Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vagy még az sem...barca99 írta: Kovalainen meglepetés volt, volt 3-szor elhagyta a pályát... ilyen versenyzőpárossal, meg Michelin segítség nélkül lehet, hogy csak egy erős középcsapat lesz.
Hy!barca99 írta: Hát nálam futam végén nagyon felment a pumpa, amikor Czollner Gyulám el kezdte magyarázni, hogy ne akarjon az elején mindent Hamilton, nem kell egyből megelőznie, meg előtte beérkeznie...Hát kérem, ha a rajtál úgy otthagyta, mint a....., meg gyorsabb is volt, akkor miért ne előzze meg akár élete első versenyén a tavalyi világbajnokot?
![]()
Hát nálam futam végén nagyon felment a pumpa, amikor Czollner Gyulám el kezdte magyarázni, hogy ne akarjon az elején mindent Hamilton, nem kell egyből megelőznie, meg előtte beérkeznie...lionelmessi19 írta:Nekem is nagyon tetszett
Nagyon örült neki, természesen...de szépen is csinálta, sztem verné Alonsot, de talán mégis van egy kis csapatsorrend...
Nekem is nagyon tetszettLos Banditos írta:Ez a Hamilton gyerek meg nagyon nagy pilóta,ha így folytatja 2-3 éven belül világbajnok lesz.
FORZA FERRARI!
FORZA KIMI!
Akik délután nézik,azoknak remélem van annyi eszük h ide nem néznek be...barca99 írta:Ezaz! Nagyon jó volt.
Lio lehet törölgetned kéne, vagy írni egy piros hszt azoknak akik délután nézik!
Mindháromban egyetértek,és csatlakozom, mármint az ötlethezlionelmessi19 írta:Jók voltak a Ferrárik, Massa is ügyes volt
Megyek aludni...
Nem biztos, h különösebben odanyomja a kocsinak!ozsimiki írta:KIMI VEGYÉL VISSSZAlionelmessi19 írta:Jeee!
Massa pontszerző már, Raikonen meg nagyon tép![]()
![]()
Örülök,hogy tép,meg minden,de nem fog sokat érni,ha széthajtja...
Mostmár megvan,csak be kell vinni!
KIMI VEGYÉL VISSSZAlionelmessi19 írta:Jeee!
Massa pontszerző már, Raikonen meg nagyon tép
Tavaly idényelején is ezt hitték sokan,és milyen izgalmak voltak idény közepétőlsasi1 írta:Ez idén se lesz izgalmasabb, mint tavaly volt............
lehet inkább megyek aludni.........
Kicsit engem is, de főleg az, h nem lehet követni a dolgot...Game90 írta:Csak engem zavar ez a kemény keverék, lágy keverék?![]()