Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
de a Rönónak volt gondja a hátsó vezetősárny instabilitása miattXaviMessifan írta:Az nem a Renaultnál volt,mikor a lengéscsillapito v mi a franc nem volt szabályos???ozsimiki írta:
Ferrarit minden évben megtalálják vmivel,nehéz elviselni ha vki jobb autót tervez![]()
![]()
Tavaly is úgy indúlt,hogy Ferrarira panaszkodtak,és kiderült,hogy a legtöbb csapat is haszálta azt a bizonyos eszközt....ennyit erről.
Az nem a Renaultnál volt,mikor a lengéscsillapito v mi a franc nem volt szabályos???ozsimiki írta:
Ferrarit minden évben megtalálják vmivel,nehéz elviselni ha vki jobb autót tervez![]()
![]()
Tavaly is úgy indúlt,hogy Ferrarira panaszkodtak,és kiderült,hogy a legtöbb csapat is haszálta azt a bizonyos eszközt....ennyit erről.
ozsimiki írta:Ferrarit minden évben megtalálják vmivel,nehéz elviselni ha vki jobb autót tervezGame90 írta:Amerikai médiaértesülés szerint kétségek merültek fel a Ferrari idei Formula-1-es autójának szabályossága felől, de hivatalos tiltakozás még nem érkezett a Nemzetközi Automobil-szövetséghez (FIA). A SPEEDtv.com úgy tudja, hogy a padlólemez állítólag mozog, ez pedig nagy sebességnél kedvezően hat a légellenállásra.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=136756&![]()
![]()
Ferrarit minden évben megtalálják vmivel,nehéz elviselni ha vki jobb autót tervezGame90 írta:Amerikai médiaértesülés szerint kétségek merültek fel a Ferrari idei Formula-1-es autójának szabályossága felől, de hivatalos tiltakozás még nem érkezett a Nemzetközi Automobil-szövetséghez (FIA). A SPEEDtv.com úgy tudja, hogy a padlólemez állítólag mozog, ez pedig nagy sebességnél kedvezően hat a légellenállásra.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=136756&
Az azért mégsem egy forma1...lionel19 írta:Gt sorozatban egy Aston Martint vezet...grecki írta: A Forma1-es szakiktól kérdezem, hogy mi van Thomas Engével? Pár éve még az egyik legnagyobb reménységnek számított, most meg teljesen eltűnt.
Gt sorozatban egy Aston Martint vezet...grecki írta: A Forma1-es szakiktól kérdezem, hogy mi van Thomas Engével? Pár éve még az egyik legnagyobb reménységnek számított, most meg teljesen eltűnt.
Barichello : Button sokkal jobb nála, hétvégén Button autójával vmi gond volt, mert 2 másodperccel Barichello sem jobb...Los Banditos írta: Wurz: Eléggé tapasztalt pilóta.7 éve nem vezetett autót addig tesztpilótaként dolgozott.2005-ben volt egy futam ahol ő állt be Montoya helyett és a 3. helyre behozta az autót szóval nem egy rossz pilóta.
Sutil: Még semmit nem tudunk róla.
Ezek voltak az első méterek versenbyben az életében úgyhogy túl sokat nem szűrhetünk le belőle.
Coluthard: Igaz most volt egy hibája de tavaly végig hozta be pontszerző helyre ezt a Red Bullt és toronymagasan vertbe Client és Doornbost.Ráadásul elég komoly dolgok vannak a pályautása mögött
Barrichello: A hévégén magabiztosan verte Buttont úgyhogy nem nagyon írnám le.lionel19 írta:Egy bizonyos Nelson Piquet aki tavaly bizonyitott /tartotta a lépést egy bizonyos Hamiltonnal, jóval gyengébb autóval/ most a Renault tesztpilótája, Hamiltont meg ismerjük hol van. Azért Barichello,Wurz,Sutil,Culthard nem igazán f1be valók (már).
Kiemeltem a lényeget... Ha annyira jó lenne már hallottad volna... Hamilton,Kovalainnen nevét már korábban hallottuk f1 előttről...Rumig írta:Sutilt honnan tudodlionel19 írta:Barichello,Wurz,Sutil,Culthard nem igazán f1be valók (már).eredményeit..Mondjuk én nem ismerem az eddigi
Sutilt honnan tudodlionel19 írta:Barichello,Wurz,Sutil,Culthard nem igazán f1be valók (már).
Futamon nem is volt rossz, meg is lepődtemLos Banditos írta: Takuma barátunk meg szerintem a hétvégén bebizonyította hogy nagyon jó pilóta,de a Hondánál is csinált szép dolgokat![]()
Én mindig Schumacher drukker voltam,de ez az utolsó jelenet undorító.Vito írta:ezt nézzétek meg!
http://www.youtube.com/watch?v=6eUOvzn7orE
nem Schumi ellen tettem be és nem a szurkolók csesztetésére.
a véleményem summázása látható 02.34-nél.
Massa más taktikával ment, vele nem szabad összehasonlítani!Game90 írta:Raikkönen nagyon ment ezen a versenyen, de nem hinném, hogy egész évben megmaradna a dominanciája. Alonsot nem sokszor fogja 1 mp-el verni, Massát pedig majdnem 2-velVito írta:01 . K. Raikkonen - Ferrari F2007 - 1:25.235 (+ 0.000 ) - 41.kör
02 . F. Alonso - McLaren Mercedes MP4-22 - 1:26.314 (+ 1.079 ) - 20.kör
08 . F. Massa - Ferrari F2007 - 1:27.044 (+ 1.809 ) - 28.kör![]()