Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát nem tudom mennyi meccsen láttad idén, de szerintem nem túl sokon, mert ebben a szezonban magasan alul teljesítette magát ezen a téren. Azt meg, hogy jók a mutatói nem mondanám... 8 meccsen 22 elkapás, 313 yard, 5 TD (azzal nincs is nagy gond), tavaly ezek a mutatók 16 meccs/83 elkapás/1264 yard/13 TD voltak. Elég nagy különbség...menczel írta: Nem az elkapásaival van baj, mert nem ejteget ő el semmit, sőt általában az ellenfél legjobb CB-jét kapja a nyakába mégis jók a mutatói. Csak hát nehéz természet őkelme...Zlatanhoz tudnám hasonlítani önfejűségben
Nem az elkapásaival van baj, mert nem ejteget ő el semmit, sőt általában az ellenfél legjobb CB-jét kapja a nyakába mégis jók a mutatói. Csak hát nehéz természet őkelme...Xanthor írta:Hát viszont nem sokra megy a csapat azzal, hogy 2-3 meccsenként villant egy olyan egykezeset, ha a kötelezőket rendre nem tudja elkapni.P.U.Y.O.L. írta:No igen. Idén is volt már egy csodálatos egykezes elkapása, ha jól emlékszem...csababarca írta:Moss rendesen bebuktatta saját magát.
Maradt volna a seggén New Englandben.
Kíváncsi vagyok melyik csapat csap le rá,mert azért tud még
http://www.youtube.com/watch?v=NF8f8wY2SaE
Hát viszont nem sokra megy a csapat azzal, hogy 2-3 meccsenként villant egy olyan egykezeset, ha a kötelezőket rendre nem tudja elkapni.P.U.Y.O.L. írta:No igen. Idén is volt már egy csodálatos egykezes elkapása, ha jól emlékszem...csababarca írta:Moss rendesen bebuktatta saját magát.
No igen. Idén is volt már egy csodálatos egykezes elkapása, ha jól emlékszem...csababarca írta:Moss rendesen bebuktatta saját magát.
jah.bali 15 írta:Bréking Nyúúúz az NFL.com-ról: "Randy Moss Waived by Vikings"
Most akkor szabadügynök vagy mivan?
Sokáig bírta...bali 15 írta:Bréking Nyúúúz az NFL.com-ról: "Randy Moss Waived by Vikings"
http://www.nemzetisport.hu/nfl/randy-mo ... l-2051108/bali 15 írta:Bréking Nyúúúz az NFL.com-ról: "Randy Moss Waived by Vikings"
mérget vehetsz rá hogy nem brett-en múlik. amit lehet azt ő megteszi.miihii írta:A Dallas további mélyrepüléséhez ma Kitna 4 INT-nel járult hozzá.Egyre arcpirítóbb,ami megy a Cowboys-nál![]()
Az idény másik (nekem legalábbis) meglepetése a Vikingek hasonlóan gyenge kezdése.Brett apó lehet h eggyel többször tért vissza,mint kellett volna?
Hamarosan kezdődik a Saints-Steelers csörte.
Elkezdem nézni,aztán remélem ébren tart a meccs
Ne tudd meg... Csoda, hogy a 4. negyed elején még volt néző a lelátón...Krojf írta:Nagyon rossz érzés lehet, amikor a cowboyt lasszózzák...antiimperialista írta:A JAX veri a Cowboys-t Dallasban, nem is kicsit...
Az egy dolog, hogy a támadók Romo nélkül semmit nem érnek, de mi van a D-vel?
K.
Nézd meg az összefoglalót, a 4 interceptionben az elkapók is benne voltak rendesen. Olyan volt, mintha nem is lett volna kedvük játszani...miihii írta:A Dallas további mélyrepüléséhez ma Kitna 4 INT-nel járult hozzá.Egyre arcpirítóbb,ami megy a Cowboys-nál![]()
hehe te végülis melyik drive-ra gondoltál? mert egy normális passza volt a 2-pontos extránál, egyébként a legjobb megmozdulása az volt amikor futnia kellett. hoppá mégse mert önmagától elcsuszott egy potenciálisan TD gyanus helyzetben.csababarca írta:Krojf írta:Favre apó csúnya zúzást szenvedett el a Pats-defense-től!
Szerintem most a pályafutását is "abbahagyatták" vele.
Az állára kapott nagyot, de talán a jobb kulcscsontja is megsínylette.
Sajnálom hogy ennyire "nem jön be" neki ez az idény!
Mellesleg 28-18-as verést is kaptak, ami még jobban fájhat.
Jackson komára marad az idény befejezése szerintem...
K.
Azért Jackson amit vezetett pár driveot,szépen megoldotta.
Brady nagyot játszott. Abszolút megérdemelt Pats siker![]()
Brady,Woodhead,Tate,Green-Ellis,és Clumpler nagyot játszottak
Krojf írta:Favre apó csúnya zúzást szenvedett el a Pats-defense-től!
Szerintem most a pályafutását is "abbahagyatták" vele.
Az állára kapott nagyot, de talán a jobb kulcscsontja is megsínylette.
Sajnálom hogy ennyire "nem jön be" neki ez az idény!
Mellesleg 28-18-as verést is kaptak, ami még jobban fájhat.
Jackson komára marad az idény befejezése szerintem...
K.
Nagyon rossz érzés lehet, amikor a cowboyt lasszózzák...antiimperialista írta:A JAX veri a Cowboys-t Dallasban, nem is kicsit...
Az egy dolog, hogy a támadók Romo nélkül semmit nem érnek, de mi van a D-vel?
Köszönöm Krojf koma! Most lemaradtam volna egy-két szép New England speciális egységes TD-rőlKrojf írta:21:15!!!L.Messi 10 írta:Este Minnesota Vikings - New England Patriots 21:45-től a Sport 1 vagy 2-őn! Go Pats! Go Brady!
Mi már állítottunk órát, Amerika viszont még nem, így a kezdés 21:15!
Ezért az Indianapolis-Houston MNF is kedd hajnalban élőben NEM 02:30-kor, hanem 01:30-kor kezdődik!
Odafigyelni erre az "apróságra"!!!
K.
21:15!!!L.Messi 10 írta:Este Minnesota Vikings - New England Patriots 21:45-től a Sport 1 vagy 2-őn! Go Pats! Go Brady!