Dotn93 írta:
Az igaz, hogy a Thunder szeretné megszerezni Perkinst, (mer Kristic gyenge), és állítólag a Boston is hajlana rá? Asszem a tegnapi OKC-Dallas meccsen mondták a kommentátorok.
Hát érdekes döntés lenne, mert ugye van 4 centere a Bostonnak (apropó, Erden mért nem játszik? sérült?) és megfordult már azon a poszton Davis is. Viszont úgy gondolom, hogy a legjobb center a csapatban mégiscsak Perkins, mer Shaq már nem bír olyan sokat, a másik O'Neal engem nem győzött meg (bár tavaly a play offtól, és onnan is csak a phonexi-lakers, boston-orlando meccsektől kezdtem el nézni az NBA-t, szóval lehet, hogy hülyeségeket beszélek

) Erden pedig ha jól tudom még csak idén érkezett, kell neki még idő, míg felveszi a ritmust.
Ugyanakkor, bár lehet, hogy rosszul látom a dolgokat, de egy small forward csere nem ártana PP mögé, mert nincs (vagy van?) senki, aki azon a poszton válthatná.
Tényleg örülnék, ha valaki belinkelné hogy hol lehet a sérüléseket megnézni, mert pl D. West is sérült és kíváncsi lennék, hogy mikorra épül fel.
Én nem tudok arról, hogy Perkinst cserélni akarjuk!Idén lejár a szerződése az igaz, de a 4 centerünk közül én is őt érzem legjobbnak!Védekezésben mindenféleképpen, s lehet nem dob csak 5-10 pontot, de támadásban azért vannak akik megoldják
Davis azért nem Center, kényszerűségből rakták be, de ahogy Kalap is írta, régen még megmosolyogtató volt Big Baby, de harcosságával küzdésével mindig sokat jelent!De Centerben azért megeszik!Bár gyönyörű bravúr kosarakat tud dobni!Erden rookie , s azért amikor még több volt a sérült magas poszton játszott sokat, de most van JO+Shaq is!Nem ügyetlen a török, raknak rá egy kis izmot, hogy ténylegesen legyen esélye patizni, s jó lehet pár éven belül!JO -tól tavaly nézd meg ellenünk mit "művelt" még Heat mezben!Ha jól emlékszem 13%os mezőnymutatója volt, s kb 60% büntetőzés

Na ez a legalja amit tud, de nálunk azért hasznos is tud lenni!Nála nem szabad elfelejteni, hogy számtalanszor volt műtve a térde bokája!Igai porcelánbaba sajnos, de én reménykedem, hogy PO-ra olyan állapotba lesz, hogy segít a csapatnak!Itt is azért nem egyszer blokkol 3-4et meccsenként, s szedegeti a patikat!Régi Pacerses korában nézd meg miket művelt!Aki szembejött blokkolta, elől meg csak zsák, sajnos már öregedett, s sérült mindig, de mint írtam, jó lehet majd JO!
3as poszton meg Daniels Pierce állandó cseréje!West meg elvileg Allené!Ha a komplett cseresort nézem!Nate-West-Daniels-Baby-JO
vagy Shaq!Szóval itt Nate Baby egyértelműen tud pontokat gyártani szép számmal, West jó kis védekezős, s amit írtam Danielsből is ki kell hozni a maxot védekezésben s nem lesz baj a paddal!C-ben meg Shaq vagy JO jól tud pattanózni!Szóval nem tudok elképzelni kit lehetne hozni 3as poszta, ráadásul a sapka miatt is eléggé meg van fogva Danny Ainge keze!Daniels nekem idén egyértelműen pozitív meglepetés!Látom rajta a javulást, s jó lesz ő a POra
hírek meg celtics.com vagy celticslife.com vagy twitter.com/celtics
azért itt rá lehet bukkani mindenre!Meg gondolom Westnek is van twitter oldala, s ott is vannak hírek róla!
Más:
Kis NFL mit szeretnék én lista:
AFC
New York Jets-Indianapolis Colts
-Hajrá védelem Revis lefog halászni labdát s nyernek
Baltimore Ravens-Kansas City Chiefs
-jók a főnökök, de a futás ellen nagyon jó a Ravens, s ha Flacco hozza magát + megy a futás nem lehet gond
Ezek után
Baltimore Ravens-New England Patriots
-szívem szerint hollók, eszem szerint hazafiak, de ahogy tavaly is dől a papírforma így idén miért ne?
New York Jets-
Pittsburgh Steelers
-kiélezett csatában szerintem Sanchez megremeghet, s ezért ha ez összejönne a Steelerst mondanám továbbjutónak
Főcsoportdöntő:
Pittsburgh Steelers-
Baltimore Ravens
-csoportellenfelek és itt kiderülne ki is a jobb, s nem is lehet kérdés, hogy a HOLLÓK
NFC
Green Bay Packers-
Philadelphia Eagles
-nagyon érdekes csata, de val. az esélyesebb megy tovább
New Orleans Saints-Seattle Seahawks
-persze Saints, s nem érzem itt a meglepetést,s sokat is jelenthet a szenteknek, hogy surranópályán mozognak!Nagyon róluk senki nem beszél, pedig bőven odaérhetnek
ezek után:
New Orleans Saints-Atlanta Falcons
-Ryan szerintem nem fogja bírni a terhet, s Brees meg a rutin diadalmaskodik
Philadelphia Eagles-
Chicago Bears
-tudom tudom sokat vitatott ha ezt írom, de a Philly körül szerintem nagy a hype!Jók, Vick remek, de azért én még mindig azt mondom Soldier Field -20 Devin Hester+VÉDELEM!
Nagy küzdő a maci sereg, s ez itt ki fog jönni!Nagy csatában kiejtjük a sasokat!
Főcsoportdöntő:
Chicago Bears-New Orleans Saints
Itt meg Saintset mondanám, de mivel imádom a maci féle beton védelmet, s ez csak egy játék, így a Chicago továbbmegy
Super Bowl
Chicago Bears-Baltimore Ravens
Itt meg a 2 kedvenc csapatom,s hosszabításban Robbie Gould mezőnygóljával nyernek a macik 3:0ra
Természetesen minden fikció, s de matematikailag ugyanannyi esély van rá mint bármi másra!
Kiélezett jó csaták lesznek, izgalmakkal nem fogunk unatkozni!Én abban bízok a Ravens és a Bears védelme is megmutatja, hogy mi az hogy Defense, s ha a bírók is úgy állnak hozzá (pass interference megítélése, late hit stb stb.....), akkor e két csapat védelme mindenkit összetörhet