A McLaren sem a legmegbízhatóbb mégVito írta:Alonso autója az utolsó pillanatokban megállt a pályán, és füst csapott ki a McLaren hátuljából

A McLaren sem a legmegbízhatóbb mégVito írta:Alonso autója az utolsó pillanatokban megállt a pályán, és füst csapott ki a McLaren hátuljából
Gondolom több részletben közöltek teszteredményt...gianni írta:Hát ilyet még nem pipáltam,több oldalon olvasom az f-1 híreit és össze-vissza írják a teszteredményeket.
Az egyiken Raikkonen a 2. a másikon pedig az 5.
Egy biztos Alonso volt az első elég rendesen de utána semmi sem stimmel.
Az éjszakai és reggeli esőzéseknek köszönhetően a nap javarészében vizes volt a pálya, ám a versenyzők néhány óra erejéig száraz aszfalton is gyakorolhattak. A nap folyamán összesen 10 alkalommal került elő a piros zászló a különböző kicsúszások miatt, míg a tréninget végül tíz perccel megtoldották, ugyanis Alonso autója az utolsó pillanatokban megállt a pályán, és füst csapott ki a McLaren hátuljából.
Nagyon úgy néz ki - ez az 1 másodperc nagyon sok, ráadásul 85 kör!!XaviMessifan írta:nah Alonso megint péppé veri a mezőnyt???![]()
![]()
![]()
Ja még el sem kezdődött a szezon, ez csupán tesztelés volt!ozsimiki írta:Az tény,hogy elég [auto_cenzúra] volt az idő a teszteken,és nem tudták a tervezett programot végrehajtani,de azért nem ettől fog függni,hogy ki lesz a VB..
Szóval ettől még ugyanakkora esélye van Kiminek is..lejjebb írtam viszont,hogy miben kellene fejlődnie
Az tény,hogy elég [auto_cenzúra] volt az idő a teszteken,és nem tudták a tervezett programot végrehajtani,de azért nem ettől fog függni,hogy ki lesz a VB..gianni írta:Azért,mert nem elég,hogy csak ezen a héten-és csak a tavalyi autóval-kezdhette meg a teszteléseket elég kevevés kört tudott megtenni esös időben.
A riválisok-köztük Alonso-eredményesen töltötték ezt a hetet is.
Persze a tesztek még csak most kezdődtek még nem késett le semmiről.
Miért is? Valamiről lemaradtam?gianni írta:Mindenesetre eddig nem alakulnak túl rózsásan a dolgok a finn számára.
Hy!lionelmessi19 írta:Szerintem az nem kérdés, h melyik lesz a meghatározóbb pilóta. Egyértelmű sztem, h Kimi, szerintem hülyére veri majd a mezőnyt a ferrarival. Én ezt tippelem, aztán majd meglátjuk. Massa is ügyes gyerek, sőt, de sztem a finnel nem kelhet versenyre....
Forza Kimi, Forza FERRARI!!!!!
Megéltem ezt a pillanatot isbarca99 írta:Ha már elkezdtem szurkolni a Ferrarinak, remélem a tavalyinál is erőssebb kocsit csinálnak, és ugyanolyan megbízható lesz, mint eddig!
Forza Kimi! &Massa
Forza Ferrari! ()