Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.01.03. 19:22:02

Én nagyon kiváncsi lesz a Ferrarinál a csapatsorrendre,mert az egy élcsapatnál kell.Szerintem Raikkonent kell majd támogatnia Massának.
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.03. 19:12:43

Dos Santos írta:Látom belegyalogoltam a Massa fanok lelkébe. :D Elismerem egy kicsit kemény voltam vele,de az idő akkoris engem fog igazolni.
Kicsit ezt benézted :wink: :)

Azt hiszem,mind Bodi,mind Game,és ha jól emlékszem :lol: Én is Schumi fanok vagyunk,voltunk...

Egyszerűen reálisan látjuk a dolgokat...az gond?

Mi megindokoltuk a véleményünket,Te miért nem teszed?
Nézdd például azt,h a tavalyi két élcsapat (Ferrari,Renault) 2 másodszámú pilótája közül,ki hogy nyomta? Ki mennyit tett az első számú Pilote sikeréért? Na :?:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.03. 19:12:15

Kralo írta:
DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről. :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ez alapján döntöd el ki a jó és ki lesz a te kedvenced is? Nem értem ,akkor hogyhogy nem a Real Madridnak szurkolsz. :shock:

Meg ilyeneket olvasok sok helyen jaj visszavonult Schumi most már nem is nézem az F1-t... :lol: Akkor gondolom baromira érdekelte a sportág.

Én meg még nem vártam ennyire F1-es szezont, mint most. :twisted:
Szerintem most indul csak igazán a Forma-1!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.01.03. 19:07:37

Látom belegyalogoltam a Massa fanok lelkébe. :D Elismerem egy kicsit kemény voltam vele,de az idő akkoris engem fog igazolni.
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.03. 18:57:36

Massa az év végén már jó teljesítményt nyújtott,persze ettől nem biztos,hogy egész évben képes rá,de hamarabb nézem ki belőle,mint Fisichellaból.
Persze sokkal valószínűbb,hogy Raikonnen-Alonso párharc lesz,de én Massában is bízok!

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=130310

Kíváncsi lennék,hogy a saját esélyeikről mi Briatore véleménye.
PCsabi
aka Game90

2007.01.03. 18:50:35

Massának ugyanakkora esélye van, mint Alonsónak vagy Raikkönennek :!: De sztem több :arrow: jobban ismeri a kocsit :wink: És azért Schumi mögött ha jól emlékszek 80valahány pontot ért el és 3. lett a versenyzők között :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.03. 18:50:16

Dos Santos írta:Ez mind szép és jó, amit írsz.Csak azt nem tudom Massát mi alapján sorolod az Alonso-Raikkoen duó mellé.Mer' jól teljesített 3-4 esetleg 5 futamon.És a többivel mi van?Ennyi erővel Buttont is idevehetjük.Senki ne értsen félre, semmi bajom sincs Massával, csak szerintem nem képes egy teljes szezonon keresztül egyenletes teljesítményt nyújtani ,mert nincs meg benne az a plussz, ami az előbb említett két úriemberben megvan.
A Renault kérdésben viszont egyetértünk. :D Ők idén csak a csapategységben bízhatnak.Kovalainen bármilyen tehetséges,meg túl fiatal,nincs meg a rutinja egy Formula 1-es bajnoki címhez,Fisichella pedig az örök ígéret kategória.
Nos miért soroljuk Massát az esélyesek közé :?:

Talán csak azért,mert amióta 'megszokta' a Ferrarit,igenis egyenletesen teljesített nagyon jól :!: :wink: Mind az időmérőn,mind pedig a versenyen! Tény,h eltelt pár verseny,míg valamennyire fel tudta venni Schumi tempóját,de ami miatt óriási dicséret illeti,nem 1 olyan verseny volt,ahol egyszinten nyomta Schumival :!: :wink: Az pedig nem kis dolog a Ferrariban :!:
Taktikailag is érett, nézdd csak meg,h Fisicho tudta e azt a segítséget nyújtani Alonsonak,mint Massa,Schuminak :wink: Ehhez az kellett,h egyben gyorsabb is legyen a Renault-snál :!:

Szóval a gyorsasága Tuti,h megvan,emlékezz pár időmérőre....
Taktikailag sem kezdő,és annyi előnye lesz Kimivel szemben,h már érzi a kocsit,és többet tud segíteni a mérnököknek a beállításoknál (ami nem a finn erőssége,és amiben Utolérhetettlennek tartották Schumit!) is!

Szóval ha ezek alapján szerinted nem tartozik a VB cím esélyesei közé,akkor te nagyon elfogult vagy,mégpedig Massa kárára....
Kép
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.01.03. 18:43:36

Ez mind szép és jó, amit írsz.Csak azt nem tudom Massát mi alapján sorolod az Alonso-Raikkoen duó mellé.Mer' jól teljesített 3-4 esetleg 5 futamon.És a többivel mi van?Ennyi erővel Buttont is idevehetjük.Senki ne értsen félre, semmi bajom sincs Massával, csak szerintem nem képes egy teljes szezonon keresztül egyenletes teljesítményt nyújtani ,mert nincs meg benne az a plussz, ami az előbb említett két úriemberben megvan.
A Renault kérdésben viszont egyetértünk. :D Ők idén csak a csapategységben bízhatnak.Kovalainen bármilyen tehetséges,meg túl fiatal,nincs meg a rutinja egy Formula 1-es bajnoki címhez,Fisichella pedig az örök ígéret kategória.
Bodi
Director del Fútbol

2007.01.03. 18:17:47

Nem hinném,hogy koppanának a Ferrari drukkerek!

A Mclaren nagyon gyenge volt eddig,nem hinném,hogy rögtön egy verhetetlen csapatuk lesz.

A Renault-nak nincs olyan pilótája,aki képes lenne világbajnoki címet szerezni,Fisichellaból sorry,de nem nézem ki,Kovalainen meg lehet akármekkora tehetség,első évében nem lesz világbajnok.

A Ferrarinál meg akármekkora agy Brown,senki ne gondolja,hogy egyedül intézett mindent,csapatmunka volt!
Hatalmas veszteség Schumi és Brown elvesztése,de nélkülük sincs semmivel hátrébb a Ferrari,mint a másik két csapat.

Teljesen háromesélyes(3 csapat) lesz a bajnokság,egyik csapatról sem jelenthető ki előre,hogy koppanni fog.
Én azért Raikonnen-Alonso-Massa harcot várok az első helyért,bár a két Ferrari pilóta között úgyis kialakul egy sorrend 4-5 futam után.

Az viszont biztos,hogy idén sokkal több futamgyőztes lesz,mint tavaly!
PCsabi
aka Game90

2007.01.03. 18:17:02

Óóó milyen jó kis ,,harcok'' lesznek a fórumozók között ebben a topicban :D
Sztem nem lesz bukta a Ferrarinál, sőt :roll: A legjobb két csapatban bennevannak ha nem elsők 8) McLarennek sztem nem lehet olyan szezonja, amilyen a tavalyi volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.01.03. 18:18:16-kor.
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.01.03. 17:51:49

Látom a Ferrárisok már előre leosztották itt a lapokat.Massa-Raikkonen,Raikkonen-Massa.Jújjjj de nagyot fogtok koppanni. :D Úgy látszik kiment a fejetekből néhány "apróság".Két név:Schumacher(akit utálok,de a munka és csapat iránti alázata miatt az egyik legjobbnak tartok), és Ross Brown.Ő volt az agy a csapatban,hiányozni fog nekik jövőre,bármennyire is fogadkoznak ebből bukta lesz.Méghozzá marhanagy.Ezzel szemben a McLarennek nincs veszítenivalója, hiszen ennél mélyebbre már nem süllyedhetnek(gondolok itt a nyeretlen szezonra). :D
barca99
Llegenda del Barça

2007.01.03. 17:27:38

Hehe ozsimiki mióta visszajöttél úgy fellendült ez a topic... :wink:
DavidsNeD
Jugador del Barça

2007.01.03. 14:42:52

Kralo írta:
DavidsNeD írta:Olvastam valahol, h Kiminek és Buttonnak is nagyobb a népszerűsége, mint Alonsonak. Ennyit erről. :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ez alapján döntöd el ki a jó és ki lesz a te kedvenced is? Nem értem ,akkor hogyhogy nem a Real Madridnak szurkolsz. :shock:

Meg ilyeneket olvasok sok helyen jaj visszavonult Schumi most már nem is nézem az F1-t... :lol: Akkor gondolom baromira érdekelte a sportág.

Én meg még nem vártam ennyire F1-es szezont, mint most. :twisted:
Nem, képzeld (Schuminak szurkoltam). Ez a statisztika inkább Alonsora nézve kompromittáló. Úgy értettem ennyit arról, h ki a normálisabb, szimpatikusabb ember. (Mielőtt félreértesz, nem a tehetségét vontam kétségbe.)
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.03. 13:56:08

Kimi és Massa közül bármelyik lehet világbajnok, ebből a csapat fog profitálni, persze Kimi nagyobb név a szakmában, és ha ki is mondják, hogy nem lesz sorrend, azért aki jobban teljesít, mindig az lesz a No.1.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.03. 11:40:10

Game90 írta:Massa már tavaly is jó volt sztem :wink: És vele is számolni kell majd :!:
Így van!
Massának min annyi esélye van,mint pl Kiminek :!: :wink:

Hosszú idő után nem lesz csapatsorrend a Ferrarinál,legalábbis az elején még nem!

Rühellem Alonsot,de nem csak ő ment a Mercihez,hanem 1-2 elég neves tervező is...+szakemberek,szóval lehet,h magára találnak ott is...én ellenük szurkolok persze :!: :)

Amúgy Button lenyilatkozott egy olyat,h év elején ők,mármint a Honda,előnyben lesznek :roll: Lehet van is benne vmi,mert ők kezdték el legelőszőr tesztelni az új erőforrásokat,bár ez tavalyi szezonban nem igen jött be nekik...

De ha hosszútávon nézem akkor szerintem:

Massa,Kimi :arrow: ők elég sanszosak,h végig az elején lesznek,mármint az élmezőnyben,kapnak egy jó kocsit,a gumikkal is szerintem némi előnyben lesznek...

Alonso :arrow: nem lehet még tudni,mire lesz jó a Mercivel,de van 1 olyan érzésem,h lesz olyan periódus,amikor nagyon az elején lesz ő is...

Button,Fisicho,Kovalinen :arrow: 1-1 részébe a szezonnak tuti,h beleszólnak,főleg a Renault-sokra értem,ott sem felejtenek el kocsit csinálni...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.01.02. 22:14:14

Massa már tavaly is jó volt sztem :wink: És vele is számolni kell majd :!:
lionel19

2007.01.02. 22:09:28

Game90 írta:
lionel19 írta:
Game90 írta:Nálam 3 ember van, aki esélyes a vb-címre: Massa, Raikkönen és Alonso. A többiek: Button, Hamilton, Fisichella :roll: és talán Kovaleinen pedig szorosan ott lesznek mögöttük. Sztem nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott lesz ez az év :wink:
most tedd félre azt hogy ferraris vagy... és ugy is ird le? meg alonso mit kezd majd egy neméppjó mercivel?
sztem is csak EGY ember győzhet jövőre
Raikonnen
Button végre kap egy jó kocsit akkor odaérhet
Alonso nemhiszem gyenge kocsi meg is kell szokni uj csapat...
Renaultosok fisichella nemjó pilóta... Kovalainnen na igen ő egy jó pilóta de idén 1-2 futamon tud csak villanni sztem...
ez a mezőny legjobb 4 pilótája többiek nemvalószinű
Hát sztem nem csak Raikkönen a fő esélyes :!:
Raikkönen és Massa sztem nagyon jó lesz a Ferrarival. Alonso nagyon jó pilóta, de nem tudom mit tud kezdeni ezzel a McLarennel. Hamilton meg Kovaleinen meg nem tud akkorát szakítani ebben az évben. Fisichella már évek óta nagy tehetség, de egy nagy nulla. Button meg nálam kérdéses.
De sztem várjuk meg az első pár futamot, aztán majd kiderül minden :wink:
de massa mi alapján lenne világbajnok a 2-3 jó futama alapján? NEMHISZEM
PCsabi
aka Game90

2007.01.02. 22:07:01

lionel19 írta:
Game90 írta:Nálam 3 ember van, aki esélyes a vb-címre: Massa, Raikkönen és Alonso. A többiek: Button, Hamilton, Fisichella :roll: és talán Kovaleinen pedig szorosan ott lesznek mögöttük. Sztem nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott lesz ez az év :wink:
most tedd félre azt hogy ferraris vagy... és ugy is ird le? meg alonso mit kezd majd egy neméppjó mercivel?
Raikonnen
Renaultosok fisichella nemjó pilóta... Kovalainnen na igen ő egy jó pilóta de idén 1-2 futamon tud csak villanni sztem...
Hát sztem nem csak Raikkönen a fő esélyes :!:
Raikkönen és Massa sztem nagyon jó lesz a Ferrarival. Alonso nagyon jó pilóta, de nem tudom mit tud kezdeni ezzel a McLarennel. Hamilton meg Kovaleinen meg nem tud akkorát szakítani ebben az évben. Fisichella már évek óta nagy tehetség, de egy nagy nulla. Button meg nálam kérdéses.
De sztem várjuk meg az első pár futamot, aztán majd kiderül minden :wink:
lionel19

2007.01.02. 21:43:05

Raikonnen

nah sztem ennyi

PCsabi
aka Game90

2007.01.02. 20:59:35

Azért Alonsonak volt 1-2 ügye :wink: :roll: Szóval nem alaptalanul mondtam ezt rá :!:
Jó a többiek sem szentek :!:
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.01.02. 20:50:36

Hogy a McLarenbe üljön? Szerintem sanszos... :roll:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.01.02. 20:43:05

"De egyikük sem akkora paraszt" :roll:

Szerintem a mezőny bármelyik tagja szívesen cserélne ezzel a "paraszttal". :roll:
PCsabi
aka Game90

2007.01.02. 18:53:28

Nálam 3 ember van, aki esélyes a vb-címre: Massa, Raikkönen és Alonso. A többiek: Button, Hamilton, Fisichella :roll: és talán Kovaleinen pedig szorosan ott lesznek mögöttük. Sztem nagyon izgalmas és kiegyensúlyozott lesz ez az év :wink:
gianni
Entrenador del Barça

2007.01.02. 18:33:38

Egyértelmű Kovalainen elveri egy párszor Fisichót annak ellenére,hogy rutintalanabb.
Hamilton is megszorongathatja Alonsót nem véletlen az elmúlt évek legnagyobb tehetségének van kikiálltva.
A ferrarinál idén eldől,hogy Massa vagy Raikkonen fogadkozott jobban.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.01.02. 18:20:44

Bodi írta:Jött két hatalmas tehetség is,ráadásul rögtön élcsapatokba.
Hát rájuk én is nagyon kíváncsi vagyok! Remélem Hamilton néha-néha odabök Alonsónak :!: :twisted:

Kovalainen meg szerintem felűlfogja múlni Fisichot!
Lehet,h még nem a legelején,de szerintem jobb lesz nála...

Nevetséges volt,h tavaly Alonso úgy verte el,ahogy akarta :!:
Kép
Válasz küldése