Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.08. 10:36:38

Nah vége :?

Első 5:

Alonso
Hamilton
Kimi
Heidfeld
Massa

Ennél már csak jobb 7végém lesz szntem :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.08. 10:14:25

Hát bezzeg a ****merci csak Kimi alatt ált meg,még 4fokban is,most meg 40fokban nem áll meg ez alatt a lúzer alatt.... :evil: milyen igazságos az élet...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.08. 10:10:21

Alonso fanokhoz :arrow: előző hétvégén ugye ment, hogy ez az év is micsoda izgalmas lesz. Tessék. Ez is nagyon izgalmas. Az elején ott volt a hátvéd, Alonso meglépett. Senki meg nem közelíti. Mondjuk tegyük hozzá, hogy Kimi egy kicsit bealudt, Massa meg...
Kíváncsi vagyok, Raikönnenel mi van. Sztem inkább 3. hely, mint elfüstölt motor. Még nagyon az év elején vagyunk, majd meglátjuk mi lesz. De látszólag ugyanolyan gyors a Ferka meg a Merci, mégis unalmas a verseny. Nagyon. Hamlton-nak örülök, csak ne Kimi-t tartaná fel, és ne Alonso húzna ekkora hasznot belőle. :?

Hétvégém nekem is jó, Barca, MU, F1, és mostmár úgy érzem a Sevilla meg a RM is nyerni fog. Szép kerek hétvége lesz. :evil:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.08. 09:47:44

Na,úgy látsik még a 2. hely sem lesz meg Kiminek :roll:

Hamilton lealázza a Ferrarikat :(
in to exile
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.08. 09:31:07

Alonsot innen már nemlehet megverni!A Ferrarinak ma bekell érnie egy 2. és egy 4. hellyel :? De még az sem olyan biztos :roll:
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.08. 09:24:10

Na ennyi kb a különbség Massa és Schumi között,Massa eltöketlenkedte,holott sokkal gyorsabb a kocsija...erre nem bír egy előzést véghezzvinni.. Kimi is ott van mögötte,de Ő nem annyival gyorsabb most,ill a kocsija...

Csalonzó meg örülhet a rajtjának...meg annak,hogy Hamilton így nyomja!

Szúper eddig a hétvégém :evil: (BARCA,F1,M.U.)
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.08. 09:10:21

Hamilton nayon jól jött el a startnál!Eddig.:
1.Alonso
2.Hamilton
3.Massa
4.Raikkönen :?
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.08. 08:42:15

Szintúgy Jó reggelt!!!

Tegnap jól elirogattam magammal :idea: :lol: Remélem ma már leszünk...

GO MASSA,GO FERRARI,REMÉLEM KIMI IS BEELŐZI ALONSOT :twisted:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.08. 08:39:30

Na jó reggelt! :)

Szerintem Massa fog nyerni ma de GO KIMI GO!
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.07. 14:21:49

Vito :)

Hidd el,hogy nem emiatt lett szorosabb,amúgy meg az idénnyitón is ekkora volt a különbség az időmérőn :wink: Versenyen meg Ferrarik tudták hozni folyamatosan ezt,míg a mercik nem :roll:

Sznted 1másodpercet jelentett a vmennyit mozgó padlólemez :?: :idea: :idea: mert annyi volt a különbség a versenyen,mondta Wéber,hogy azok reklamálnak akik nem tudták ennyire kihasználni ezt a lehetőséget! :arrow: Na itt a pont! És ez nem arról szól,hogy nem is akarták :roll: azért nem mind1!

Amúgy mindig is jó dolgokat írsz le,szóval ezt ne értsdd félre:
azért nem mondhatni,hogy bírod az Olasz istállót,én meg bírom,Te ha van rá lehetőség (most van) akkor "támadod",én meg védem...nekem is,neked is igazad van vhol...szóval ez így fog menni valszínű ameddig itt fórumozunk 8) De ezért van a fórum,és ez a topic...

Ebbe ne érezz gúnyt most:
Honda :?: elképesztőek,tavalyi év második felében mutatott teljesítmény után gondolom most nem kicsit vagy csalódótt :? Meg tudom érteni,én bírnám Őket,sokkal jobban mint a mercit...Buttont meg bírom én is,bár nem kedvenc (ahogy mostani mezőnyben senki sem)...
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.04.07. 14:20:19

Na én szépen átaludtam az élő időmérőt :oops: :)

Már elolvastam amit írtatok + az NSO-t is megnéztem, szóval tudom a rajtsorrendet.
Izgalmas kis verseny lesz holnap, kb rendeződtek az erőviszonyok. Ferrari 1-2-t várok 8)

Ja, és az élő futamra remélem feltudok már kelni.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.07. 12:30:37

Én nem akarok hülyeségeket mondani, de szó volt Ron Dennisről, mert Nick Heidfeldet olyan dologgal váldolta, hogy az egész stúdió csak mosolygott rajta. :) "ez olyan tipikus Ron Dennis nyilatkozat volt" --> sztem Szabó Róberttől.

Mindenesetre nem tudom, hogy mi van ezzel a padlólemezzel. Az meg hogy a Mercik beérték a Ferrarikat, abból megint nem sok mindenre lehet következtetni. Alonso is azt mondta, hogy itt gyorsak voltak, de futamon nem bírják tartani a Ferrari sebességét :arrow: én még mindig a Bridgestone előnyre gondolok (előző futamon sem volt annyival gyorsabb a Ferrari az időmérőn).

Wéber nyilatkozata meg... ez csak egy összehasonlítás volt. Raikonnen - Massa ----- Senna - Berger. Egyszerűen Kimit jobbnak tartja. Sőt, annyira, hogy simán legyőzi Massát, mint ahogy Senna is simán legyőzte Gerhard Bergert, egyből amikor csapattársak lettek. Én ebből nem érzem, hogy elfogult lenne, csak már régóta nézi a F1-et, szakértője is a sportnak, és ő így látja a dolgokat. :roll:
Bár eddig nem így van, Massa is nagyon jó, nagyon kíváncsi vagyok a holnapi futamra. 8)
Vito
Llegenda del Barça

2007.04.07. 11:07:40

ozsimiki írta:Előszőr is Jó reggelt mindenkinek :!: 8)

Másodszor,most beszélt Wéber a padlólemezekről,és megmondta a frankót,remélem minden Ferrari ellenes hallotta :wink: :roll: :!: Kicsit talán Ő jobban vágja a témát,mint Mi... ennyit a csalásról :wink:

Nemsokára kezdődik,a Mercik reggel már jobbak voltak vmivel,de abból még sok következtetést nem kell levonni,mindenesetre szntem nem lesz sétagalopp! Motor bírja ki,és akkor első négyben tuti ott vagyunk :twisted: mindkét kocsival!

FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI :!: :twisted:
erről a Wéberről beszélsz Te is? -akinek a kedvence a ferkában ül?
Wéber Gábor mondta, nem írta:Na most aztán jól belekérdeztél mindenbe. Kezdjük a Räikkönen-Massa összehasonlítással. Nem vagyok Räikkönen drukker, de Massának nem sok jót jósolok jövõre. Lehet, hogy övé a csapat szíve, de Kimi be fogja darálni. Csúnyán. Pont, mint a Senna-Berger korszakban, amikor Ayrton hazautazott két hónapot pihenni, majd az évadkezdés elõtt néhány héttel megérkezett, és egybõl porrá zúzta az egész télen tesztelõ Bergert. Azzal minden évben el is dõlt az erõsorrend, mielõtt Gerhard nagyon beleélte volna magát a favorit szerepébe. Valahogy így látom Massát is - addig örüljön, amíg 2006-ot mutat a naptár. -Wéber Gábor
egyébként mit mondott? én nem hallottam, de hidd el, hogy ez nem "hozzáértés" kérdése. akkor ezek szerint Ron Dennis sem ért hozzá, ha fel merte a ferrarit jelenteni.
bár újat sztem nem tud. Miki -ismerem a ferrari magyarázatát. én egyedül az egyenlő bánásmódot hiányolom, mint minden egyéb dologban.
egyébként tényleg nem annyira jelentett sokat a flexi padlólemez, ---> a mekik rögtön be is érték a ferrarit.

a honda egy vicc. szégyelljék magukat, ez a teljesítmény nem méltó a Honda névhez.
új autó
új csapatvezetés
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.07. 10:23:33

A Renault is nagyon gyenge bár az számomra nem olyan nagy baj... :lol: Kiváncsi lennék Alonso mire lenne képes egy ilyen gyenge autóval. :roll:
in to exile
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.07. 10:21:23

Jaja, a Hondákat sajnálom én is.... :?

Czollner szerint Button még azt is mondta, hogy új autót kell még tervezni. :shock: Nem gyenge... full új autót tervezte idénre, a tavaly évvégi, nagyon biztató tapasztalatokat használták fel, erre annyira rosszak, hogy az már hihetetlen. :?
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.07. 10:18:51

Ez a mai edzés is megmutatta hogy a Ferrari és a Merci között fog eldölni a VB.Raikkönen remélem valahogy előrébb kerül.

Sato megint nagyon jól ment. :shock: A Hondák meg már nevetségesen gyengék... :?
in to exile
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.04.07. 09:48:51

A Honda már megint Kép

:cry: :cry:
Dos Santos
Jugador d'estrella

2007.04.07. 09:37:10

Bizakodó vagyok a holnapi versenyt illetően,hiszen nem olyan rossz ez a Ferrari-Meki,Ferrari-Meki párosítás.Ebből akár még egy Meki győzelem is kikerekedhet,feltéve hogy a motor kibírja.Alonso meg a második részben rendesen odacsapott a lovaknak,szegény Gyula majdnem szétcsúszott a stúdióba. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.07. 09:07:53

barca99 írta:
Ferrari egész jó, Alonso-t vhogy meg kell fogni. Az lesz még vicces, ha holnap esik. :)

Hondák... :?
Inkább neki kell megfogni Massát :twisted: de gondolom Kimire gondoltál,remélem is,hogy megfogja :!:

Hondák :? Hááát ez az év nagy csalódás lesz nekik úgy néz ki,főleg a biztató tavalyi második félév után :?
De a Rőnyóó se panaszkodhat :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.07. 09:05:04

Aki délután nézné, a következő sorokat ne olvassa :wink:

Massa nyert :twisted: 8)
Majd utána:

Alonso
Kimi
Hamilton

Csöppet sem elfogult Czollner,meg hülye is mint a föld...fogalmatlan egy hátsófej :evil: Egy adott körben mindig az első köréhez viszonyítanak,akár vki épp futott mondjuk az első szektorban jobbat,akár nem...szóval Alonso idejét is saját magáéhoz nézték,nem pedig Kimi épp aktuális köréhez :idea: ez a shrekfej meg persze nem így mondta,és meg volt lepve,hogy csak 1.5 századdal verte meg Kimit,holott annyival is vezetett előtte a második résznél is...nem pedig 4el :twisted: De ha nem így van,akkor sorry...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.04.07. 09:03:31

1., Massa
2., Alonso
3., Raikönnen
4., Hamilton

biztos élvezi majd Alonso a "Birodalmi-autó szendvicset" :lol: :lol:

Ferrari egész jó, Alonso-t vhogy meg kell fogni. Az lesz még vicces, ha holnap esik. :)

Hondák... :?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.07. 07:57:26

Na kicsit esik az eső :) Szntem mind1,ugyanis mostmár csak Bridgestones gumik vannak,szóval,itt sem fognak a gumik miatt előnybe lenni a Mercik,vagy bárkik....

Na GO FERRARIK!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.07. 07:47:52

Előszőr is Jó reggelt mindenkinek :!: 8)

Másodszor,most beszélt Wéber a padlólemezekről,és megmondta a frankót,remélem minden Ferrari ellenes hallotta :wink: :roll: :!: Kicsit talán Ő jobban vágja a témát,mint Mi... ennyit a csalásról :wink:

Nemsokára kezdődik,a Mercik reggel már jobbak voltak vmivel,de abból még sok következtetést nem kell levonni,mindenesetre szntem nem lesz sétagalopp! Motor bírja ki,és akkor első négyben tuti ott vagyunk :twisted: mindkét kocsival!

FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI :!: :twisted:
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.04.06. 20:06:25

OFF: Szerintem Krojf miatt újra visszahozhatnánk az élőtémák közé "Ronaldo verses topicját" :)

ON: Úgy döntöttem hogy az időmérőedzés eredményét majd holnap megnézem a NETen amikor felkelek.A versenyt pedig élőben sasolom meg. :wink:

Szerintem Massa fogja nyerni az időmérőedzést.A versenyt Kimi! :)
in to exile
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.04.06. 19:43:53

Krojf!!! Így legyen,ahogy az meg vagyon írva :!:

Amúgy a fenébe is,add be már vmi pályázatra verseidet :!: Ha még nem történt meg :!:
Kép
Válasz küldése