyar nagydíj már nem dohányáru nevét viseli, ahogy a honda sem, valamint a McLaren is sétáló Jonnit fog reklámozni, egyenlőre nem tudom, hogy a ferrarival mi lesz, de sztem ott a Vodafone szerez nagyobb teret, ki tudja.Los Barrachos írta:Egyébként még régebben szabályba foglalták, hogy 2007-től nem lehetnek dohányreklámok az autókon, kíváncsi leszek, mi lesz ebből...
és azt is tudod hogy mi okból hoznak ilyen döntést? miért ne lehetne egy céget reklámozni attól hogy dohánnyal foglalkozik...?Los Barrachos írta:Egyébként még régebben szabályba foglalták, hogy 2007-től nem lehetnek dohányreklámok az autókon, kíváncsi leszek, mi lesz ebből...
Az, hogy nem leszenk dohányreklámok az autókon.Nem is értem ezt a kérdést a Magyar nagydíj már nem dohányáru nevét viseli, ahogy a honda sem, valamint a McLaren is sétáló Jonnit fog reklámozni, egyenlőre nem tudom, hogy a ferrarival mi lesz, de sztem ott a Vodafone szerez nagyobb teret, ki tudja.Los Barrachos írta:Egyébként még régebben szabályba foglalták, hogy 2007-től nem lehetnek dohányreklámok az autókon, kíváncsi leszek, mi lesz ebből...
Hirtelen ezt találtam:Bodi írta:Meg tudná valaki mondani,hogy a 2006-os F1 játéknak mi a pontos címe?
Ha jól tudom csinált egyet az EA Sports.